کنکور سراسری
-
سلام دوستان وقت بخیر
بچها ی سوال اگه کسی بره دانشگاه ایا سال بعد میتونه کنکور سراسری شرکت کنه
من شنیدم که باید قبل از کنکور انصراف داد از دانشگاه
واینکه شنیدم اگه دانشگاه روزانه بری برای سال بعد دوباره کنکور بدی قبول بشی دیگه نمیتونی بری روزانه باید به دانشگاه شهریه پرداخت این موضوع درسته یا نه؟! -
-
سلام سوال دومتون رو نمیدونم ولی برای اولی اگه کسی کنکور داده باشه ولی دانشگاه سراسری قبول نشده باشه حتی اگه دانشگاه ازاد هم رفته باشه میتونه کنکور بده دوباره ولی یا نباید انتخاب رشته کرده باشه یا اگه کرده قبول نشده باشه
-
marziyeh fallah در کنکور سراسری گفته است:
سلام دوستان وقت بخیر
واینکه شنیدم اگه دانشگاه روزانه بری برای سال بعد دوباره کنکور بدی قبول بشی دیگه نمیتونی بری روزانه باید به دانشگاه شهریه پرداخت این موضوع درسته یا نه؟!1.تا بهمن ماه قبل ثبتنام کنکور باید انصرافت رو بدی اگ میخوای. از دانشگاه شبانه و غیردولتی و آزاد نیازی نیست انصراف بدی. البته اگ مطمئنی قبول میشی انصرافت رو بده .. وگرنه اگ انصراف ندی و کنکور بدی و قبول بشی و انتخاب رشته کنی دیگ کارت زاره!
2.درمورد این تا اونجایی ک میدونم 2سال بعد میتونی بری دولتی. اینطوری ک اگ 99 رفتی دولتی و بعدش انصراف، باید برا 400 نه و 401 کنکور بدی و حالا میتونی بری دولتی .. -
سلام دوستان وقت بخیر
واینکه شنیدم اگه دانشگاه روزانه بری برای سال بعد دوباره کنکور بدی قبول بشی دیگه نمیتونی بری روزانه باید به دانشگاه شهریه پرداخت این موضوع درسته یا نه؟!marziyeh fallah تا جایی که من میدونم شبانه حتی اگه قبول شید مشکلی نداره سال بعدش میتونید کنکور بدید
ولی اگه روزانه یه رشته ای قبول شید دیگه نمیتونید سال بعد کنکور شرکت کنید
جزئیات بیشترشو نمیدونم -
سوال اول و دوم در واقع جوابش یکی میشه شما اگه دانشگاه دولتی ن آزاد و ن پیام نور بلکه دولتی رشته روزانه قبول بشی سال بعد از اون اجازه شرکت توی کنکور نظری رو نداری حتی اگه همون سال شما قبول بشی ولی ثبت نام نکنی دانشگاه چون توی سیستم انتخاب رشته اسمتون جزء قبولی های روزانه رد شده سال بعدش نمیتونید و باید یک سال صبر کنید ...
-
سوال اول و دوم در واقع جوابش یکی میشه شما اگه دانشگاه دولتی ن آزاد و ن پیام نور بلکه دولتی رشته روزانه قبول بشی سال بعد از اون اجازه شرکت توی کنکور نظری رو نداری حتی اگه همون سال شما قبول بشی ولی ثبت نام نکنی دانشگاه چون توی سیستم انتخاب رشته اسمتون جزء قبولی های روزانه رد شده سال بعدش نمیتونید و باید یک سال صبر کنید ...
H_R در کنکور سراسری گفته است:
البته ممکنه یه اتفاق بیوفته و اون اینکه یه درسی رو نهایی بیوفتید و حتی شهریور هم بیوفتید چون دیپلم اوکی نمیشه در نتیجه اون رشته هم دانشگاه حتی اگه روزانه باشه منتفیه و میتونید سال بعد کنکور بدید
-
سلام وقتتون بخیر بنده دانشجوی حقوق با رتبه ۲۲۶ ورودی ۹۹ هستم اما علاقه ام به ریاضی هست میخواستم بدونم چجوری میتونم تغییر رشته بدم؟
-
سلام دوستان وقت بخیر
واینکه شنیدم اگه دانشگاه روزانه بری برای سال بعد دوباره کنکور بدی قبول بشی دیگه نمیتونی بری روزانه باید به دانشگاه شهریه پرداخت این موضوع درسته یا نه؟!marziyeh fallah اجازه کنکور برای روزانه رو نداری
-
سلام وقتتون بخیر بنده دانشجوی حقوق با رتبه ۲۲۶ ورودی ۹۹ هستم اما علاقه ام به ریاضی هست میخواستم بدونم چجوری میتونم تغییر رشته بدم؟
ز زارع خلیلی
سلام
میخوایید کنکور ریاضی بدین؟! -
ز زارع خلیلی
سلام
میخوایید کنکور ریاضی بدین؟!marziyeh fallah سلام آره ولی نمیدونم میتونم یا حتما باید دیپلم ریاضی بگیرم
-
marziyeh fallah سلام آره ولی نمیدونم میتونم یا حتما باید دیپلم ریاضی بگیرم
ز زارع خلیلی
نه نیازی نیست دیپلم ریاضی داشته باشید
موقع ثبت نام واسه کنکور ریاضی ثبت نام کنید -
ز زارع خلیلی
نه نیازی نیست دیپلم ریاضی داشته باشید
موقع ثبت نام واسه کنکور ریاضی ثبت نام کنیدmarziyeh fallah خیلی ممنونم ازت عزیزم
-
سلام دوستان وقت بخیر
واینکه شنیدم اگه دانشگاه روزانه بری برای سال بعد دوباره کنکور بدی قبول بشی دیگه نمیتونی بری روزانه باید به دانشگاه شهریه پرداخت این موضوع درسته یا نه؟!marziyeh fallah قبلش باید انصراف بدی و اگه روزانه قبول شی سال و نری سال بعد نمیتونی شرکت کنی تو کنکور
فککنم -
marziyeh fallah خیلی ممنونم ازت عزیزم
ز زارع خلیلی
خاهش میکنم