طرح حکمت و خرید اقساطی
-
درود و خداقوت خدمت آلا و آلایی
⚘
جناب آقای ابوذرخانی گرامی ، از شما یک خواهشی دارم
خواهش من این هست که طرح حکمت و خرید اقساطی رو برای * همه دروس تخصصی * هم قرار بدیدچون که واقعاً تهیه حتی یک درس از دروس تخصصی هم برای خیلی ها هزینه زیادی داره (در مقایسه با سایر موسسات نمیگم ، با توجه به شرایط بد اقتصادی و هزینه های بالای امروز کشور میگم)(ولی دروس عمومی به مراتب هزینشون کمتره)
مثلاً من فقط دو تا از دروس تخصصی رو نیاز دارم ، اما با این حال هزینه همین دو تا درس بدون تخفیف میشه ۲ میلیون و ۶۰۰ ، که هزینه کمی نیست و جا داره که قسط بندی بشه
همچنین اگر به نظر خودتون برای تهیه تنها یک درس از دروس تخصصی نیازی به قسط بندی نیست و هزینه خیلی بالا نیست که بخواد قسط بندی بشه ، میتونید شرایطش رو طوری قرار بدید که برای تهیه دو درس به بالا ، قسط بندی بشه تا کسی که ۲ یا ۳ درس رو نیاز داره هم بتونه تهیه کنه
خواهش میکنم یه جوابی بهم بدید که آیا امکان اجرای این درخواست هست یا نه
لطفاًsohrab مدیر-محصول-ابریشم
-
سلام ، متاسفانه در حال حاضر برنامه ای برای تهیه اقساط نداریم
-
سلام ، متاسفانه در حال حاضر برنامه ای برای تهیه اقساط نداریم
Arshia Yazdian ولی شما گفته بودین دارین روی خرید اقساطی هم کار میکنید
واقعاً خیلی ها به این شرایط نیاز دارند
لطفاً این امکان رو فراهم کنیداز طرفی همه بچه ها به همه دروس نیاز ندارن و ممکنه بخوان برای بعضی دروس با دوره های رایگان و کتاب تست پیش برن
خیلی ها شاید فقط به ۲ یا ۳ درس تخصصی نیاز داشته باشن ، که اگر برای این افراد هم طرح حکمت و شرايط اقساطی فراهم بشه واقعاً لطف کردید -
آقای ابوذرخانی حالا که طرح پرچم برای تابستون لغو شد از شما خواهش میکنم طرح حکمت رو برای تهیه تک درس های تخصصی هم قرار بدید
واقعاً تهیه دو تا درس تخصصی هم خیلی هزینه بر هست
و به نظرم میتونه در طرح حکمت قرار بگیره که ما بتونیم قسطی اونها رو تهیه کنیم
لطفاً بگید که امکانش هست یا نه
تنها امید من طرح حکمت هست ، خواهش میکنم
sohrab
Arshia Yazdian اگر شما هم کمک کنید و اطلاع رسانی کنید ممنون میشم⚘ -
آقای ابوذرخانی حالا که طرح پرچم برای تابستون لغو شد از شما خواهش میکنم طرح حکمت رو برای تهیه تک درس های تخصصی هم قرار بدید
واقعاً تهیه دو تا درس تخصصی هم خیلی هزینه بر هست
و به نظرم میتونه در طرح حکمت قرار بگیره که ما بتونیم قسطی اونها رو تهیه کنیم
لطفاً بگید که امکانش هست یا نه
تنها امید من طرح حکمت هست ، خواهش میکنم
sohrab
Arshia Yazdian اگر شما هم کمک کنید و اطلاع رسانی کنید ممنون میشم⚘Reza Panahi برای تک درس های عمومیم هم بشه خیلی عالیه
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد