طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن
-
دوستان ،شما هم هیچی درس نخوندین و منتظرن طرح پرچمید،یا فقط من اینجوریم؟؟؟
حسین شاکری
سلام دوست عزیز امیدوارم حالت خوب باشه
منم پارسال موقع انتشار آرش هر ثانیه چک میکردم سایت آلا را تا بیاد اما واقعیتش اینه که اون تایم هایی که من میومدم آلا را چک کنم به ضررم تموم شده
میدونم خیلی منتظری هر چه زود تر فرم بیاد اما شما که نمیتونی کار خاصی کنی تا زود تر بیاد پس با اعتماد به این که آلا بالاخره فرم را اپلود میکنه برو بقیه درس هاتو بخوان و یا از دوره های رایگان آلا استفاده کن تا فرم اماده شه اینطوری از بقیه که فقط منتظر فرم هستن و درس نمیخوانن جلو تری
برات بهترین ها را آرزو میکنم، خوشبخت باشی -
سلام خدمت برادران الایی گل با نظر آقا سجاد موافقم بریم یکم تحلیل کنکور های الا يا هر چیز دیگه ایی رو ببینیم واسه درس ها وشب ها یک چک ریز بکنیم واسه اینکه ذهن درگیر نباشه............ ان شاء الله فرم میاد میبریم پیش مدیر درست میشه بسته رو میخریم میخونیم کنکور میدیم رتبه میاد شاد میشیم میریم دانشگاه و.... کل امسال ما همینه به لطف الا... و همت خودما
-
حسین شاکری
سلام دوست عزیز امیدوارم حالت خوب باشه
منم پارسال موقع انتشار آرش هر ثانیه چک میکردم سایت آلا را تا بیاد اما واقعیتش اینه که اون تایم هایی که من میومدم آلا را چک کنم به ضررم تموم شده
میدونم خیلی منتظری هر چه زود تر فرم بیاد اما شما که نمیتونی کار خاصی کنی تا زود تر بیاد پس با اعتماد به این که آلا بالاخره فرم را اپلود میکنه برو بقیه درس هاتو بخوان و یا از دوره های رایگان آلا استفاده کن تا فرم اماده شه اینطوری از بقیه که فقط منتظر فرم هستن و درس نمیخوانن جلو تری
برات بهترین ها را آرزو میکنم، خوشبخت باشیSajad Ghanbari خیلییی ممنون از کمکتون
سلامت باشید
-
سلام خدمت برادران الایی گل با نظر آقا سجاد موافقم بریم یکم تحلیل کنکور های الا يا هر چیز دیگه ایی رو ببینیم واسه درس ها وشب ها یک چک ریز بکنیم واسه اینکه ذهن درگیر نباشه............ ان شاء الله فرم میاد میبریم پیش مدیر درست میشه بسته رو میخریم میخونیم کنکور میدیم رتبه میاد شاد میشیم میریم دانشگاه و.... کل امسال ما همینه به لطف الا... و همت خودما
علی قربان زاده
واقعا طرز فکرتون را دوست دارم
همیشه خوشبخت باشی -
دوستان ،شما هم هیچی درس نخوندین و منتظرن طرح پرچمید،یا فقط من اینجوریم؟؟؟
-
حسین شاکری فقط تویی
-
-
Parsa Amini ستون یک ادب عبدالرضا مرادی
پ.ن:واقعا از صمیم قلب دوست دارم این فرصتو داشته باشم که با آقای مرادی و آقای ذبحی تفت هم کلام شم خیلی خوبن -
بنظرم قراره طرح پرچم خیلی دیر بیاد! چرا؟ چونکه اونایی که واقعا نیاز دارن استفاده کنن! اونایی که کم نمیارن!
ولی من خیلیییییی استرس دارم -
بنظرم قراره طرح پرچم خیلی دیر بیاد! چرا؟ چونکه اونایی که واقعا نیاز دارن استفاده کنن! اونایی که کم نمیارن!
