تفاوت الگو با دنباله
-
ببخشید تفاوت الگو با دنباله چیه؟
-
-
ببخشید تفاوت الگو با دنباله چیه؟
علی مصطفی زاده سلام
الگو شکل هست دنباله عدد -
بچه ها بعدکنکور چیکار کنیم به نظرتون؟؟؟؟
-
دنباله رو بصورت عدد های پشت سر هم مینویسن که حالا معمولا میتونن یک الگوی هندسی هم داشته باشند
M Tg شما کلا متضاد حرف میزنین
اول میگین الگو شکل هس بعد دنباله عدد بعد دوباره میایین میگین میتونیم الگوهندسی هم داشته باشیم.
الگو فقط شکل نیست هر چیزی که دارای نظمی خاصی و از اون پیروی کنه میگیم الگو داره
-
بچه ها بعدکنکور چیکار کنیم به نظرتون؟؟؟؟
shima Bagheri
سلام
دراین باره میتونید در قسمت تودلی با بچه ها صحبت کنید
اینجا اسپم محسوب میشه(اسپم یعنی خارج از موضوع تاپیک صحبت کردن) -
اول میگین الگو شکل هس بعد دنباله عدد بعد دوباره میایین میگین میتونیم الگوهندسی هم داشته باشیم.
sohil derakhshani
اون جمله عمومی هست
الگو شکل هس -
sohil derakhshani
اون جمله عمومی هست
الگو شکل هسM Tg میگم تعریف الگو فقط و فقط شکل نیست
-
sohil derakhshani چیزی الگو داره هم با خود کلمه الگو فرق میکنه
-
M Tg میگم تعریف الگو فقط و فقط شکل نیست
sohil derakhshani اقای محترم عبارت فلان چیز الگو داره با کلمه الگو مفهومش فرق میکنه کاش یکم با دقت تر بخونین
-
sohil derakhshani اقای محترم عبارت فلان چیز الگو داره با کلمه الگو مفهومش فرق میکنه کاش یکم با دقت تر بخونین
M Tg شما گفتین الگو شکل هس گفتین یا نگفتین؟
خوب شما دارین الگو رو تعریف میکنین...
-
M Tg شما گفتین الگو شکل هس گفتین یا نگفتین؟
خوب شما دارین الگو رو تعریف میکنین...
sohil derakhshani الگو شکله
اقای محترم ایشون یه تعریف در حد اینکه تفاوت این دوتا رو تو کتاب ریاضی بفهمه میخواد کتاب ریاضیتون رو لطفا باز کنید بجای بحث کردن و ببینید کتاب به چی گفته الگو
اون وقت هرچی کتاب بهش گفته باشه الگو همون میشه تعریف اون فصلش منم با جون و دل اگر اشتباه کرده باشم میپذیرم -
sohil derakhshani الگو شکله
اقای محترم ایشون یه تعریف در حد اینکه تفاوت این دوتا رو تو کتاب ریاضی بفهمه میخواد کتاب ریاضیتون رو لطفا باز کنید بجای بحث کردن و ببینید کتاب به چی گفته الگو
اون وقت هرچی کتاب بهش گفته باشه الگو همون میشه تعریف اون فصلش منم با جون و دل اگر اشتباه کرده باشم میپذیرمM Tg بحث نیست شما تبدیلش کردینش به بحث و فقط میگین آقای محترم
تو کتاب ریاضی دهم کادر آبی رو بخونید میبینید که الگو شکل نیست یا در قسمت بعدی الگوی هندسی نداریم و فقط نمیتونیم الگو رو به شکل نسبت بدیم بلکه الگوی خطی هم داریم.
-
M Tg بحث نیست شما تبدیلش کردینش به بحث و فقط میگین آقای محترم
تو کتاب ریاضی دهم کادر آبی رو بخونید میبینید که الگو شکل نیست یا در قسمت بعدی الگوی هندسی نداریم و فقط نمیتونیم الگو رو به شکل نسبت بدیم بلکه الگوی خطی هم داریم.
sohil derakhshani تو کتاب من که چیزی درباره تعریف الگو ننوشته
اما الگوی خطی داریم که همونم مهرو ماه بهش گفته دنباله ی خطی
فک نمیکنم این تعریف زیست باشه که شما انقدر از من ایراد میگیرین من سعی کردم یچیز صریح و ساده بگم که گیچ نشن
واقعا چرا اینجورید شما
خب شما بفرمایید الگو چیه برای ایشون
موفق باشید خدانگهدار -
sohil derakhshani تو کتاب من که چیزی درباره تعریف الگو ننوشته
اما الگوی خطی داریم که همونم مهرو ماه بهش گفته دنباله ی خطی
فک نمیکنم این تعریف زیست باشه که شما انقدر از من ایراد میگیرین من سعی کردم یچیز صریح و ساده بگم که گیچ نشن
واقعا چرا اینجورید شما
خب شما بفرمایید الگو چیه برای ایشون
موفق باشید خدانگهدارM Tg :neutral_face: چجوریم ما وقتی شما حوصله ندارین بهتره برین استراحت خب کتاب شما مال قدیمه مال ما جدیده میگین چیکار کنم
من مشکلی با الگوی خطی اینه که دنباله خطی هس کاری ندارم
شما کلا میگین الگو شکل هس این نادرسته برین از کجا میپرسین بپرسین