جعبه لایتنر
-
سلام به همه دوستان آلایی.
من یه جایی خوندم که برای استفاده از جعبه لایتنر، فلش کارت ها باید یک طرف سوال و یک طرف جواب باشن. و شرایط دیگه ی نوشتن فلش کارت
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که مثلا برای درس زبان، یک کلمه ممکنه توی دیکشنری چندین معنی داشته باشه. موقع نوشتن فلش کارت باید همه معانی رو بنویسیم؟ و اگه حتی یدونه از اون تعداد رو جواب ندادیم هم کارت رو دوباره بذاریم خونه اول؟
دانش-آموزان-آلاء -
واسه این کار باید فقط معانی مهم اون کلمه رو که بیشتر احتمال استفادش تو تستا میاد بنویسی و پیشنهادم برا نوشتم واژه زبان دیدم فیلمای واژه ه
گان استاد عزتی سه سال هست تو بخش ۰تا ۱۰۰ها البته خودم از همین روش استفاده کردم چون معانی مهم یه وازه رو خود استاد میگن -
من یه جایی خوندم که برای استفاده از جعبه لایتنر، فلش کارت ها باید یک طرف سوال و یک طرف جواب باشن. و شرایط دیگه ی نوشتن فلش کارت
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که مثلا برای درس زبان، یک کلمه ممکنه توی دیکشنری چندین معنی داشته باشه. موقع نوشتن فلش کارت باید همه معانی رو بنویسیم؟ و اگه حتی یدونه از اون تعداد رو جواب ندادیم هم کارت رو دوباره بذاریم خونه اول؟
دانش-آموزان-آلاءNazanin Rahdar سلام وقت بخیز
بله اگه بزارید خونه اول سطح یادگیری تون به مراتب بیشتر میشه -
دانش-آموزان-آلاءNazanin Rahdar یکی از ویژگی هایی که میگن جعبه لایتنر کمک زیادی میکنه همینه که تمام معنی های کلمه نوشته میشه وخب این به یادگیری بیشتر کمک میکنه
برا سوال دومتون هم ،خب قاعدتا معنی های یه کلمه بهم نزدیکن و چیزی نیست که بخوایم سخت گیری کنیم بله باید سعی کنید همه رو بگید!!! -
دانش-آموزان-آلاءNazanin Rahdar من چند ساله از جعبه لایتنر استفاده میکنم، سعی کنید برای هر لغت نهایتا سه تا معنی پشتش بنویسید، چون اگه بیشتر از سه تا معنی بنویسید، حفظ کردنش سخت میشه و حتی ممکنه بعد ها از یادتون بره.(برای خودم پیش اومده)
و درباره موضوع دوم هم باید باخودتون صادق باشید و معمولا احساستون بهتون میگه که باید یک لغت رو بزارید خونه ی بعدی ، یا خونه اول. (یعنی به حرف دل تون گوش بدید) -
واسه این کار باید فقط معانی مهم اون کلمه رو که بیشتر احتمال استفادش تو تستا میاد بنویسی و پیشنهادم برا نوشتم واژه زبان دیدم فیلمای واژه ه
گان استاد عزتی سه سال هست تو بخش ۰تا ۱۰۰ها البته خودم از همین روش استفاده کردم چون معانی مهم یه وازه رو خود استاد میگنAlireza Mousavi
ممنون از راهنماییتون