سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
تابستون آزمون آره/نه
-
سلام بچه ها شبتون بخیر باشه
من دروس فیزیک و شیمی راه ابریشم رو گرفتم
و تابستون طبق برنامهی ابریشم پیش میرم
و اگه بتونم که باید بتونم ،میخوام یه مقداری از یازدهم و یا بخشهایی از دروس عمومی مثل قواعد عربی و آرایه های ادبیات رو هم بخونم
به نظرتون تابستون قلم چی شرکت کنم؟
با توجه به اینکه برنامهی تابستون قلم چی برای من که درست پایه رو جمع نکردم خیییلی فشرده است
و من ترازم بیاد پایین تا دو روز باید جواب پس بدم:)
نمیخوام این۲ماه و نیم تحت فشار باشم
و از طرفی اگه آزمون دادن با این شرایط درسته،نمیخوام ضرر کنم
به نظرتون چیکار کنم
z Gheibi romisa
@دانش-آموزان-آلاء -
زهرا بنده خدا دوست عزیز
شما که پایت خیلی قوی نیس مثل خیلیابهتره آزمون ندی چون باید تند تند مطالبو خونده نخونده رها کنی که به بودجه بندی آزمون برسی
ولی اگر ازمون ندی میتونی دهم رو کامل بخونی و اون حرکتایی که مدنظر خودته
اینجوری کیفیت مطالعه تعداد تستت، همه چیت بهتر میشع
و نتیجه بهتری هم میده
تو اگ فقط دهم رو هم فقط جمع کتی، مهر ماه میگی من دهم رو تموم کردم و تمام.
تازه میتونی آزمون هارو هم دانلود کتی از خودت بگیری
حالا بازم خودت
من پایم نسبتا قویه ولی بازم آزمون ننوشتم که برنامه خودمو جلو ببرم
-
زهرا بنده خدا سلام
من از یه مشاور پرسیدم گفت اونی که پایه ی قوی نداره بهش پیشنهاد نمیدم تابستون آزمون بره
اگه متوسطه از مهر اگه ضعیفه از دی
من نظر خودم اینه شما تو تابستون پایه تو قوی کن تا از مهر بتونی با آزمونا جلو بری -
زهرا بنده خدا
سلام
متاسفانه من پشت کنکور افتادم ولی از همین تابستان آزمون شرکت کردم چون هم انگیزه بهت میده و هم برنامه و یکم استرس مفید چاشنی کارت میکنه
نظر من آزمون گزینه دو بهتره حالا تا قلمچی
25 ام همین ماه آزمون هستش اگه شرکت میکنی زود تر کن تا از دور عقب نیوفتی -
amir karami 0 دانش آموزان آلاءreplied to atena abolhasani on آخرین ویرایش توسط amir karami 0 انجام شده
atena abolhasani در تابستون آزمون آره/نه گفته است:
زهرا بنده خدا سلام
من از یه مشاور پرسیدم گفت اونی که پایه ی قوی نداره بهش پیشنهاد نمیدم تابستون آزمون بره
اگه متوسطه از مهر اگه ضعیفه از دی
من نظر خودم اینه شما تو تابستون پایه تو قوی کن تا از مهر بتونی با آزمونا جلو برینمیدونم چرا با مشاورتون خیلی مخالفم
اگه فرد ضعیف باشه از دی به بعد آزمون بره !!!
بعدش قبل دی خودش با برنامه خودش بخونه؟
ممکنه برنامه اش برای 3 ماه اول سال اونقدری کامل نباشه و خیلی از مباحثو نخونه
در کل چه دی بره و چه مهر و چی تابستان باید اونقدری درس بخونه تا از لول ضعیف صعود کنه به لول بالا تر -
البته اضافه کنم
اگه پایه واقعا ضعیفی دارید آزمون شرکت نکنید تا مهر
بیشتر رویه مباحثی که ضعیف ترین کار کنین و سعی کنین که بدنتون رو با شرایط درس خوندن وقف بدین
از اول خیلی به خودتون فشار نیارین ولی کم کم باید خودتون رو تقویت کنین -
amir karami 0 خب اون مشاور بود دیگه برنامه ی درسی رو خودش میداد که طرف گیج نشه بدونه چطوری بخونه
من خودم پارسال میخواستم با برنامه ی آزمون پیش برم ولی برنامش فشرده بود همه چیو بهم زد و این شد که دهمم رو درست جمع نکردم و هی از این مبحث به اون مبحث میرفتم تا فقط به برنامه ی آزمون برسم
کسی پایه اش ضعیفه یا متوسط خب الان در توانش نیست اونقدر فشرده بخونه تست بزنه به برنامه ی آزمونم برسه! برنامه ی آزمون اگه توجه کنیم بدرد کسی میخوره که میخواد مرور و جمه بندی کنه!
البته این نظر من بود به قول رومیسا خانم به اندازه ی تعداد دانش آموزان کنکوری راه موفقیت وجود داره و نمیشه راه های مختلف رو رد کنیم . -
ببین به توان خودت نگاه کن
و اینکه برای محک زدن و این حرفا
اگه تراز و این مسائل برات مهمه نه بنظر منم تابستون نرو ولی اگه نه برات مهم نیست اون درسایی که میخونی رو با برنامه این ها برو بخون تموم کن بعد توی ازمون همونارو بزن
مثلا من خودم امسال تابستون شرکت کردم ولی عمومیامو میخوام تقویت کنم اختصاصی هارو هم راه ابریشم تهیه کردم و مرور میکنم تو این ازمونا
بازم میگم همه چی به خودت بستگی داره -
Amirhossein Asadi
atena abolhasani
amir karami 0
samaneh aghazadeh
ممنون از راهنماییاتون -
زهرا بنده خدا
سلام
اگر مشکلتون حل شده، تاپیک رو تغییر وضعیت بدید به «حل شده»
ممنون