آپدیت ریاضی تجربی...
-
سلام و درود.
یه سوال داشتم،و اون این که آپدیت های ریاضی تجربی آقای ثابتی،آیا امکانش هست برای کسانی که قبل از شهریور ۹۹ خریدش کردن هم با پرداختِ یه مبلغی انجام بشه یا نه؟
چون تیکت زدم گفتن برای آپدیتش هیچ راهی جز پرداختِ کاملِ پولش نیست و باید دوباره بخرمش.یه مقدار احساس کردم منطقی نیست به خاطرِ یه درسنامه که قراره ضبط بشه،پول پکیج رو دوباره به صورت کامل پرداخت کنم!
گفتم بپرسم ببینم آیا فکری به حال ما هم خواهد شد یا نه...
مدیر-محصول-ابریشم @M-an sohrab -
همه درسا قراره آپدیت بشه؟
-
باید دوباره پول بدیم؟
-
سلام و درود.
یه سوال داشتم،و اون این که آپدیت های ریاضی تجربی آقای ثابتی،آیا امکانش هست برای کسانی که قبل از شهریور ۹۹ خریدش کردن هم با پرداختِ یه مبلغی انجام بشه یا نه؟
چون تیکت زدم گفتن برای آپدیتش هیچ راهی جز پرداختِ کاملِ پولش نیست و باید دوباره بخرمش.یه مقدار احساس کردم منطقی نیست به خاطرِ یه درسنامه که قراره ضبط بشه،پول پکیج رو دوباره به صورت کامل پرداخت کنم!
مدیر-محصول-ابریشم @M-an sohrabAmoo Sepi اپدیتش که برا هرکی که هر وقت خریده که میاد دیگه
-
Amoo Sepi اپدیتش که برا هرکی که هر وقت خریده که میاد دیگه
محسن محمدخانی پروفسور دارم میگم تیکت زدم و گفتن که برای اونایی که قبل از شهریور ۹۹ خریدن آپدیت نمیشه.ناواضح بود واقعن؟
-
سلام و درود.
مدیر-محصول-ابریشم @M-an sohrabAmoo Sepi بله بسیار صحیحه، عقبه ی آلا بیانگر اینه که دیگه نباید بخاطر یه محصول که فقط میخواد آپدیت بشه پولی بدیم
-
باید دوباره پول بدیم؟
Dr Aryan 0 اگه ریاضی تجربی رو قبل از شهریور ۹۹ خریده باشین،ظاهرا آپدیت نخواهد شد و این خیلی بده...
حداقل کاش میشد با یه هزینه ای به روز رسانی بشه نه اینکه کل هزینه رو دوباره بدیم.اینطور منطقی تر نیست آقای یزدیان؟؟؟ مدیر-محصول-ابریشم -
محسن محمدخانی پروفسور دارم میگم تیکت زدم و گفتن که برای اونایی که قبل از شهریور ۹۹ خریدن آپدیت نمیشه.ناواضح بود واقعن؟
Amoo Sepi داداش اگه میخواست که نیاد برامون الان این فیلما مشاوره هم نمیومد دیگه
اون که میگی قبل شهریور مال همایش آرش بود که من خودمم چون قبل شهریور پارسال خریدم بهم ارش رو رایگان ندادن به جاش کد تخفیف دادن اما نوشته که تا آخر. هر موقع آپدیت بشه برا همه میاد پس نگران نباش -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد