غشا و دیوارع
-
و اون بخشی از دیواره که در محل لان نیست،منظورش پسینع؟
-
و اون بخشی از دیواره که در محل لان نیست،منظورش پسینع؟
سروش قادری کلا تو محل لان دیواره نیست چه نخستین چه پسین
-
سروش قادری کلا تو محل لان دیواره نیست چه نخستین چه پسین
-
سروش قادری
شاید منظورش پلاسمودسم بوده. در محل لان که میانی و نخستین داریم. ولی پلاسمودسم ها کانال هایی هستند که سیتوپلاسم دو یاخته توش جریان داره و هیچ دیواره ای نداریم ... -
سروش قادری
شاید منظورش پلاسمودسم بوده. در محل لان که میانی و نخستین داریم. ولی پلاسمودسم ها کانال هایی هستند که سیتوپلاسم دو یاخته توش جریان داره و هیچ دیواره ای نداریم ...@amin-forouzan خو پلاسمودسم که دیواره نی
تو پاسخنامه هم فقط گفته غشای یاخته ای و دیواره یاخته ای گفته -
@amin-forouzan خو پلاسمودسم که دیواره نی
تو پاسخنامه هم فقط گفته غشای یاخته ای و دیواره یاخته ای گفتهسروش قادری
نه من فعلاً کاری به سوال ندارم 😅. حرف دوستمون که گفته بود لان دیواره نداره رو اصلاح کردم که پلاسمودسمه که دیواره نداره، همین ...
در مورد سوال، بخشی از دیواره که در محل لان نیست میشه دیواره پسین. دیواره پسین به آب هم نفوذ ناپذیره، مواد که بماند. پس به نظر من جمله غلط میشه. پاسخنامه درست گرفته؟ -
سروش قادری
نه من فعلاً کاری به سوال ندارم 😅. حرف دوستمون که گفته بود لان دیواره نداره رو اصلاح کردم که پلاسمودسمه که دیواره نداره، همین ...
در مورد سوال، بخشی از دیواره که در محل لان نیست میشه دیواره پسین. دیواره پسین به آب هم نفوذ ناپذیره، مواد که بماند. پس به نظر من جمله غلط میشه. پاسخنامه درست گرفته؟@amin-forouzan بله جمله این موردو صحیح گرفته
-
@amin-forouzan بله جمله این موردو صحیح گرفته
سروش قادری
در این صورت منم مشکل دارم با پاسخنامه.
مطمئنم اینکه بگیم کل دیواره یاخته در تبادل مواد نقش داره حتی در موارد خاص هم صدق نمیکنه. در انواع یاخته گیاهی، پارانشیم نازک ترین دیواره نخستین رو داره. ولی حتی برای پارانشیم هم، تبادل مواد فقط در بخش هایی (لان) صورت میگیره. شکل کتاب نشون داده که پارانشیم در بعضی نقاط لان داره و علتش هم اینه که بدونیم در بعضی نقاط دیواره تبادل مواد داریم ...
بقیه که دیواره پسین دارند رو ۱۰۰ درصد میشه گفت کل دیواره در تبادل نقش نداره.
حالا چطور جمله رو صحیح گرفته طراحُ اعلم! -
سروش قادری
سلام
محل تبادل از طریق لان هستش که پلاسمودسم ها در محل لان هستند =راههای سیتوپلاسمی
۲.کنترل ورود مواد مثلاً از طریق کاسپاری،.
یعنی نمیذاره مواد عبور کنند . پس کنترل کننده محسوب میشه...
برای اون سوالتون هم لان ها یا کاملا بدون دیواره هستند یا دیواره نخستین نازک هم دیده میشه