سوال ۲۵۴ سنجش
-
کسی این و بلده ؟ -
کسی این و بلده ؟دریا دریایی
سلام
من بلدم -
دریا دریایی
سلام
من بلدماحمد قادری
منم از همین راه رفتم
مشکلتون چیه؟ -
احمد قادری
منم از همین راه رفتم
مشکلتون چیه؟احمد قادری در سوال ۲۵۴ سنجش گفته است:
احمد قادری
منم از همین راه رفتم
مشکلتون چیه؟مشکلم اینه که چرا جدول رو که کشیدن گفتن 6.4 مال مجموع همه ی گونه هاست
و من از جدول نرفتم شد 1.8 من اومدم تغیرات مول رو حساب کردم بعد تقسیم بر زمان کردم این نشد
یعنی این سوال ها حتما باید با جدول بری؟ -
احمد قادری در سوال ۲۵۴ سنجش گفته است:
احمد قادری
منم از همین راه رفتم
مشکلتون چیه؟مشکلم اینه که چرا جدول رو که کشیدن گفتن 6.4 مال مجموع همه ی گونه هاست
و من از جدول نرفتم شد 1.8 من اومدم تغیرات مول رو حساب کردم بعد تقسیم بر زمان کردم این نشد
یعنی این سوال ها حتما باید با جدول بری؟دریا دریایی
اول چون فشار تغییر کرده و دما و حجم ثابت مونده میتونیم مول تعادلی توی اون زمان رو به دست بیاریم که میشه ۶.۴ . الان شما مشکلتون با اینه یا بعدش .
بعد از این هم با استفاده از تغییر مول ها میتونیم مقدار تغییر هر گونه رو حساب کنیم
که در آخر هم بر زمان و حجم تقسیمش میکنیم و سرعت بدست میاد -
دریا دریایی
اول چون فشار تغییر کرده و دما و حجم ثابت مونده میتونیم مول تعادلی توی اون زمان رو به دست بیاریم که میشه ۶.۴ . الان شما مشکلتون با اینه یا بعدش .
بعد از این هم با استفاده از تغییر مول ها میتونیم مقدار تغییر هر گونه رو حساب کنیم
که در آخر هم بر زمان و حجم تقسیمش میکنیم و سرعت بدست میاداحمد قادری در سوال ۲۵۴ سنجش گفته است:
دریا دریایی
که در آخر هم بر زمان و حجم تقسیمش میکنیم و سرعت بدست میادنه نه من از بعد از جدول تغییرات مشکل دارم
-
احمد قادری در سوال ۲۵۴ سنجش گفته است:
دریا دریایی
که در آخر هم بر زمان و حجم تقسیمش میکنیم و سرعت بدست میادنه نه من از بعد از جدول تغییرات مشکل دارم
دریا دریایی
کجاش ؟ -
دریا دریایی
کجاش ؟ -
دریا دریایی
اگه ممکنه یه عکسی توضیحی چیزی از مشکلتون ارائه کنید تا ببینیم چجوری حل میشه
من الان نمیدونم مشکل شما دقیقا چیه -
دریا دریایی
من الان نمیدونم مشکل شما دقیقا چیهاحمد قادری در سوال ۲۵۴ سنجش گفته است:
دریا دریایی
من الان نمیدونم مشکل شما دقیقا چیهولش کنید دیگه مهم نیست این دم اخری دیگه ارزش نداره