زیست دهم - فصل ۲
-
سلام یه سوال داشتم
توی کتاب های سال پیش تو بحث ساختار لوله گوارش گفته بود که بافت چربی توی لایه بیرونی هست اما توی کتاب سال جدید حذف شده
ایراد علمی داشته آیا ؟
یکم تو شک افتادم چون تو همون قسمت کتاب سال قبل گفته بود بافت پوششی میتونه باشه یا میتونه نباشه اما جدیدا میگن به واسطه وجود رگ های خونی قطعا هست یعنی این نکته به خاطر ایراد علمی حذف شد تو کتاب جدید
حالا می خواستم ببینم که برای چربی هم ایراد علمی وجود داشته یا نه همینجوری عشقی حذفش کردن
ممنون میشم جواب بدید -
سلام یه سوال داشتم
توی کتاب های سال پیش تو بحث ساختار لوله گوارش گفته بود که بافت چربی توی لایه بیرونی هست اما توی کتاب سال جدید حذف شده
ایراد علمی داشته آیا ؟
یکم تو شک افتادم چون تو همون قسمت کتاب سال قبل گفته بود بافت پوششی میتونه باشه یا میتونه نباشه اما جدیدا میگن به واسطه وجود رگ های خونی قطعا هست یعنی این نکته به خاطر ایراد علمی حذف شد تو کتاب جدید
حالا می خواستم ببینم که برای چربی هم ایراد علمی وجود داشته یا نه همینجوری عشقی حذفش کردن
ممنون میشم جواب بدیدعلی نریمانخواه 0 سلام فکر کنم عشقی حذف کردن
-
علی نریمانخواه 0 سلام فکر کنم عشقی حذف کردن
-
سلام یه سوال داشتم
ایراد علمی داشته آیا ؟
ممنون میشم جواب بدیدعلی نریمانخواه 0
جواب سوالتو نمیدونم ولی یه چیزی رو خبر دارم و اونم اینه که سر قضیه اندام ها، و بافت هایی که توشون هست از همون نظام قدیم بین علما اختلاف نظر بوده تا الان!
یه عده معلمان و مولفان و ... میگن اگر جایی از بدن رگ های خونی داشتیم، به واسطه رگ های خونی، باید بافت های رگ خونی رو برای اون قسمت از بدن حساب کرد.
یه عده دیگه معلمان و مولفان و ... هم دیدم که مخالفن. اینا هم استدلالشون اینه که به واسطه نقش مهمی که خون داره، همه جای بدن رگ خونی داریم. پس دیگه جمع کنید بگید همه جای بدن بافت پوششی و پیوندی و ... داریم. نمیشه که!
مثلاً سر همین لایه های دستگاه گوارش، یه عده میگفتن رگ های خونی رو حساب کنید یه عده دیگه میگفتن نکنید ... (کتاب هم که کلاً دایورت کرد چاپ های جدید حذفش کرد!)
خلاصه اینکه، درگیر دعوا های بین علما نشیم بهتره. بر اساس حرف یه معلم که قبول داری تا آخر پیش برو ...