میزان مطالعه دروس تخصصی و عمومی
-
درود و خداقوت خدمت آلایی های عزیز
⚘
یک سوال مشاوره ای داشتم
به نظر شما تقسیم بندی میزان مطالعه برای دروس عمومی و اختصاصی در این تابستان رو چطور انجام بدم ؟
یعنی چه میزان از مطالعه من باید دروس تخصصی و چقدر عمومی باشه ؟ ( به صورت درصدی هم بگید، حله )
( اگر در هفته ۷۰ الی ۸۴ ساعت مطالعه کنم ؛ یعنی روزی بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت )
تشکر⚘
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
⚘
یک سوال مشاوره ای داشتم
به نظر شما تقسیم بندی میزان مطالعه برای دروس عمومی و اختصاصی در این تابستان رو چطور انجام بدم ؟
یعنی چه میزان از مطالعه من باید دروس تخصصی و چقدر عمومی باشه ؟ ( به صورت درصدی هم بگید، حله )
تشکر⚘
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمReza Panahi سلام من ی چیزی میخوام بگم اینکه تابستون جو نگیر نشو
پیوستگی الان مهمه مثلن تو 6 ساعت بخون ولی پیوسته
10 12 ساعت یهو درجا میزنی و ساعت مطالعت مث نمودار سینوسی بالا پایین میشه و اگ پیوسته نباشه مطالعت هیچ فایده ای نداره
بازم صلاح مملکت خویش خسروان داند -
⚘
یک سوال مشاوره ای داشتم
تشکر⚘
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمReza Panahi سلام
آهسته و پیوسته بودنو که تذکر دادن حتما جدی بگیرید
خوب این نسبت بین افراد متفاوته اما ۶۰_۷۰ اختصاصی و ۴۰_۳۰ عمومی نسبت خوبیه البته ۸۰ به ۲۰ هم میشه ولی به نظر من کمتر از این دیگه اصلا خوب نیست -
Reza Panahi سلام
آهسته و پیوسته بودنو که تذکر دادن حتما جدی بگیرید
خوب این نسبت بین افراد متفاوته اما ۶۰_۷۰ اختصاصی و ۴۰_۳۰ عمومی نسبت خوبیه البته ۸۰ به ۲۰ هم میشه ولی به نظر من کمتر از این دیگه اصلا خوب نیستz Gheibi @Dr-Aryan ممنون از کمکتون⚘
بله ، پیوستگی نکته مهمیه
من روش درست برنامه ریزی که برای خودم جواب داده رو یاد گرفتم ( که البته همون شیوه اصولی برنامه ریزیه )
و وقتی که بنویسمش و بزنم به دیوار انجامش میدم
ولی باز هم سعی میکنم تقریباً از ۷ یا ۸ ساعت شروع کنم و ساعت مطالعه رو بیشتر کنم
همچنین من قصد دارم خوابم رو تنظیم کنم و هر روز مقداری ورزش سبک انجام بدمفقط یه نکته ای که من خیلی باهاش دگیر شدم ، درباره یک سری مباحثِ ثابتِ مطالعاتی در روز هست ، یعنی اونایی که باید روتین خونده بشه ، که عمدتاً برا عمومی هاست
من با برنامه ریزی که انجام دادم ، اینطور نتیجه گرفتم که باید روزی ۳:۳۰ از مطالعه من مربوط به مباحث روتین باشه ، که شامل همه دروس عمومی میشه( مثل قرابت ، لغت و املا ، تست عربی و دینی ، درک مطلب زبان و ...) ( در پارت مطالعاتی شب اینا رو میخونم )
علاوه بر این ، قاعدتاً من باید توی تایم اصلی روز هم ، عمومی ها رو بخونم و توی پارت شب معمولاً مرور و تست رو دارم
