یادگیری زبان
-
با سلام به تمام دوستان آلایی، من پایه یازدهم هستم و در درس زبان انگلیسی در سطح نسبتا ضعیف هستم، به نظر شما چطور میتونم توی این مدت هم برای مدرسه و بعدا کنکور این درس رو سطحم رو بالا ببرم، چه راه پیشنهاد میکنید؟ به نظرتون از چه منبعی استفاده کنم؟ لطفا بگید ممنون
-
سلام
هر تاپیکی ک میزنید با توجه به سوالی ک کردید زیرش گروهی رو تگ کنید تا سوالتون رو ببینن و ب سوالتون پاسخ بدن
مثل این
دانش-آموزان-آلاء -
سلام
هر تاپیکی ک میزنید با توجه به سوالی ک کردید زیرش گروهی رو تگ کنید تا سوالتون رو ببینن و ب سوالتون پاسخ بدن
مثل این
دانش-آموزان-آلاءHhh Hh میشه لطفا چنتا گروه مرتبط بگید که تگ کنم چون من نمیدونم گروه هارو
-
با سلام به تمام دوستان آلایی، من پایه یازدهم هستم و در درس زبان انگلیسی در سطح نسبتا ضعیف هستم، به نظر شما چطور میتونم توی این مدت هم برای مدرسه و بعدا کنکور این درس رو سطحم رو بالا ببرم، چه راه پیشنهاد میکنید؟ به نظرتون از چه منبعی استفاده کنم؟ لطفا بگید ممنون
Mikaeil Mazrai سلام تدریس آقای علی اکبر عزتی درجه یک هست حتما از پایه دهم بشینید نگاه کنید پایه دهم 26 تا پایه یازدهم 25 کلیپ هست که میتونه این ضعفو حل کنه برای بعد تابستون هم با راه ابریشم آقای چیذری برین جلو
-
Hhh Hh میشه لطفا چنتا گروه مرتبط بگید که تگ کنم چون من نمیدونم گروه هارو
Mikaeil Mazrai
الان لازم نیست
یکی رو براتون تگ کردم
گروه ها انجنن رو براتون مینویسم ک باهاشون آشنا بشید
@ تجربیا
@ ریاضیا
@ انسانیا
@ راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@ راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@ راه-ابریشمی-ها-زیست
گروه ها بیشتر از اینه
من چند تاش رو نام بردم -
Mikaeil Mazrai سلام خدمت شما دوست عزیز
به نظرم شما کتاب آقای شهاب اناری رو اگر مقدوره تهیه کنید
و یا اینکه از قسمت پک عمومی راه ابریشم درس زبان رو خریداری کنید