راه ابریشم و کنکور آزمایشی و سراسری
-
سلام
خواهشمندم از دوستانی که راه ابریشم رو خریدن و استفاده کردن
نظر بدن
آیا راه ابریشم تجربی برای کنکور آزمایشی و سراسری مفید بوده و تونسته نیاز های کامل شما رو برطرف کنه و درصد خوبی رو بدست بیاریدAMIR AZP اره
-
AMIR AZP اره
هادی رحیمی
شما کنکوری1400بودید؟ -
هادی رحیمی
شما کنکوری1400بودید؟AMIR AZP اره
-
AMIR AZP اره
هادی رحیمی
میشه کامل توضیح بدید داداش
تک به تک درس ها چجور بود؟ -
هادی رحیمی
میشه کامل توضیح بدید داداش
تک به تک درس ها چجور بود؟AMIR AZP من رشتم تجربی هستش و کل پک ابریشم رو خریده بودم درس ریاضی رو که اقای ثابتی دبیرش بود خیلی کار امد و کاربردی بود فقط مشکلی که ریاضیشون داشت باید میرفتیم صفر تا صد ایشون که پر حجم هم بودند نگاه میکردین و اقای ثابتی فقط تو راه ابریشم تورق سریع میکردند تو ازمون های ازمایشی که راه ابریشم خوب بود ولی تو کنکور امسال سوالات به نحوی بود که نتونستم تو وقت قانونی به تمام تست ها پاسخ بدم در کل راه ابریشم ریاضی خیلی میتونه به شما کمک کنه من از راه ابریشم های تجربی درس ریاضی اقای ثابتی زیست اقای موقاری و شیمی اقای پویان نظر و فیزیک اقای طلوعی رو پیشنهاد میکنم
-
AMIR AZP من رشتم تجربی هستش و کل پک ابریشم رو خریده بودم درس ریاضی رو که اقای ثابتی دبیرش بود خیلی کار امد و کاربردی بود فقط مشکلی که ریاضیشون داشت باید میرفتیم صفر تا صد ایشون که پر حجم هم بودند نگاه میکردین و اقای ثابتی فقط تو راه ابریشم تورق سریع میکردند تو ازمون های ازمایشی که راه ابریشم خوب بود ولی تو کنکور امسال سوالات به نحوی بود که نتونستم تو وقت قانونی به تمام تست ها پاسخ بدم در کل راه ابریشم ریاضی خیلی میتونه به شما کمک کنه من از راه ابریشم های تجربی درس ریاضی اقای ثابتی زیست اقای موقاری و شیمی اقای پویان نظر و فیزیک اقای طلوعی رو پیشنهاد میکنم
هادی رحیمی
مرسی. خب امسال قراره آقای ثابتی درسنامه جدید بره درسته؟؟
دیگه نیازی به صفر تاصده؟ -
هادی رحیمی
مرسی. خب امسال قراره آقای ثابتی درسنامه جدید بره درسته؟؟
دیگه نیازی به صفر تاصده؟AMIR AZP اره اگه امسال درسنامه رو ضبط کنن دیگه نیازی نیست صفر تا صد ببینیم
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد