غیر حضوری خوندن،آره یا نه؟
-
عرض ادب و خسته نباشید،خدمت آلایی های عزیز و بزرگوار.
کنکوری هستم و سوالی دارم که خوشحال میشم اگر تجربه ای در این زمینه دارید،با من و سایر دوستانتون اشتراک بذارید.
بر خلاف اکثر دوستان و دانش آموزایی که خودم میشناسم،بعد از غیر حضوری شدنِ مدارس،عملکردِ من به شخصه،بهتر از سال های قبلی بود.برای همین تصمیم گرفتم سال آینده رو(که احتمالا مدارس آموزش حضوری هم خواهند داشت)کلاً غیر حضوری کنم و خودم با راه ابریشم های آلا بخونم.علاوه بر اون،اگر کلاس ها حضوری بشن باید چندین ساعت ماسک بزنم که خب به خاطر میگرن شدیدی که دارم،نمیتونم بیش تر از ۲ ساعت ماسک رو نگه دارم چون یه سردرد وحشتناکی میگیرم.
علاوه بر همه ی این ها،تایم مدرسمون هم یه مقدار بیش از حد زیاده.۴ روز در هفته،از ساعت ۷ و نیم من باید راه بیفتم به سمت مدرسه،و با احتساب تایم ترافیک،حدود ۵ و نیم الی ۶ عصر میرسم خونه.نظرتون رو خوشحال میشم بدونم -
کنکوری هستم و سوالی دارم که خوشحال میشم اگر تجربه ای در این زمینه دارید،با من و سایر دوستانتون اشتراک بذارید.
بر خلاف اکثر دوستان و دانش آموزایی که خودم میشناسم،بعد از غیر حضوری شدنِ مدارس،عملکردِ من به شخصه،بهتر از سال های قبلی بود.برای همین تصمیم گرفتم سال آینده رو(که احتمالا مدارس آموزش حضوری هم خواهند داشت)کلاً غیر حضوری کنم و خودم با راه ابریشم های آلا بخونم.علاوه بر اون،اگر کلاس ها حضوری بشن باید چندین ساعت ماسک بزنم که خب به خاطر میگرن شدیدی که دارم،نمیتونم بیش تر از ۲ ساعت ماسک رو نگه دارم چون یه سردرد وحشتناکی میگیرم.
علاوه بر همه ی این ها،تایم مدرسمون هم یه مقدار بیش از حد زیاده.۴ روز در هفته،از ساعت ۷ و نیم من باید راه بیفتم به سمت مدرسه،و با احتساب تایم ترافیک،حدود ۵ و نیم الی ۶ عصر میرسم خونه.نظرتون رو خوشحال میشم بدونمAmoo Sepi بهترین کارو میکنید برادر من هم سال آخر رو اصلا نرفت البته ممکنه مدرسه یکم گیر بده اذیت کنه ولی اگر ثابت کنید دارید میخونید هیچ مشکلی نیست
خداراشکر اون سال برادرم خواجه نصیر قبول شد
البته حضوری شدن مدارس صدرصد نیست حالا باید ببینیم چی میشه ولی ممکنه غیر حضوري بشه
شهریور ماه بهتر میشه در این مورد حرف زد -
-
علاوه بر همه ی این ها،تایم مدرسمون هم یه مقدار بیش از حد زیاده.۴ روز در هفته،از ساعت ۷ و نیم من باید راه بیفتم به سمت مدرسه،و با احتساب تایم ترافیک،حدود ۵ و نیم الی ۶ عصر میرسم خونه.نظرتون رو خوشحال میشم بدونمAmoo Sepi بهترین کارو میکنید برادر من هم سال آخر رو اصلا نرفت البته ممکنه مدرسه یکم گیر بده اذیت کنه ولی اگر ثابت کنید دارید میخونید هیچ مشکلی نیست
البته حضوری شدن مدارس صدرصد نیست حالا باید ببینیم چی میشه ولی ممکنه غیر حضوري بشه
شهریور ماه بهتر میشه در این مورد حرف زد -
علاوه بر همه ی این ها،تایم مدرسمون هم یه مقدار بیش از حد زیاده.۴ روز در هفته،از ساعت ۷ و نیم من باید راه بیفتم به سمت مدرسه،و با احتساب تایم ترافیک،حدود ۵ و نیم الی ۶ عصر میرسم خونه.نظرتون رو خوشحال میشم بدونمAmoo Sepi سلام
دقیقا مثل من... و خیلی ناراحتم از اینکه قراره مدارس حضوری بشه... و خیلی دوس داشتم که خودم غیر حضوری بخونم و این کارو غیر ممکن میدونستم!!
مگه امکانش هست که آدم مدرسه نره و خودش بخونه؟
چجوری میشه؟ مدرسه موافقت میکنه؟ -
علاوه بر همه ی این ها،تایم مدرسمون هم یه مقدار بیش از حد زیاده.۴ روز در هفته،از ساعت ۷ و نیم من باید راه بیفتم به سمت مدرسه،و با احتساب تایم ترافیک،حدود ۵ و نیم الی ۶ عصر میرسم خونه.نظرتون رو خوشحال میشم بدونمAmoo Sepi رفتن به مدرسه تو این دوران وقت تلف کردنه .تو خوندن بازدهیش بالاست
-
Amoo Sepi سلام
دقیقا مثل من... و خیلی ناراحتم از اینکه قراره مدارس حضوری بشه... و خیلی دوس داشتم که خودم غیر حضوری بخونم و این کارو غیر ممکن میدونستم!!
