امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
با راه ابریشم اختصاصیا چطور بودن؟
-
Soheil Moradyan 1 نه در جنوب هستم استان فارس بین استان فارس و استان کهکلویه و بویر احمد
-
Soheil Moradyan 1 راستی اینم بگم من هم به هرجا برسم اول فکر خانواده خودم هستم چرا معلمای آلا باید برای خودشون تدریس نکنن نکنه از مریخ اومدن بالاخره اوناهم خانواده دارن و هزینه دارن نباید بگیم که باید کلا در اختیار دانش آموز باشند که اوناهم باید هزینه رو در نظر بگیرن
-
تو چقد بیکاری جدا ...
بابا برو سراغ درست سال بعد کنکور داریم
چرا اینقدر اصرار داری بقیه رو منصرف کنی از آلا؟ تو راه خودتو برو بقیه هم راه خودشونو
-
حاجی در یک کلام راه ابریشم چه تخصصی چه عمومی برای کنکور خوب و عالیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
amir azar ببخشید گیج شدم این الان جمله سوالیه یا خبری از کی پرسیدین؟
-
سالار باقری
سوالیه جیگر -
سالار باقری
از هر کسی که مطلع هسش -
Mohsen Movahedi واسه همین میگم که راه ابریشم ریاضیات واسه امسال ریسکیه استفاده کنن بچه ها... چونکه کنکور امسال نشون داد کلا شیوه سوال طرح کردن فراتر ازسطح کتاب درسی ریاضی رفته و باید از پکیجی استفاده کنن که ریاضی رو مطابق با کنکور 1400 یاد بده... اگر راه ابریشم امسال آپدیت بدن مطابق کنکور 1400 بنظر من بهتره
-
Amin Hosseinzadeh
آره درسته چون سال ضبط ریاضی مربوط به 98 99 هسش -
راه ابریشم برای 1400ها خوب بود یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوام بخرم دو دل شدم -
Soheil Moradyan 1 دوست عزیز باز خوبه دبیرا و اساتید الا رایگان هاشون بیشتر از پکیج های پولیه
موسسات انلاین که دبیراشون محض رضای خدا هیچ کار خداپسندانه ای انجام نمیدن من خودم باهاشون کلاس داشتم و دیدم فقط هر سه ماه میان یه طرحی میذارن و مجبور میکنن که اکه اینحا بودین اونجا هم بیاین بماند که جواب هم نمیدن خیلی موقع تو فروم
لطفا برای هر مجموعه ای ارزش قائل شین و درست راهنمایی کنید نه راهنمایی کوبنده. الا هم بلع دیر میاد فیلما بعضی موقع ولی اینکه شما ۳ساعت یا بیشتر بشینی پشت کلاس انلاین که ایا حالت خوب باشه یا کاری برات پیش نیاد خوبه یا اینکه تو الا تایم هاتو خودت برای خودت برنامه ریزی کنی
درسته اونجا هم فیلم افلاین میذارن پنل اماخب مزیتشون انلاین بودنشونه که ممکنه خیلی وقتا نتونی استفاده کنی
-
Soheil Moradyan 1 ببینید با کمال واقع بینی فیلم های راه ابریشم الا و صفرتا صد الا خیلی خیلی بهتر از همه ی موسسات هست.ببینید اگه می گین کلاس آنلاین خوبه، الا هم بلد بود یه 20000نفر رو بندازه به یه کلاس و فقط یکی دو نفر بتونه رفع اشکال کنه و صد در صد می دونید توی یه همچنین حالتی هیچ عدالتی رعایت نمی شه .
ثانیا تسلط هیچ استادی به اساتید الا نمی رسه.
اگه می گید صفر تا صد ها برای خود نشون دادن بوده خب خود الا چندین بار توضیح داده که با صفر تا صد ها هم می شه به موفقیت رسید .همان طور که یه دوستی داشتم همین دیروز کنکور داشت زیستش رو با صفر تا صد های استاد موقاری نزدیک به ۸۵ زده .
