تبادل کتاب!
-
سلام به شما دوستان عزیز
این تاپیک رو زدم تا کمکی به بچه های ۱۴٠۱ کرده باشم
اون دسته از دوستانی که میخوان کتابی رو بفروشن یا کتابی رو بخرن این تاپیک رو حتما ببینند
.
پیشنهاد می کنم یه سر به مرکز تبادل کتاب ( واقع در تهران ) بزنید:
نحوه کار اینجوریه که شما اول یه حسابی برای خودتون باز می کنید و تعدادی کتاب که لازم ندارید رو به این مرکز میدین با هر قیمتی که مایل هستید
.
کتاب شما اگر توسط کسی برداشته بشه به شما اعتبار میدن
این اعتباری که به شما داده میشه به اندازه همون قیمت کتاب هست
حالا شما با این اعتباری کسب کردید میتونید کتاب بردارید
.
.
به عنوان مثال من به اندازه صد هزار تومن کتاب که نیاز ندارم رو به این مرکز تحویل میدم حالا یه شخصی از کتابهای من استقبال میکنه و اون کتاب هارو میگیره حالا چی میشه؟من به اندازه صد هزار تومن میتونم کتاب بردارم بدون پرداخت هزینه ای
(در واقع همون مبادله کالا به کالا حساب میشه)
شما هر کتابی که تمایل دارید رو میتونید تحویل بدید
.
.
.
فضای مرکز تبادل کتاب مثل کتابخونه هست یعنی کتاب ها دسته بندی شده و از هر نوع کتابی میتونید اونجا پیداکنید
از هر طیفی اونجا کتاب هست و میتونید انتخاب کنید.
کتاب هایی که تحویل میدین باید توسط اونها پذیرفته بشه به عنوان مثال اگه صفحه ای از کتاب جدا شده باشه قبول نمی کن
.
در نتیجه:
شما با این روش می تونید بدون پرداخت هزینه ای کتاب بدید و کتاب بگیرید
من خودم به شخصه تقریبا ۹٠ درصد کتابامو از اونجا گرفتم
تـوصیه من به بچه های ۱۴٠۱ اینه که اگر میخوان کتابی بگیرن از این طریق بگیرن چون اولا
شما هزینه پرداخت نمی کنید و از لحاظ اقتصادی واقعا عالیه
دوما
کتابها زیاد تغییر نکردن حالا به غیر از زیست یا فیزیکتون اگه کتابی تغییر خاصی نکرده بود حتما با این روش کتاب بگیرید (مثل ریاضی شیمی عربی زبان و...)
سوما
اگه کتابی هست که لازم ندارید حتما از الان بدید کتابارو که تا موقع انتخاب رشته یا نتیجه ها کتابتون به فروش رسیده باشه ((چون از اونجا به بعد افراد زیادی هستن از جمله کنکوری های ۱۴٠٠ که دانشگاه قبول شدن نیاز ندارن و کتابای کمک درسی شون رو تحویل میدن)) و تا اون موقع اعتبار لازم برای گرفتن کتاب داشته باشید.
چهارما
استفاده از این روش فکر میکنم مخصوص شهرهای دیگه هم باشه به صورت تلفنی اما خب اونایی که ساکن تهران هستن به صورت حضوری مراجعه می کنند و از لذت برداشتن کتاب بهره مند خواهند شد
.اونایی هم که تصمیم دارن بعد انتخاب رشته کتاباشون رو تحویل بدن خسیس نباشند
و حتما این کار رو انجام بدن و بدونن دعای خیر یه نفر توی زندگی تون تاثیرات زیادی خواهد داشت
.
به توصیه استاد موقاری عزیز خواستم این روش رومعرفی کنم
بازهم تاکید می کنم که این روش بدون هیچ هزینه ای انجام میشه و تبلیغی نیست که بخوام انجام بدم صرفا به این خاطر این رو پیشنهاد دادم که از لحاظ اقتصادی بهتون ضربه وارد نشه -
-
سلام دوستان منکتابای کنکورم رو نمیخوام بیشتر کتابارم دارم
اگه خواستین باهم هماهنگ کنیم
دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان منکتابای کنکورم رو نمیخوام بیشتر کتابارم دارم
اگه خواستین باهم هماهنگ کنیم
دانش-آموزان-آلاءزهرا عزیزی 0 سلام
لیست کتاباتون با سال چاپ رو عنوان کنید تا ... -
زهرا عزیزی 0 سلام
لیست کتاباتون با سال چاپ رو عنوان کنید تا ...@n-ab عمومیای خیلی سبز برای ۱۳۹۸.۹۹
کتابای نشر الگو :قرابت معنایی ،ارایه ادبی ۲تا،لغت و املا، دستور زبان فارسی
کتاب زبان مبتکران ۲تا همراه با دفترچه لغت
کتابای تخصصی یازدهم -
سلام
دوستی هست که بخواد کتب درسیشو بده؟:) -
@ariana-ariana سلام
من کتابامو میفروشم -
@ariana-ariana سلام
من کتابامو میفروشمزهرا عزیزی 0
از کتابای درسیتون : زیست 3 شیمی 3 عربی 3 ادبیات 3 اینا رو دارین؟ -
نشر الگو ارایه ها چنده؟
-
زهرا عزیزی 0
از کتابای درسیتون : زیست 3 شیمی 3 عربی 3 ادبیات 3 اینا رو دارین؟@ariana-ariana عربی و ادبیات ۳ رو دارم
-
@ariana-ariana
۴۵تومن -
@ariana-ariana عربی و ادبیات ۳ رو دارم
-
زهرا عزیزی 0
از کتابای درسیتون : زیست 3 شیمی 3 عربی 3 ادبیات 3 اینا رو دارین؟@ariana-ariana در تبادل کتاب! گفته است:
زهرا عزیزی 0
از کتابای درسیتون : زیست 3 شیمی 3 عربی 3 ادبیات 3 اینا رو دارین؟کسی اینا رو داره؟؟؟؟
-
@ariana-ariana عربی۴۰، فارسی ۱۰۰
قابلی هم نداره دوست عزیز -
@ariana-ariana عربی۴۰، فارسی ۱۰۰
قابلی هم نداره دوست عزیززهرا عزیزی 0
ممنون عزیزم
کتاب درسیتو میدی 100 تومن ؟ یا من اشتباه متوجه شدم؟ -
زهرا عزیزی 0
ممنون عزیزم
کتاب درسیتو میدی 100 تومن ؟ یا من اشتباه متوجه شدم؟@ariana-ariana کتاب تستی دوست عزیز
-
@ariana-ariana کتاب تستی دوست عزیز
نه من منظورم کتاب درسیه اونا رو دارین؟
-
نه من منظورم کتاب درسیه اونا رو دارین؟
@ariana-ariana عربی۳رودارم
-
@ariana-ariana عربی۳رودارم