اپلیکیشن
-
سلام دوستان وقت بخیر
من یه اپلیکیشنی لازم دارم که هم بتونم ساعت مطالعه و تعداد تست هام رو ثبت کنم و بر همین اساس با بچه های دیگه هم رقابت کنم ، شما چیزی سراغ ندارین؟! -
سلام دوستان وقت بخیر
من یه اپلیکیشنی لازم دارم که هم بتونم ساعت مطالعه و تعداد تست هام رو ثبت کنم و بر همین اساس با بچه های دیگه هم رقابت کنم ، شما چیزی سراغ ندارین؟! -
Focus to do
ولی نمیدونم میشه تعداد تست هارو ثبت کرد یانه -
اپ forest
میتونین توش تایمی که درس میخونین رو ثبت کنین
یکی از گروه های کنکوری هم داخل این اپ یه بخش ساختن مخصوص کنکوری ها روزانه ساعت مطالعه و تعداد تستشون رو ثبت کنن
متاسفانه "تبلیغ" حساب میشه و نمی تونم اسمشو بگم
-
اپ forest
یکی از گروه های کنکوری هم داخل این اپ یه بخش ساختن مخصوص کنکوری ها روزانه ساعت مطالعه و تعداد تستشون رو ثبت کنن
amirmohammad shakeri ممنونم
-
Focus to do
ولی نمیدونم میشه تعداد تست هارو ثبت کرد یانهNazanin Nobakht ممنونم
-
اپ forest
amirmohammad shakeri ببخشید یک سوال من چطور میتونم در رده بندی فارست با بقیه بچه ها شرکت کنم
بلد نیستم اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون -
سلام دوستان وقت بخیر
من یه اپلیکیشنی لازم دارم که هم بتونم ساعت مطالعه و تعداد تست هام رو ثبت کنم و بر همین اساس با بچه های دیگه هم رقابت کنم ، شما چیزی سراغ ندارین؟!سلام این اپ نیست ، یه سایته که اگه سرچش کنی میتونی خیلی راحت با بقیه رقابت کنی ، ساعت مطالعه و تعداد تست هم وارد کنی ، اینم نحوه استفادش:
«فقط کافیه این لینک و کپی کنین 👇🏻👇🏻
✅و تو کروم (اندرویدی ها) و یا سافاری(آ یو اس) بازش کنین
✅بعد که مشخصاتتنو وارد کردین
✅بزنین رو add to homescreen تا تبدیل به اپلیکیشن بشه
✅بعد از قسمت «گزارش درسیتو بنویس» تو رقابت شرکت کنین»
نحوه کارش آسون تر از فارسته -
سلام این اپ نیست ، یه سایته که اگه سرچش کنی میتونی خیلی راحت با بقیه رقابت کنی ، ساعت مطالعه و تعداد تست هم وارد کنی ، اینم نحوه استفادش:
«فقط کافیه این لینک و کپی کنین 👇🏻👇🏻
✅و تو کروم (اندرویدی ها) و یا سافاری(آ یو اس) بازش کنین
✅بعد که مشخصاتتنو وارد کردین
✅بزنین رو add to homescreen تا تبدیل به اپلیکیشن بشه
✅بعد از قسمت «گزارش درسیتو بنویس» تو رقابت شرکت کنین»
نحوه کارش آسون تر از فارسته@miss-mir1381 واقعا ممنونم ازتون من دقیقا یه همچین چیزی میخواستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