لطفا اگه چیزی رو نمی دونید نظر ندید .انجمن الا همچنین هیتر هایی رو زیاد دیده ولی الایی های واقعی ،واقعیت رو می دونن -
Ehsan Jafarpour چرا الکی جبهه میگیری رو آلا؟ ینی تو میگی کلاس آنلاین از فیلمای آلا بهتر نیست؟ کلاس آنلاین برتری که نسبت به فیلم دیدن داره اینه که بچه مجبور میشه یک حرکتی بزنه تو کلاس آنلاین... دبیر میگه تست حل کنید... جوابشو بگین... اصلا کلا حال و هوای کلاس آنلاین سه برابر برتری داده نسبت به فیلم دیدن... اینو کسی میگه که از تابستون فقط فیلم دیده و زیاد به کارش نیومده
-
Amin Hosseinzadeh
دوست عزیز بستگی داره چطور با فیلم های آلاء رفتار بشه...
یه نفر همه نکات رو یادداشت میکنه موقع فیلم دیدن و تمام حواس و تمرکزش به استاده
یه نفر هم انگار نه انگار که فیلم درسی داره میبینه! فک میکنه فیلم سینماییه
طبیعتا خروجی این دو فرد متفاوته با اینکه منابع یکسانی دارن! -
Amin Hosseinzadeh بچه ها خودتون رو زیاد به فیلم وابسته نکنید... چونکه مغز وابسته میشه به فیلم دیدن... اگرم استفاده میخواین بکنین خیلی جنب و جوش باید بکنید... و بنظر من حجم زیاد فیلما خیلی باشه دانش آموز نمیتونه به اون چیزی که بخواد برسه... چونکه مثلا فرسنگ 7 ریاضی حدود 120 تا فیلمه خب... بخوای 120 تا روی هر فیلم جنب و جوش کنی و تستا و خودت حل کنی واقعا تایم زیادی ازت گرفته میشه(چون مینیمم تایم هر فیلم 30 دقیقه) بنظر من فیلم دیدن فقط با جنب و جوش زیاد مؤثر واقع میشه
-
Amin Hosseinzadeh
خب بشه!
چه اشکالی داره؟!
به جاش کیفیت میره بالاتر
شما فکر میکنی کلاسای بیرون و آنلاینی که برگزار میشه هرکدوم 2 ساعت 3 ساعته چقد بعدش نیاز داره به مطالعه و تثبیت... -
@hamed-shakouri آقا تو راه ابریشم 4 جلسه اش مساوی با یک جلسه ی آنلاین هس
حالا جلسات کلاس آنلاین نقریبا 40 تا ولی جلسات آلا حداقل در یک فرسنگ 120 تا
-
خدایی یکی بگه بینم راه ابریشم برای همه دروس ارزش خریدن داره یا نه؟؟؟؟؟
-
@hamed-shakouri حرفت درسته... ولی فکر میکنی بخوای نکات یاد داشت برداری کنی و تستا و خودت حل کنی چقدر تایم میگیره ازت؟ نگاه من نظر خودمو بهت میگم... چونکه تمام فیلمای ریاضیات رو دیدم.. فیزیک آقای طلوعی استفاده کردم.. شیمی آقای پویان نظر رو داشتم.. و واقعا فیزیک آقای طلوعی خیلی خیلی نسبت به فیلمای سایر دروس تایم کمتری ازتون میگره... و من به عنوان یک 1400 بهتون پیشنهاد میدم نکات آقای طلوعی رو واسه خودتون بنویسید... خلاصه ورداری کنید... چون ارزش داره... ولی توی ریاضیات واقعا بدرد من نخورد امسال... چونکه خیلی زیاد بود.. بازم نظرات دوستان فرق داره... روی من جبه نگیرن... من نظرمو گفتم