چجوری میشه؟ مدرسه موافقت میکنه؟fatemeh asadi 1 برید بگید من میخوام از راه دور بخونم
-
Amoo Sepi رفتن به مدرسه تو این دوران وقت تلف کردنه .تو خوندن بازدهیش بالاست
دکتر علی ف
منکه تو زیرنویس شبکه خبر خوندم ترم اول مجازیه.. -
دکتر علی ف
منکه تو زیرنویس شبکه خبر خوندم ترم اول مجازیه..Nazanin Nobakht
خدا کنه -
Amoo Sepi سلام
چجوری میشه؟ مدرسه موافقت میکنه؟fatemeh asadi 1 راستش مدرسه یکی از اقوام درجه یک هست...با پارتی تونستم
البته اگه به مدارس غیر انتفاعی یه پولی بدین ممکن هست...
برای راه دور باید شرایطش رو داشته باشین.فقط به دانش آموزایی که کار میکنن یا ازدواج کردن اجازه ی راه دور میدن.باید تحتِ عنوانِ غیر حضوری مطرح بشه،نه راه دور:) -
fatemeh asadi 1 برید بگید من میخوام از راه دور بخونم
دکتر علی ف در غیر حضوری خوندن،آره یا نه؟ گفته است:
بعد قبول میکنن؟؟ ب همین راحتی؟؟
-
fatemeh asadi 1 راستش مدرسه یکی از اقوام درجه یک هست...با پارتی تونستم
البته اگه به مدارس غیر انتفاعی یه پولی بدین ممکن هست...
برای راه دور باید شرایطش رو داشته باشین.فقط به دانش آموزایی که کار میکنن یا ازدواج کردن اجازه ی راه دور میدن.باید تحتِ عنوانِ غیر حضوری مطرح بشه،نه راه دور:)Amoo Sepi اها همون پس
یعنی ادم های عادی نمیتونن؟! -
علاوه بر همه ی این ها،تایم مدرسمون هم یه مقدار بیش از حد زیاده.۴ روز در هفته،از ساعت ۷ و نیم من باید راه بیفتم به سمت مدرسه،و با احتساب تایم ترافیک،حدود ۵ و نیم الی ۶ عصر میرسم خونه.نظرتون رو خوشحال میشم بدونم -
Amoo Sepi بهترین کارو میکنید برادر من هم سال آخر رو اصلا نرفت البته ممکنه مدرسه یکم گیر بده اذیت کنه ولی اگر ثابت کنید دارید میخونید هیچ مشکلی نیست
شهریور ماه بهتر میشه در این مورد حرف زدYazdan Gonabadi شما برادرتون مدرسه ی دولتی میرفت؟
مدرسه قبول کرد غیر حضوری بخونه؟ -
Amoo Sepi اها همون پس
یعنی ادم های عادی نمیتونن؟!fatemeh asadi 1 با پول ممکنه بتونین از یه غیر انتفاعی،غیر حضوری بردارین.
ولی بستگی به محل سکونتتون هم داره.مثلن اگه تهران باشین پیدا کردن چنین مدارسی خیلی راحت تره.نکته ی بعدی ای که لازمه مورد توجه قرار بدین،اینه که مدرسه ای که برای غیر حضوری ثبتنام میکنین،حواستون باشه جای مطمئنی باشه و باهاشون شرط کنید که وسط سال نکشوننتون مدرسه که در غیر این صورت بسی اذیت خواهید گشت. -
دکتر علی ف در غیر حضوری خوندن،آره یا نه؟ گفته است:
بعد قبول میکنن؟؟ ب همین راحتی؟؟
fatemeh asadi 1 همین راحتی که نه باید اولیا هم بیان مدرسه درخواست بدن
-
Yazdan Gonabadi شما برادرتون مدرسه ی دولتی میرفت؟
مدرسه قبول کرد غیر حضوری بخونه؟fatemeh asadi 1 شاهد میرفت
خبر هم دارن نمونه دولتی راحت تر راه میاد جون اصولا شاهد سخت گیر تره -
fatemeh asadi 1 با پول ممکنه بتونین از یه غیر انتفاعی،غیر حضوری بردارین.
ولی بستگی به محل سکونتتون هم داره.مثلن اگه تهران باشین پیدا کردن چنین مدارسی خیلی راحت تره.نکته ی بعدی ای که لازمه مورد توجه قرار بدین،اینه که مدرسه ای که برای غیر حضوری ثبتنام میکنین،حواستون باشه جای مطمئنی باشه و باهاشون شرط کنید که وسط سال نکشوننتون مدرسه که در غیر این صورت بسی اذیت خواهید گشت.Amoo Sepi بله اتفاقا تهران هستم
مدارس دولتی چی؟ اونام ممکنه با پول قبول کنن؟ -
fatemeh asadi 1 شاهد میرفت
خبر هم دارن نمونه دولتی راحت تر راه میاد جون اصولا شاهد سخت گیر ترهYazdan Gonabadi اها
بهشون پول دادید قبول کردن؟ -
Yazdan Gonabadi اها
بهشون پول دادید قبول کردن؟fatemeh asadi 1 پول چی ؟
گفت خونه دارم میخونم موقع امتحانات مدرسه نمره خوبی میآورد اونا فهمیدن واقعا داره میخونه الکی داره از مدرسه در نمیره قبول کردن
پول چی بدیم ؟ -
fatemeh asadi 1 پول چی ؟
گفت خونه دارم میخونم موقع امتحانات مدرسه نمره خوبی میآورد اونا فهمیدن واقعا داره میخونه الکی داره از مدرسه در نمیره قبول کردن
پول چی بدیم ؟Yazdan Gonabadi اها نمیدونم عاخه یکی گفت باید پول بدین تا قبول کنن