سوال زیست تولید مثل
-

سلام و خسته نباشید لطفا این سوال رو بررسی کنید مورد سه درسته یا مورد چهارم؟ و لطفا دلیل هم بیارین
سوال دومم اینکه در تعریف فشار ریشه ای منظور از یاخته های زنده پیرامون آوند ریشه یاخته های پارانشیم فقط هست یا اینکه یاخته های دیگه ای هم شامل میشه؟ -
-

سلام و خسته نباشید لطفا این سوال رو بررسی کنید مورد سه درسته یا مورد چهارم؟ و لطفا دلیل هم بیارین
سوال دومم اینکه در تعریف فشار ریشه ای منظور از یاخته های زنده پیرامون آوند ریشه یاخته های پارانشیم فقط هست یا اینکه یاخته های دیگه ای هم شامل میشه؟ -

سوال دومم اینکه در تعریف فشار ریشه ای منظور از یاخته های زنده پیرامون آوند ریشه یاخته های پارانشیم فقط هست یا اینکه یاخته های دیگه ای هم شامل میشه؟Mr B در مورد تست
۳ غلطه،گفته قبل از میوز ۲ اووسیت، هسته ها ادغام میشن. خیلی بدیهیه که اول باید میوز ۲ اووسیت کامل بشه؛ دومین جسم قطبی به وجود بیاد، همچنین تخمک هم به وجود بیاد، بعد هسته ها ادغام بشوند. از جنبه دیگری ما فقط در مورد ادغام هسته ها، اسپرم + تخمک رو داریم. همینکه گفته هسته اسپرم با هسته اووسیت ثانویه قراره ادغام بشه،با اطمینان خط بکش روش و رد شو.
۴ هم غلطه، ادغام غشای اسپرم و تخمک؟! تخمککککک؟!
تخمک کجا بود، ما ادغام غشای اسپرم و اووسیت ثانویه داریم. اگر در مورد ادغام غشا ها هم، تخمک رو آورد باز همخط بکش و رد شو، اصلا نخون ادامه سوالو
ادغام هسته: فقط اسپرم + تخمک
ادغام غشا: فقط اسپرم + اووسیت ثانویه
حواست باشه عکسش درست نیست ... -
@Amin-Forouzan منم درباره این سوال همین فکرو میکردم گفتم شاید من اشتباه میکنم خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین و جوابیکه دیدن