با این اوصاف ، من بخش بزرگی از مطالعه ام مربوط به دروس عمومی میشه ، شاید بشه گفت نصف ساعت مطالعه ام یا حتی ممکنه بیشتر از تخصصی ها
آیا این معقوله ؟
ببخشید زیاد شد ، اگر امکانش هست راهنمایی کنید⚘ -
z Gheibi @Dr-Aryan ممنون از کمکتون⚘
بله ، پیوستگی نکته مهمیه
من روش درست برنامه ریزی که برای خودم جواب داده رو یاد گرفتم ( که البته همون شیوه اصولی برنامه ریزیه )
همچنین من قصد دارم خوابم رو تنظیم کنم و هر روز مقداری ورزش سبک انجام بدمفقط یه نکته ای که من خیلی باهاش دگیر شدم ، درباره یک سری مباحثِ ثابتِ مطالعاتی در روز هست ، یعنی اونایی که باید روتین خونده بشه ، که عمدتاً برا عمومی هاست
من با برنامه ریزی که انجام دادم ، اینطور نتیجه گرفتم که باید روزی ۳:۳۰ از مطالعه من مربوط به مباحث روتین باشه ، که شامل همه دروس عمومی میشه( مثل قرابت ، لغت و املا ، تست عربی و دینی ، درک مطلب زبان و ...) ( در پارت مطالعاتی شب اینا رو میخونم )
علاوه بر این ، قاعدتاً من باید توی تایم اصلی روز هم ، عمومی ها رو بخونم و توی پارت شب معمولاً مرور و تست رو دارم
با این اوصاف ، من بخش بزرگی از مطالعه ام مربوط به دروس عمومی میشه ، شاید بشه گفت نصف ساعت مطالعه ام یا حتی ممکنه بیشتر از تخصصی ها
آیا این معقوله ؟
ببخشید زیاد شد ، اگر امکانش هست راهنمایی کنید⚘Reza Panahi
لازم به ذکره که من در درس ادبیات توی دو سال پیش شاید بشه گفت هیچی نخوندم و الان صفر هستم ، طوری که دایره لغاتم هم خیلی کمه
واسه همین باید ویژه روش وقت بزارم و طبق همین مطالبی که گفتم ، من روزی حداقل ۲ ساعت ادبیات برای خودم مشخص کردم که بخونم -
z Gheibi @Dr-Aryan ممنون از کمکتون⚘
بله ، پیوستگی نکته مهمیه
آیا این معقوله ؟
ببخشید زیاد شد ، اگر امکانش هست راهنمایی کنید⚘Reza Panahi خیلی عالی
ورزش سبک رو حتمااا انجام بدین
فکر نمیکنید ۳:۳۰ خیلیه؟ خیلی بیشتر از برنامه هر شبه
۳۰ دقیقه زبان یک ساعت هم ادبیات ( سه تا بیست دقیقه سه تا مبحث ) برنامه ریزی کنید هم میشه خواستید آیات دینی و درک مطلب عربی هم داشته باشید دیگه حداکثر دوساعتنگاه کنید برنامه هر شب چون هر شب تکرار میشه خوب پیش خواهید رفت پس نیابد سنگین باشه ، سبک تر بکنیدش
اینکه اینقدر عمومی زیاد بشه اصلا درست نیست
-
Reza Panahi خیلی عالی
ورزش سبک رو حتمااا انجام بدین
فکر نمیکنید ۳:۳۰ خیلیه؟ خیلی بیشتر از برنامه هر شبه
۳۰ دقیقه زبان یک ساعت هم ادبیات ( سه تا بیست دقیقه سه تا مبحث ) برنامه ریزی کنید هم میشه خواستید آیات دینی و درک مطلب عربی هم داشته باشید دیگه حداکثر دوساعتنگاه کنید برنامه هر شب چون هر شب تکرار میشه خوب پیش خواهید رفت پس نیابد سنگین باشه ، سبک تر بکنیدش
اینکه اینقدر عمومی زیاد بشه اصلا درست نیست
z Gheibi درود بر شما
ممنون از کمک شما و @Dr-Aryan ⚘
حتماً توصیه ها رو جدّی میگیرم