یک درخواست از آلاء...
-
سلام ببخشید
الن من بخام پک تجربی رو تهیه کنم
چجوری مشخص کنم که استاد طلوعی رو میخام ؟ -
Amoo Sepi
سلام
دوستانی که می خوان از طرح پرچم استفاده کنند خواه و ناخواه باید یکبار دیگه فیزیک بگیرن میتونید اونجا از فیزیک آقای طلوعی استفاده کنید مگر اینکه نخواین از پرچم استفاده کنید.Mohammad Hossein Kazemi
سلام
مگر اعلام نکردند که هردو دبیر فیزیک ، هر دو رشته را تدریس می کنند و موقع ثبت نام حق انتخاب داریم برای انتخاب دبیر فیزیک؟؟ که هر کس هر دبیری را خواست باید عدد مربوطه را به شماره ای که اعلام شده بود پیامک دهد. -
سلام ببخشید
الن من بخام پک تجربی رو تهیه کنم
چجوری مشخص کنم که استاد طلوعی رو میخام ؟@nadiya-ab
الان این امکان وجود داره و واستون پیامک میاد شما میتونید انتخاب کنید -
@nadiya-ab
الان این امکان وجود داره و واستون پیامک میاد شما میتونید انتخاب کنیدTannaz Dalir
اهان خیلی ممنون -
سلام و خسته نباشید.
از موضوعی مینویسم که به احتمال زیاد درخواست بسیاری از بچه هایی هست که یک بار بابتِ راه ابریشمِ فیزیک پول پرداخت کردن.
خیلی از بچه ها،از روی اینکه چندان اطلاعی از نحوه تدریس آقای طلوعی نداشتن،راه ابریشمِ آقای کازرانیان رو انتخاب کردن و الآن پشیمون هستن؛درخواستی که از آلا داریم اینه که یه فکری به حالِ ما کنه تا برای تعویضِ فیزیکِ راه ابریشم،مجبور نباشیم دوباره پول راه ابریشم آقای طلوعی رو هم کامل بدیم،حداقل طوری باشه که با یه پول کم تری امکان تعویضش وجود داشته باشه...
@M-an sohrab مدیر-محصول-ابریشم بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربیAmoo Sepi
سلام، دوست من هر دو استاد بدون شک بی نظیر و درجه یک هستن
ما برای انتخاب راحت تر شما از هر دو دبیر نمونه فیلم قرار دادیم تا راحت تر بتونید تصمیم گیری کنید -
Amoo Sepi
سلام، دوست من هر دو استاد بدون شک بی نظیر و درجه یک هستن
ما برای انتخاب راحت تر شما از هر دو دبیر نمونه فیلم قرار دادیم تا راحت تر بتونید تصمیم گیری کنیدArshia Yazdian
ممنون میشم اگه جواب من رو بدید
اگر که من با طرح پرچم پک کامل اختصاصی و عمومی راه ابریشم رو خریداری کنم، این امکان وجود داره که دبیر فیزیک رو خودم انتخاب کنم؟ -
Arshia Yazdian
ممنون میشم اگه جواب من رو بدید
اگر که من با طرح پرچم پک کامل اختصاصی و عمومی راه ابریشم رو خریداری کنم، این امکان وجود داره که دبیر فیزیک رو خودم انتخاب کنم؟Reza Estendi بله
چرا نشه؟ -
Reza Estendi بله
چرا نشه؟Arshia Yazdian
آقا عرشیا بریم جزوه های فرسنگ یک رو کپی بگیریم یا هنوز زوده و آپدیت جزوه ها نیومده؟؟؟ -
Reza Estendi بله
چرا نشه؟Arshia Yazdian خیلی ممنون
-
Reza Estendi بله
چرا نشه؟Arshia Yazdian اقای عرشیا خب ما هم اوضامون از کسایی که طرح پرچم استفاده میکنن خیلی بهتر نیست الایی که این همه برا بچه ها قراره هزینه کنه واقعا نمیتونه یه تخفیفی چیزی برا مایی که به اشتباه راه ابریشم اقا کازرانیان رو گرفتیم اما الان پشیمون شدیم درنظر بگیره
خب اقا کازرانیان هم درجه یک هستنا ولی دلم میخواد با اقا طلوعی درس بخونم -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد