راهنماییم کنید دوستان
-
سلام عصر بخیر دوستان ..
لطفا بگید برنامه ام برای مطالعه چطوره؟(شاید لازم باشه که بگم من امسال دوازدهم تموم کردم و کنکور هم دادم ولی خب حس میکنم چیزی که میخواستم نشده ...و میخوام واسه کنکور ۱۴۰۱ آماده بشم .. )
خب بریم سراغ برنامه ریزی ای که کردم
هر روز ، ۳ تا درس تخصصی و ۲ تا عمومی ..( هر کدوم ۹۰ دقیقه مطالعه )
بعد از هر دو تا درسی که خوندم ، ۴۵ دقیقه تست میزنم .
اونجوری که حساب کردم تقریبا ۹ الی ۱۰ ساعت مطالعه روزانه شد..
((مجموعا در طول هفته ، ریاضی و فیزیک و شیمی هر کدوم ۸ ساعت - ۹ساعت زیست - و دروس عمومی هم هر کدوم تقریبا ۵ ساعت شده))
خب نظری یا پیشنهادی اگه دارید و یا اشکالی در برنامه ریزیم میبینید لطفا بگید .
ممنونbahar mohammadi 0 در راهنماییم کنید دوستان
گفته است:
سلام عصر بخیر دوستان ..
لطفا بگید برنامه ام برای مطالعه چطوره؟(شاید لازم باشه که بگم من امسال دوازدهم تموم کردم و کنکور هم دادم ولی خب حس میکنم چیزی که میخواستم نشده ...و میخوام واسه کنکور ۱۴۰۱ آماده بشم .. )
((مجموعا در طول هفته ، ریاضی و فیزیک و شیمی هر کدوم ۸ ساعت - ۹ساعت زیست - و دروس عمومی هم هر کدوم تقریبا ۵ ساعت شده))
ممنون -
سلام عصر بخیر دوستان ..
ممنونbahar mohammadi 0 سلام وقت بخیر.
شما برای برنامه ریزی باید توانایی های خودتون رو مد نظر قرار بدین و طبق اون برنامه بچینین ، شاید توانایی شما رو من یا بقیه دوستان نداشته باشیم و نتونیم کمکتون کنیم...
اگر میتونید سه تا تخصصی و دوتا عمومی بخونین و تواناییشو دارین خب انجام بدین...
فقط توی برنامتون دوتا نکته رو رعایت کنین؛
اول اینکه حتما پیوسته و منظم درس بخونین که این باعث آرامش خاطرتون میشه.
دوما مطالبی رو میخونین حتما مرور کنین که اینم باعث میشه دوماه دیگه مجبور نباشین همین مطالب رو از اول بخونین. -
سلام دوستان
تازه وارد انجمن شدم زیاد نمیدونم چیزی ازش
میخواستم سوال کنم ببینم روش مطالعه تون چجور هست بیشتر رو چه مباحثی تاکید دارید؟؟
در کل ممنون میشم راهنماییم کنید درمورد کنکوری خوندن و از تجربه هاتون بگید، ممنونhadis Rad من زیست هر سه سال رو هروز میخونم
شیمی هر سه سال رو هروز میخونم
فیزیک هر سه سال رو ی روز در میون میخونم
ریاضی هروز
دینی سه سال رو ی روز در میون روزای فرد
زبان انگلیسی هرسه سال روزای فرد
عربی و ادبیات هر سه سال هم روزای زوج -
سلام دوستان
تازه وارد انجمن شدم زیاد نمیدونم چیزی ازش
میخواستم سوال کنم ببینم روش مطالعه تون چجور هست بیشتر رو چه مباحثی تاکید دارید؟؟
در کل ممنون میشم راهنماییم کنید درمورد کنکوری خوندن و از تجربه هاتون بگید، ممنونhadis Rad
درود
(به نظر من حتما وقت ویژه ای روی ادبیات بذارین)
به نظر من کنکوری خوندن یعنی تست و تست
اگر درسی رو میخواین شروع کنین ، چن تا تست ازش ببینین تا سوال هایی در مورد اون درس در ذهنتون به وجود بیاد ، بعد وقتی درسنامه میخونید جواب اون سوال هارو پیدا کنید ، اینطوری مطالب بهتر و قوی تر در ذهن ثبت میشه و مثه من وسطش خوابتون نمیگیره
برای مرور هم اول از اون درس یا مبحث مورد نظرتون آزمونی یا چیزی مثه آزمون از خودتون بگیرین و بعد با توجه به اون ، مطالبی که بیشتر نیازه کار کنین تا وقتتون الکی صرف چیزایی که بلدین نره
همه نظر من بود و شاید کلا اشتباه باشه ، به هر حال امیدوارم بهره برده باشید
. -
bahar mohammadi 0 سلام وقت بخیر.
شما برای برنامه ریزی باید توانایی های خودتون رو مد نظر قرار بدین و طبق اون برنامه بچینین ، شاید توانایی شما رو من یا بقیه دوستان نداشته باشیم و نتونیم کمکتون کنیم...
اگر میتونید سه تا تخصصی و دوتا عمومی بخونین و تواناییشو دارین خب انجام بدین...
فقط توی برنامتون دوتا نکته رو رعایت کنین؛
اول اینکه حتما پیوسته و منظم درس بخونین که این باعث آرامش خاطرتون میشه.
دوما مطالبی رو میخونین حتما مرور کنین که اینم باعث میشه دوماه دیگه مجبور نباشین همین مطالب رو از اول بخونین.mohammadhosien mazaheri
سلام ممنون از راهنماییتون -
mohammadhosien mazaheri
سلام ممنون از راهنماییتونbahar mohammadi 0 خواهش میکنم