برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان
-
amirmohammad shakeri فردا صبح بزنم؟
الان نميشه؟ -
r sh الانم میتونید بزنید
ولی فکر کنم فردا صبح بهتون پاسخ میدن. چون ساعت کاریشون از 9 صبحه شروع میشه احتمالا -
r sh در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
Hhh Hh زدم و فرستادم ولى وقتى برگشت همون قسمت تيكت ها ، نوشته تيكتى ثبت نشده!
@M-an
Arshia Yazdian -
برنامه ایراد زیاد داره مثلا تو ریاضی رشته ریاضی گفته که قسمت 10 و 11 فرسنگ 1 رو ببین در صورتی که اینا مربوط به حسابان 1 هستن :/
-
بعد یجا دیگ مثلا گفته که جلسات 29 و 30 رو ببین از فرسنگ 1 ریاضیات رشته ریاضی در صورتی که جلسه 29 مربوط به یازدهم هست و جلسه 30 مربوط به دوازدهم :/
-
بعد یجا دیگ مثلا گفته که جلسات 29 و 30 رو ببین از فرسنگ 1 ریاضیات رشته ریاضی در صورتی که جلسه 29 مربوط به یازدهم هست و جلسه 30 مربوط به دوازدهم :/
علی سامی به نظرم قرار هست آپدیت بشن فیلم ها
-
mahan alizadeh در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
MHR SHAB
اگه فیلمای مشاوره رو دیده باشید میدونید که بخاطر مرورو نکته نویسی و حل تست توسط خودتونه تا بهترین بازده رو داشته باشید و اگر مشکلی داشتید همونجا برگردید و دوباره مشکلتون رو رفع کنید
نه اینکه مثل فیلم سینمایی ببینیدمگه جزوه ها آماده نيس؟؟؟؟
r sh
جزوه ها که اماده هست
ولی 80درصدیه و 20 درصد دیگش رو ما با نکات فیلما تکمیل میکنیم -
r sh
جزوه ها که اماده هست
ولی 80درصدیه و 20 درصد دیگش رو ما با نکات فیلما تکمیل میکنیمmahan alizadeh فک نکنم
چون که مثلاً زیست فصل اول کلا باید عوض بشه
به نظرم طی روزهای بعد آپدیت میشن -
این برنامه ایراد زیاد داره ، خیلی خوب میشه آلا اصلاحش کنه .
-
سلام اقای یزدیان نمیدونم من درست فهمیدم یا نه یه زمزمه هایی و خبرایی در مورد فرستادن جزوه فیزیکی از طرف آلا بودش و بعضی جاها دیدم بچه ها میخوان پرینت بگیرن دو دل هستن که آلا میفرسته یا نه ، اگه میشه به صورت شفاف بیان کنید این اتفاق رخ میده یا نه
-
سلام اقای یزدیان نمیدونم من درست فهمیدم یا نه یه زمزمه هایی و خبرایی در مورد فرستادن جزوه فیزیکی از طرف آلا بودش و بعضی جاها دیدم بچه ها میخوان پرینت بگیرن دو دل هستن که آلا میفرسته یا نه ، اگه میشه به صورت شفاف بیان کنید این اتفاق رخ میده یا نه
ماهان حسین پور 😕خیلی حرفا زده شده که هنوز چیزی ازشون مشخص نیست
-
سلام
بچه های 1401 چطورن؟
برنامه مطالعاتی ویژه تابستون منتشر شد
راستی نگران اون اردوی جمع بندی هم نباش
اونم با ما
بریم که بترکونیم:smiling_face_with_sunglasses: :flexed_biceps_medium_skin_tone:
لینک دانلود برنامه:backhand_index_pointing_down_medium_skin_tone: :backhand_index_pointing_down_medium_skin_tone:
ویژه رشته تجربی
ویژه رشته ریاضی
:collision: :collision: :collision:
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمسلام خسته نباشید
من چرا نمتونم دانلود کنم برنامه رو☹️ -
علی سامی در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
خب مشکل این موضوع چیه؟
شما مگه میخوای حسابان رو پایه به پایه بخونی؟
باید مبحثی بخونی دیگه
-
اقای یزدیان...میشه در مثل برنامه ارش یا تفتان👉،مشاور مجموعه راه ابریشم در مورد برنامه تابستون توضیح بدن تا سوالات بسیاری بچه جواب داده بشه
👆👆
مدیر-محصول-ابریشم
@M-an -
چرا پیله ها در هر هفته 5 بار تکرار شده اند ؟؟!!! و بعضی جاها هم 2 بار پشت سر هم یعنی اینقدر وقت نیازه برای خوندن یک پیله ؟!؟!؟