طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
من موندم تهیه یه فرم چقدر وقت نیاز داره؟
سجاد جعفری یکی از دوستان اشاره جالبی داشتن به اینکه شاید میخوان اونایی که در توانشون هست بخرن
-
سجاد جعفری یکی از دوستان اشاره جالبی داشتن به اینکه شاید میخوان اونایی که در توانشون هست بخرن
Parsa Amini خوب اره منم از اولش که اقای یزدانیان گفت داریم تلاش میکنیم ولی تضمین نمیدیم فهمیدم
حق هم دارن اخع یه بعضیا واقعا میتونن تهیه کنن و الکی منتطر طرح پرچم ان -
حوصلمون سر رفت
-
ریحانه باقری میخوای یچیزی آپلود کنم ببنید فعلا حوصلتون سر نره خیلی خداست
Parsa Amini اره والا من دیگه اینجا پتو و بالش پهن کردم بیکار نمونیم
-
این پست پاک شده!
-
بچها ،مشاعره یا یه بازی انجام بدیم تا فرم اپلود بشه؟؟؟🥺
-
Parsa Amini هرچه دلت میخواد بفرس ،حوصلمون سر رفتههههه
-
Reyhan Hmi چرا میرسه دیگه، شما عکسش رو تو تیکت میذاری به همراه کد رهگیری پستی، بچه ها فعال می کنند
sohrab سلام آقاي ابوذرخاني وقتتون بخیر ببخشید طرح پرچم آلا کي فعال میشه؟
-
Parsa Amini
شاید کار اداری داشته باشه که باید انجام بدن -
sohrab سلام آقاي ابوذرخاني وقتتون بخیر ببخشید طرح پرچم آلا کي فعال میشه؟
yasaman yazdani همون فرم قبلی رو بفرستید اصلا.
-
دوستان ،شما هم هیچی درس نخوندین و منتظرن طرح پرچمید،یا فقط من اینجوریم؟؟؟
-
امیر خطیب
خداوکیلی چطور میتونی آنقدر ریلکس باشی
Parsa Amini عزیزم اگر واقعا طرح پرچم قسمت من و شما باشه باید صبر کرد.
-
حسین شاکری
سلام دوست عزیز امیدوارم حالت خوب باشه
منم پارسال موقع انتشار آرش هر ثانیه چک میکردم سایت آلا را تا بیاد اما واقعیتش اینه که اون تایم هایی که من میومدم آلا را چک کنم به ضررم تموم شده
میدونم خیلی منتظری هر چه زود تر فرم بیاد اما شما که نمیتونی کار خاصی کنی تا زود تر بیاد پس با اعتماد به این که آلا بالاخره فرم را اپلود میکنه برو بقیه درس هاتو بخوان و یا از دوره های رایگان آلا استفاده کن تا فرم اماده شه اینطوری از بقیه که فقط منتظر فرم هستن و درس نمیخوانن جلو تری
برات بهترین ها را آرزو میکنم، خوشبخت باشی -
سلام خدمت برادران الایی گل با نظر آقا سجاد موافقم بریم یکم تحلیل کنکور های الا يا هر چیز دیگه ایی رو ببینیم واسه درس ها وشب ها یک چک ریز بکنیم واسه اینکه ذهن درگیر نباشه............ ان شاء الله فرم میاد میبریم پیش مدیر درست میشه بسته رو میخریم میخونیم کنکور میدیم رتبه میاد شاد میشیم میریم دانشگاه و.... کل امسال ما همینه به لطف الا... و همت خودما
-
حسین شاکری
سلام دوست عزیز امیدوارم حالت خوب باشه
منم پارسال موقع انتشار آرش هر ثانیه چک میکردم سایت آلا را تا بیاد اما واقعیتش اینه که اون تایم هایی که من میومدم آلا را چک کنم به ضررم تموم شده
میدونم خیلی منتظری هر چه زود تر فرم بیاد اما شما که نمیتونی کار خاصی کنی تا زود تر بیاد پس با اعتماد به این که آلا بالاخره فرم را اپلود میکنه برو بقیه درس هاتو بخوان و یا از دوره های رایگان آلا استفاده کن تا فرم اماده شه اینطوری از بقیه که فقط منتظر فرم هستن و درس نمیخوانن جلو تری
برات بهترین ها را آرزو میکنم، خوشبخت باشیSajad Ghanbari خیلییی ممنون از کمکتون
سلامت باشید
-
سلام خدمت برادران الایی گل با نظر آقا سجاد موافقم بریم یکم تحلیل کنکور های الا يا هر چیز دیگه ایی رو ببینیم واسه درس ها وشب ها یک چک ریز بکنیم واسه اینکه ذهن درگیر نباشه............ ان شاء الله فرم میاد میبریم پیش مدیر درست میشه بسته رو میخریم میخونیم کنکور میدیم رتبه میاد شاد میشیم میریم دانشگاه و.... کل امسال ما همینه به لطف الا... و همت خودما
علی قربان زاده
واقعا طرز فکرتون را دوست دارم
همیشه خوشبخت باشی -
-
حسین شاکری فقط تویی
-