کدامین پیله؟ مسئله این است....
-
تو پک تجربی درس ریاضی دو نوع پیله داره لازمه هردوشون رو ببینم ؟ کدومشون رو ببینم؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم مدیر-محصول-ابریشم دانش-آموزان-آلاء تجربیا -
تو پک تجربی درس ریاضی دو نوع پیله داره لازمه هردوشون رو ببینم ؟ کدومشون رو ببینم؟
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم مدیر-محصول-ابریشم دانش-آموزان-آلاء تجربیا@first یه دونه پیله برای رشته ریاضیه که بعضی فیلم هاش مختص تجربی هاست و میتونن ببینن اما اون یکی پیله رو حتمن باید ببینی چون اون کامل برای تجربی هست
-
@first یه دونه پیله برای رشته ریاضیه که بعضی فیلم هاش مختص تجربی هاست و میتونن ببینن اما اون یکی پیله رو حتمن باید ببینی چون اون کامل برای تجربی هست
هادی رحیمی خیلی ممنون
-
هادی رحیمی خیلی ممنون
@first خواهش میکنم
-
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم مدیر-محصول-ابریشم دانش-آموزان-آلاء تجربیا@first سلام پیله دوومی رو ببین کامله
-
@first سلام پیله دوومی رو ببین کامله
moohamad bahrami سپاس
-
کدومش برای پیله ریاضی تجربیهاس ؟
منم گیج شدم کدوم بخونم؟ -
کدومش برای پیله ریاضی تجربیهاس ؟
منم گیج شدم کدوم بخونم؟Zahra Rashidi 1 اونی که کاور فیلماش نارنجیه برای ریاضیاست و بنفشه هم برای تجربیه
من خودم تصمیم گرفتم که هردوشو ببینم تعداد فیلماش زیاد نیستن مباحثش هم روتینه. -
Zahra Rashidi 1 اونی که کاور فیلماش نارنجیه برای ریاضیاست و بنفشه هم برای تجربیه
من خودم تصمیم گرفتم که هردوشو ببینم تعداد فیلماش زیاد نیستن مباحثش هم روتینه.@first سلام ، آره هردوشو ببین
درسته اون مال ریاضیاست ولی باعث میشه تسلط بهتری داشته باشی رو مطالبی که تدریس میشه -
@first سلام ، آره هردوشو ببین
درسته اون مال ریاضیاست ولی باعث میشه تسلط بهتری داشته باشی رو مطالبی که تدریس میشهmohammadhosien mazaheri بله دقیقا
خیلی ممنون از راهنماییتون -
mohammadhosien mazaheri بله دقیقا
خیلی ممنون از راهنماییتون@first خواهش میکنم
-
Zahra Rashidi 1 اونی که کاور فیلماش نارنجیه برای ریاضیاست و بنفشه هم برای تجربیه
من خودم تصمیم گرفتم که هردوشو ببینم تعداد فیلماش زیاد نیستن مباحثش هم روتینه.@first خیلی ممنون
-
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم مدیر-محصول-ابریشم دانش-آموزان-آلاء تجربیا@first پیله دوم جزوه داره تست هاشم بیشتره اونو ببینی بهتره
-
@first خیلی ممنون
Zahra Rashidi 1 خواهش میکنم
-
@first پیله دوم جزوه داره تست هاشم بیشتره اونو ببینی بهتره
Mohammad Lotfi 0 خیلی ممنون بابت راهنمایی
-
میگم ی سوال..نمیشه من پیله هارو از همون ۲۵ام ببینم؟فرصت میشه؟
-
میگم ی سوال..نمیشه من پیله هارو از همون ۲۵ام ببینم؟فرصت میشه؟
Nazanin Nobakht
بله میشه
حجم پیله ها خیلی زیاد نیست و خیلی سخت و وقتگیر نیستن
میتونید در ساعات مختلف برنامه تون قرارش بدید -
Mohammad Lotfi 0 خیلی ممنون بابت راهنمایی
@first خواهش مینمایم
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد