سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
پشت کنکور ماندن
-
سلام ...
خب همون اول برم سر اصل مطلب... من امسال کنکورمو خوب ندادم و میخوام بمونم واسه سال بعد... کسایی که این راه رو طی کردن لطفا بگن چیکار کنم... از کجا شروع کنم... چجوری بخونم... کلا سر درگمم کمکم کنیننننن -
این که میگن بزار بعد نتایج به پشت موندن فک کن مزخرفه (:...اگر حس میکنی گند زدی و دوست داری سال دیگه کنکور بدی اگر واقعا هدفی داری از الان تلاش کن...من خودم میدونستم خوب نخوندم طبیعتا خوب هم نمیتونم جواب بدم من از قبل کنکور برنامه ریختم برا بعد کنکور!
من یه دفتر برداشتم آخرین صفحش رو جدول کشیدم و یه برنامه ریزی ماهانه با توجه به شناخت خودم از نقاط ضعف و قوتم و پایه ای بودن درس ها کردم بعد از اول از چند نشونه برای مشخص کردن 1برنامه ریزی فرصت ها 2کار های سخت و دشوار 3کار های مهم 4تفریح انجام دادم و کنار این نشونه ها یه جدول کشیدم هفت در هفت...هفت روز هفت مبحث برای اون هفته برنامه ریزی درسی میکنم و انجامش میدم (:
کار با کنکور ندارم ولی بیا یاد بگیریم همیشه برای روز برنامه بریزیم وقتی برای روزت برنامه ای نداری تا ظهر میخوابی بلند میشی سر درگم و کسلی...ما آفریده نشدیم که بخوابیم (: -
Z.H.Z سلام وقتت بخیر ، منم سال آینده کنکور دارم ، راهی که در پیش گرفتم رو برات توضیح میدم شاید کمکی بهت کرد
در حال حاضر با یکی از آزمون های آزمایشی پیش برو من با قلمچی پیش میرم ، از الان تا آخر شهریور دهم + یازدهم رو کامل ببند ، من یک روز دهم میخونم یک روز یازدهم
از اول مهر پایه دهم + دوازدهم رو بخون تا پایان آذر
بعدشم یازدهم + دوازدهم
از فروردین تا آخر خرداد هم جمع بندی سه ماه
برنامه راهبردی آزمون ها خیلی خوبه و مسیر رو یه جورایی نشونت میده
راستی من در طول روز ۴ اختصاصی + ۲ یا ۳ عمومی میخونم
موفق باشی -
سلام
یه نکته رو بگم اینکه کنکورتون سخت بوده
کنکور سخت هم ذاتش اینه که بچه ها بعد کنکور خیلی داغونن
ولی موقع اعلام نتایج میبینن از چیزی که تصور میکردن بهتر شدن
من خودم یکی از دوستام 99 کنکور داد
بعد کنکور میگف فقط پزشکی بیارم راضیم یعنی فکر میکرد اینقد بد شده
نتایج که اومد رتبه 360 منطقه یک شده بود
گفتم این نکته رو یادآوری کنم -
Z.H.Z چخبره
هیجانی تصمیم نگیرید
یه ماه حداقل استراحت کنین نتایج بیاد
بعد با توجه به رتبتون تصمیم به پشت کنکور موندن یا رفتن میکنین
اینم بگم فکر نکنید پشت کنکور بمونین موفق میشین
پشت کنکور بودن یه تایم منزجر کننده و فرسایشی هستش -
amirh_hmyf این ایده ال ترین حالت ممکنه
من هرجور فک میکنم دوپایه بستن تویه تابستون کار هرکسی نیست -
amirh_hmyf بله منظور منم همین بود
حالا اگه کمکی ازتون برمیاد و تجربه ای دارید به این بنده خدا کمک کنید چطوری پشت بمونه -
M Tg Tara Mm محمد مودب amirh_hmyf مرسی از همتون که جواب دادین
فقط اینکه یهویی نیست من میدونم رتبه خوبی نمیارم... و فقط میخوام زودتر شروع کنم ... درواقع این رو هم میدونم که پشت کنکور موندن خیلی سخته حالا حرف مردم مهم نیس ولی مامانم از همین الان شروع کرده...
amirh_hmyf دقیقا... میدونم اگه پشت کنکور بمونم هم شاید موفق نشم... واسه همین ازتون کمک خواستم دیگه... -
سلام
منم مثل خودتون قصد اینکار رو دارم و خودم هنوز تجربه ای از پشت کنکور موندن کسب نکردم
تجربیات بعضیاشون رو خوندم بهتون میگم
امیدوارم کمکت کنه
خیلیا میگن ک هرکس پشت کنکور بمونه موفق نمیشه
چرا؟
چون خیلیا تو دام تایم میوفتن.فکر میکنن که تایم زیادی دارن که این باعث میشه تنبل بشن(اینکه از فضای مدرسه هم که دورن بی تاثیر نیست)
پساگه بتونید با این مشکل مقابله کنید میتونید عالییی پیشرفت کنید
...... ...... ........ ............
یکی از پشت کنکوری ها گفت:
سال پیش 22000 اوردم امسال 11000 !
مشکلات سر راه اینه که خیلی زود دیر میشه ! ینی تا به خودت میای میبینی شده عید و ...
بی برنامگی چیزیه که خیلی ازش لطمه خوردن ! شما دقت کن ...
دیگه این که اگه باور داری که لیاقت بهترین هارو داری .... پس تلاش کن بدستش بیار
همشون بر میگردن به ایده لوژی خودت !
....... ...... .......... ........ ........
این فرصت کلی خوبی هم داره ولی اگه ازش درست استفاده نشه به بدی تبدیل میشه
ی سال رو گذروندید
و کلی تجربه کسب کردید و آزمون و خطا انجام دادید
قبل از اینکه دست به کاری بزنید
ی برگه بردارید و هر اشتباهی رو که کردید رو یادداشت کنید
و در برنامه جدیدی ک میریزید این اشتباهات رو در نظر بگیرید
همونجور ک اشاره کردم برنامه خیلیییی مهمه
ی نکته ای که امسال خیلییی ازش ضربه خوردم علاوه بر بی برنامگی ، فضای مجازی بود....(خیلی از دانش آموز ها این مشکل رو دارن)
سعی کنید این اشتباهات رو مرتکب نشید -
Z.H.Z سلام خوبی
منم احتمال هشتاد درصد میمونم
کنکور امسال واقعا نمیشه نظر داد خودمو میدونم زیر ده هزار رنج هفت هزار تا ده هزارم. ولی شاید هزار تا بهتر شد چون واقعا یه پدیده جدید بود امسال
بخاطر همین خیلی نا امید نباش اصل تمرکزت رو بذار برای بعد نتایج و ببین اصلا چه نوع دانشگاه هایی هستن و کلا جو چجوریه بعد تصمیم بگیر شاید امسال رفتی اصلاحالا پشت کنکور موندن. ببین خیلیا میمونن نتیجه سال بعد بدتر میشه. واسه نتایج متفاوت، باید تلاش هم متفاوت باشه. زمان نمیتونه عامل تعیین کننده باشه. در واقع یه شرط لازم ولی ناکافی هست. با شناختی که دارم، ما آموزش رو دیدیم. امسال باید تست خیلی زیادی بزنیم( به قول معلممون خانم م، یه پشت کنکوری باید روزی .... تا تست بزنه) و آزمون زیاد. فرار نکنیم. همه ی ضعف ها رو برطرف کنیم. تست تست تست تست تست تست تست تا ابد