تست
-
سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه
اساتید یه سوال دارم
من امسال میرم پایه یازدهم تجربی، بعد ریاضی و فیزیک رو حدودا بصورت تستی خوب نبستم و تازه شروع کردم به تماشای ویدیو های کارگاه نکته و تست
میخواستم بدونم با همین کارگاه پیش برم خوبه یا نه فقط با کتاب تستم پیش برمو تست بزنمممنون میشم جواب بدید
سپاس -
این پست پاک شده!
-
منطورم ریاضی و فیزیک دهم هستش
-
اساتید یه سوال دارم
من امسال میرم پایه یازدهم تجربی، بعد ریاضی و فیزیک رو حدودا بصورت تستی خوب نبستم و تازه شروع کردم به تماشای ویدیو های کارگاه نکته و تست
میخواستم بدونم با همین کارگاه پیش برم خوبه یا نه فقط با کتاب تستم پیش برمو تست بزنمممنون میشم جواب بدید
سپاس -
اساتید یه سوال دارم
سپاسali alijani
ریاضی فیزیک دهم رو اگه صفرتاصدش رو دیدید که خیلی جلو افتادید با کارگاه تست خودش نکات تستیشو ببندید ولی درکل تستو همیشه داشته باشید حتی از همین کتاب تستی که خودتون میگید...
با کارگاه پیش برید تست برا خودتون جدا بزنید!!
اساتید نیستن اینجا ببخشید جواب دادم من -
ali alijani
ریاضی فیزیک دهم رو اگه صفرتاصدش رو دیدید که خیلی جلو افتادید با کارگاه تست خودش نکات تستیشو ببندید ولی درکل تستو همیشه داشته باشید حتی از همین کتاب تستی که خودتون میگید...
با کارگاه پیش برید تست برا خودتون جدا بزنید!!
اساتید نیستن اینجا ببخشید جواب دادم من@narjes-hashemi
ممنونم از راهنماییتون
نه این چه حرفیه قصد جسارت نداشتم صرفا واسه احترام بود -
@narjes-hashemi
ممنونم از راهنماییتون
نه این چه حرفیه قصد جسارت نداشتم صرفا واسه احترام بودali alijani خواهش میکنم
-
Zahra Esmaeili ببخشید من هرکاری کردم بچه های آلا تگ نشدن
چجوری تگ میشه -
چجوری تگ میشهali alijani کلا برای تگ کردن یه @ بزارید و اون گروه یا فرد مورد نظر رو تگ کنید
الان من شمارو تگ کنم اول یه @میزارم و بعد اسمتون رو مینویسم ali alijani -
ali alijani کلا برای تگ کردن یه @ بزارید و اون گروه یا فرد مورد نظر رو تگ کنید
الان من شمارو تگ کنم اول یه @میزارم و بعد اسمتون رو مینویسم ali alijani@narjes-hashemi اهان درسته
من اینکارو انجام دادم ولی این گروه نیومد
یعنی خودم باید مینوشتم؟ -
@narjes-hashemi اهان درسته
من اینکارو انجام دادم ولی این گروه نیومد
یعنی خودم باید مینوشتم؟ali alijani آره دیگه اون چیزی که هست رو بنویسید
مثل این
-
ali alijani آره دیگه اون چیزی که هست رو بنویسید
مثل این
@narjes-hashemi تشکر
-
چجوری تگ میشهali alijani علامت اینو @ بزنید بعد بنویسید دا بعد خودش میاره ک انتخاب کنید شما هم بزنید دانش آموزان الا یه امتحان کنین