برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان
-
سید حسین قربانی 1 در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
Arshia Yazdian والا به نظرم این برنامه خیلی جای بحث داره و به نظرم بهتره مشاورین محترم خودشون رفع ابهام کنن
1-این برنامه با تایم 10 ساعت شروع شده که به نظر من و خیلی از مشاورای مطرح دیگه برای فصل تابستون اون هم لزوما برای خوندن تنها یک پایه زیاده حالا اگر 2 پایه بود یک چیزی
2- چرا حتی فیلمای حل تست هم توش گذاشته شده؟مگر گفته نشد که فقط فیلمهای تستهای مشکل دار رو ببینیم ؟
3-قضیه مرور تست اموزشی و تست تسلط و ازمونی توش مطرح نشده
4-برای ریاضی تجربی مگر نیاز به دیدن صفر تا صد یا همون درسنامه ی جدید الضبط نیست ؟ پس چرا قرار داده نشده؟
5- دروس عمومی رو چرا نباید بخونیم ؟ وقتی میشد به راحتی از شر 4 درس یک پایه راحت بشیم چرا این کار رو نکنیم؟
6-مباحثی مثل قرابت فارسی کلوز و ریدینگ زبان و بحث درک متن عربی که هر کدوم پروژه های طویل و درازی هستن چرا به عنوان روتین برنامه قرار داده نشده؟
7-و اینکه مشاورای محترم آلا باید مباحث بیسیک مشاوره ای رو برای ورود به برنامه اعم از انواع تست -روش مرور -خلاصه نویسی-جمع بندی و نحوه خواندن دروس رو توضیح بدن
تشکر از شما - امیدوارم این پیشنهادات رو به تیم مشاوره انتقال بدیدکاملا موافقم. برنامه داده شده خیلی ایراد داره
amirmohammad shakeri آره واقعا من فکر کنم خودم برنامه بنویسم خیلی بهتر میشه
فکر کنم همینطوری یه برنامه دادن که از سرشون باز کنن -
محمد مودب در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
Arshia Yazdian سلام اقا عرشیا یه نظر اینکه
یه جلسه ای اگه بشه تو اسکای روم بزارین که مشاورین عزیز باشن و رفع اشکال و توضیح برنامه باشه عالیه
قطعا خیلی بازده داره
و کلی از سوالات جواب داده میشهواى من به شدت موافقم
فقط اميدوارم از ذوق سوپرايزاى آلا عزيز غش نكنم -
MHR SHAB
اگه فیلمای مشاوره رو دیده باشید میدونید که بخاطر مرورو نکته نویسی و حل تست توسط خودتونه تا بهترین بازده رو داشته باشید و اگر مشکلی داشتید همونجا برگردید و دوباره مشکلتون رو رفع کنید
نه اینکه مثل فیلم سینمایی ببینیدmahan alizadeh در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
MHR SHAB
اگه فیلمای مشاوره رو دیده باشید میدونید که بخاطر مرورو نکته نویسی و حل تست توسط خودتونه تا بهترین بازده رو داشته باشید و اگر مشکلی داشتید همونجا برگردید و دوباره مشکلتون رو رفع کنید
نه اینکه مثل فیلم سینمایی ببینیدمگه جزوه ها آماده نيس؟؟؟؟
-
Hhh Hh در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
Mohammad mahdi ahmadi
درسای عمومی از مهر شروع میشهیعنی به هیچ وجه عمومی نخونیم تابستون؟
Sarah Ghanaatiyan ساعت كارى ات رو بيشتر كن يكم
هر شب هم از دو تا درس به اندازه نيم ساعت تست بزن و درسنامه بخون -
amirmohammad shakeri چطور؟
من ميخوام خودم انتخاب كنم ولى نمى دونم چطورىr sh برای اون شماره ای که تو سایت ثبت کردید پیامک میاد
ولی ازین جایی که شما خارج از کشورید شاید یکم دنگ و فنگ داشته باشه
حتما تیکت پشتیبانی بزنین فردا صبح اولویت رو بالا یا ضروری انتخاب کنین تا سریع جواب بگیرین
-
فکر کنم همینطوری یه برنامه دادن که از سرشون باز کنن@zahra-hamrang در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
فکر کنم همینطوری یه برنامه دادن که از سرشون باز کننموافقم
-
r sh برای اون شماره ای که تو سایت ثبت کردید پیامک میاد
ولی ازین جایی که شما خارج از کشورید شاید یکم دنگ و فنگ داشته باشه
حتما تیکت پشتیبانی بزنین فردا صبح اولویت رو بالا یا ضروری انتخاب کنین تا سریع جواب بگیرین
amirmohammad shakeri فردا صبح بزنم؟
الان نميشه؟ -
amirmohammad shakeri فردا صبح بزنم؟
الان نميشه؟ -
r sh الانم میتونید بزنید
ولی فکر کنم فردا صبح بهتون پاسخ میدن. چون ساعت کاریشون از 9 صبحه شروع میشه احتمالا -
r sh در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
Hhh Hh زدم و فرستادم ولى وقتى برگشت همون قسمت تيكت ها ، نوشته تيكتى ثبت نشده!
@M-an
Arshia Yazdian -
برنامه ایراد زیاد داره مثلا تو ریاضی رشته ریاضی گفته که قسمت 10 و 11 فرسنگ 1 رو ببین در صورتی که اینا مربوط به حسابان 1 هستن
-
بعد یجا دیگ مثلا گفته که جلسات 29 و 30 رو ببین از فرسنگ 1 ریاضیات رشته ریاضی در صورتی که جلسه 29 مربوط به یازدهم هست و جلسه 30 مربوط به دوازدهم
-
بعد یجا دیگ مثلا گفته که جلسات 29 و 30 رو ببین از فرسنگ 1 ریاضیات رشته ریاضی در صورتی که جلسه 29 مربوط به یازدهم هست و جلسه 30 مربوط به دوازدهم
علی سامی به نظرم قرار هست آپدیت بشن فیلم ها
-
mahan alizadeh در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
MHR SHAB
نه اینکه مثل فیلم سینمایی ببینیدمگه جزوه ها آماده نيس؟؟؟؟
r sh
جزوه ها که اماده هست
ولی 80درصدیه و 20 درصد دیگش رو ما با نکات فیلما تکمیل میکنیم -
r sh
جزوه ها که اماده هست
ولی 80درصدیه و 20 درصد دیگش رو ما با نکات فیلما تکمیل میکنیمmahan alizadeh فک نکنم
چون که مثلاً زیست فصل اول کلا باید عوض بشه
به نظرم طی روزهای بعد آپدیت میشن