ولی من خیلیییییی استرس دارمMarziye Nasiri یه ویدعو زدم ببین لذت دنیا رو ببر خیلی خداست
-
sohrab سلام فرم ثبتنام کی قرار میره؟؟
-
sohrab سلام فرم ثبتنام کی قرار میره؟؟
قاسم سلیمانی
واقعا اسمت قاسم سلیمانی هست؟
-
علی قربان زاده
کاش دختر بودم تا باهات ازدواج کنم
Parsa Amini در طرح پرچم ویژه کنکور 1401، بورس تحصیلی آلاء و شرایط آن گفته است:
علی قربان زاده
کاش دختر بودم تا باهات ازدواج کنم
خداوندا تو خیلی مهربونی
همه ارزوها رو به واقعیتتبدیل میکنی، ارزوی اینجوانروهم به واقعیت تبدیل کن
امین
-
پس کی فرم طرح پرچم رو قرار میدن 25 برنامه شروع میشه کلی عقب میافتیم که
-
دوستان چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه ممکنه جوابم رو بدین.
با تهیه طرح راه ابریشم آلا دیگه نیازی به مشاور خصوصی و صرف هزینه اضافه بابت برنامه ریزی و راهنمایی و مشاوره نیست؟
باطرح راه ابریشم نیاز به کتاب های کمک درسی داریم؟
اگر نیاز داریم به کتاب کمک آموزشی راه ابریشم این کتاب ها رو با توجه به سطحمون بهمون معرفی میکنه؟
قیمت نهایی طرح پرچم آلا بعد از اعمال تخفیف ۹۰٪ و۵۰٪ چقدر میشه؟ -
دوستان چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه ممکنه جوابم رو بدین.
با تهیه طرح راه ابریشم آلا دیگه نیازی به مشاور خصوصی و صرف هزینه اضافه بابت برنامه ریزی و راهنمایی و مشاوره نیست؟
باطرح راه ابریشم نیاز به کتاب های کمک درسی داریم؟
اگر نیاز داریم به کتاب کمک آموزشی راه ابریشم این کتاب ها رو با توجه به سطحمون بهمون معرفی میکنه؟
قیمت نهایی طرح پرچم آلا بعد از اعمال تخفیف ۹۰٪ و۵۰٪ چقدر میشه؟پریسیما پناهی سلام دوست عزیز طبق گفته ها دیگ نیازی به کتاب دیگ ندارین قیمت اشم با پنجاه درصد میشه چهار میلیون سیصد و پنجاه که بعلاوه هزینه کپی جزوات با نود درصد هشت صو و هفتاد تومن و هزینه کپی
-
خدا ...
پس چرا طرح فعال نشد فردا روز آخر کاری مدرسه هاست
بعد میره
تا شنبه شنبه هم برنامه شروع میشه🥺 -
سلام
دعا کنم آمین بگین
الهی که فرم پرچم آلا به زودی زود آپلود بشهالهی همه دوستان به شکرانه زحمتان پدر و مادر و اساتید تو رشته مورد علاقه شون قبول بشن
الهی توفیق شاد کردن دل خوبان و محرومان رو همانطور که به موسسه الا دادی به همه ما نیز توفیق شاد کردن و خدمت به خلق عنایت کن
الهی قرارمون این باشه که من را نیز بین خوبان بپذیری
-
سلام
دعا کنم آمین بگین
الهی که فرم پرچم آلا به زودی زود آپلود بشهالهی همه دوستان به شکرانه زحمتان پدر و مادر و اساتید تو رشته مورد علاقه شون قبول بشن
الهی توفیق شاد کردن دل خوبان و محرومان رو همانطور که به موسسه الا دادی به همه ما نیز توفیق شاد کردن و خدمت به خلق عنایت کن
الهی قرارمون این باشه که من را نیز بین خوبان بپذیری
فاضل جهانگیری جامه بزرگی
الهی آمین