امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
کنکور 1400و راه ابریشم(لطفا همکاری کنید)
-
دوستان من تو نظرات خوندم ک برای ریاضی تجربی استاد ثابتی ی تورق سریع داشتن کسایی رشته ریاضی بودن هم همین بود یا ب طور کامل حسابان و گسسته و هندسه تدریس شد؟
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@دانش-آموزان-آلاء -
jigsaw jj سلام خدمت تمام رفقای کنکور 1401
خواستم بدون جانب داری و طرفداری نظر خودم رو در مورد راه ابریشم بگم
به طور کلی راه ابریشم یک برنامه جامع و کامل برای تمامی دانش آموزان و در تمامی سطح های درسی هست
در این برنامه هر درس از 0 که نه زیر 0 تدریس میشود پس هیچ نگران این نباشید که آیا این تدریس در سطح شما هست یا خیر
در طول این مسیر فرسنگ هایی طراحی شده که در هر فرسنگ قسمتی از بودجه بندی کنکور شما بسته میشود
در ابتدای هر فرسنگ اساتید نمایی کلی از آن فرسنگ را به شما میدهند در قسمت بعد تدریس جامع و کامل است
در قسمت بعد تست های منتخب آزمون های سراسری قلمچی سنجش گزینه دو و... وجود دارد که به صورت کاملا تشریحی و تصویری ضبط شده است
در قسمت بعد که باید توضیح دهم جزوه راه ابریشم است جزوه ای پرحجم که شما را از کتاب درسی و کمک درسی بی نیاز میکند
خب
حالا بریم سراغ معایب راه ابریشم
یکی از اصلی ترین معایب راه ابریشم طولانی بودن و زیاد بودن فیلم ها جزوها است که اگر با برنامه فیلم ها و تدریس ها دیده نشود شک نکنید از این کلاس زده خواهید شد
معایب بعدی ارتباط نداشتن با دبیر است یعنی اگر مشکلی پیش بیایید خیلی سخت آن مشکل برطرف میشود و مجبورید از دبیر های مدرسه کمک بگیرید
عیب بعدی هزينه هنگفت پرینت جزوات است
ببخشید پر حرفی کردم اگر معایب و مزایای دیگری به ذهنم رسید حتما در همین تاپیک میگم -
َARSENAL FC خیلی ممنونم دوست عزیز
-
َARSENAL FC
وای من از الان استرس تعداد زیاد فیلمارو دارم:( -
Nazanin Nobakht نه استرس نداشته باشین دیگه
برنامه ریزی استاد یاری داریم -
Nazanin Nobakht سلام
بله تعداد فیلم ها زیاد است البته این عیب حساب نمیشود بلکه یک مزیت هست
ولی برای یک کنکوری که ثانیه ثانیه ارزش دارد تعداد فیلم ها مهم میشود
یکی از مزیت هایی که شما نسبت به ما دارید این است که راه ابریشم 3 ماه یعنی در تابستان در اختیارتان قرار گرفت پس حجم کارتان نسبت به ما کمتر میشود
راه حل اصلی این حجم زیاد فیلم ها با برنامه بودن است روز که مثلا شما بگویید در کل هفته چند قسمت باید ببینم و در هر روز چند قسمت
البته شنیدم جدیدا الاء همراه راه ابریشم برنامه نیز ارائه میکند که این خیلی خوبه -
سلام خسته نباشید
تجربه من از راه ابریشم این بود زیست و شیمی عالی مخصوصاً شیمی که من فقط با فیلم های درسنامه بدون فیلم های حل تست راحت میزدم
فیزیکم آقای کارزانیان اولش زیاد جالب نبود ولی به مرور بهتر شد ولی چیزی که منو خیلی اذیت کرد ریاضی بود من خودم رشته ریاضی بودم و قبل از راه ابریشم. از دورههای اقای امینی راد استفاده. میکرذم که خیلی خیلی راحت بودم ولی من با اقای ثابتی گیج میشم خبلی اشتباه در حل سوالات دارن و عیبی که راه ابریشم داره اینه که نمیشه با استاذها ارتباط برقرار کرد -
کاش میشد حداقل هفته ای یا ماهی چند ساعتی با استادا رفع اشکال کرد
-
و ی نصیحت برای فیزیک با اقای کارزانیان
حتما هر سوالی که حل میکنن یه توضیح یا نکته ای داره حتما سعی کنید تمام نکاتی که میگن رو روی برگه بنویسید وقتی کامل شد خوب مرورش کنید بعدسوال های بیشتری حل کنید -
Ehsan Jafarpour دانش آموزان آلاءreplied to Moshi Dara on آخرین ویرایش توسط Ehsan Jafarpour انجام شده
Moshi Dara
سلام و ممنونم از توضیحاتتون
ببخشید یه سوال؛ اولش که با آقای کازرانیان شروع کردید،شماهم زیاد متوجه تدریسشون نمیشدید و به مرور زمان کامل متوجه شدید؟ -
Ehsan Jafarpour سلام من از اولش به خصوص فصل های دهم همه چی گنگ بود برام بخاطر اینکه نکاتی که در حل تست میگفتن اصلا در درسنامه نبود ولی وقتی همه نکات خل تست رو نوشتم واسم راحت تر بود
-
-