آپدیت راه ابریشم
-
سلام
من تیرماه پک اختصاصی های راه ابریشم رو خریدم ولیهمونطور ک توی عکس می بینید زده مخصوص7تا19مهر98...این الان یعنی چی؟ یکی ب من توضیح بده
آپدیت قراره بشه؟..اگه آره جزوه هاش چی اونام آپدیت میشه؟پرینت بگیریم یا ن؟@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@همیار
@بچه-های-همخوانی -
سلام
اون تاریخی که زده یعنی اینکه تو این تاریخ باید این فرسنگ خونده بشه
اپدیت لازم باشه خبر میدن
البته برای ریاضی تجربی یه ضبط درسنامه هم داریم که فک کنم از 25 تیر شروع بشه به مرور بیاد
برای پرینت گرفتن تا 25 تیر صبر کنین بعد باز میگن چیکار کنیم -
سلام
من تیرماه پک اختصاصی های راه ابریشم رو خریدم ولیهمونطور ک توی عکس می بینید زده مخصوص7تا19مهر98...این الان یعنی چی؟ یکی ب من توضیح بده
آپدیت قراره بشه؟..اگه آره جزوه هاش چی اونام آپدیت میشه؟پرینت بگیریم یا ن؟@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@همیار
@بچه-های-همخوانینوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنسیم بابایی سلام
مسئول راه ابریشم بهتر کمکتون میکنن تا بچه ها
@مدیر-محصول-ابریشم -
سلام
@همیار
@بچه-های-همخوانینسیم بابایی این مربوط به زمان تولید این فیلم هاست که برای راه ابریشم ۹۸ بوده
-
سلام خواهشا التماسا برای ریاضی امسال اقای امینی راد بیارین من پارسال ریاضی رو با ایشون خوندم واسه کنکور خیلی راحت بودم نسبت به امسال که با راه ابریشم بودم توروخدا با اقای امینی راد بردارین ریاضی رو...
-
سلام
@همیار
@بچه-های-همخوانینوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۰، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنسیم بابایی
سلام ، این تاریخیه که ابن محصول برای اولین بار تولید شد
امسال آپدیت میشه
تست ها رو میتونی پرینت بگیری
امسال یه درسنامه خفن هم بهش اضافه میشه
یکم ولی صبر کنی آلا داره تمام تلاششو میکنه که جزوه ها رو ارسال کنه واستون -
-