برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان
-
این برنامه ایراد زیاد داره ، خیلی خوب میشه آلا اصلاحش کنه .
-
سلام اقای یزدیان نمیدونم من درست فهمیدم یا نه یه زمزمه هایی و خبرایی در مورد فرستادن جزوه فیزیکی از طرف آلا بودش و بعضی جاها دیدم بچه ها میخوان پرینت بگیرن دو دل هستن که آلا میفرسته یا نه ، اگه میشه به صورت شفاف بیان کنید این اتفاق رخ میده یا نه
-
سلام اقای یزدیان نمیدونم من درست فهمیدم یا نه یه زمزمه هایی و خبرایی در مورد فرستادن جزوه فیزیکی از طرف آلا بودش و بعضی جاها دیدم بچه ها میخوان پرینت بگیرن دو دل هستن که آلا میفرسته یا نه ، اگه میشه به صورت شفاف بیان کنید این اتفاق رخ میده یا نه
ماهان حسین پور
خیلی حرفا زده شده که هنوز چیزی ازشون مشخص نیست
-
سلام
بچه های 1401 چطورن؟
برنامه مطالعاتی ویژه تابستون منتشر شد
راستی نگران اون اردوی جمع بندی هم نباش
اونم با ما
بریم که بترکونیم
لینک دانلود برنامه
ویژه رشته تجربی
ویژه رشته ریاضی
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمسلام خسته نباشید
من چرا نمتونم دانلود کنم برنامه رو️
-
بعد یجا دیگ مثلا گفته که جلسات 29 و 30 رو ببین از فرسنگ 1 ریاضیات رشته ریاضی در صورتی که جلسه 29 مربوط به یازدهم هست و جلسه 30 مربوط به دوازدهم
علی سامی در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
بعد یجا دیگ مثلا گفته که جلسات 29 و 30 رو ببین از فرسنگ 1 ریاضیات رشته ریاضی در صورتی که جلسه 29 مربوط به یازدهم هست و جلسه 30 مربوط به دوازدهم
خب مشکل این موضوع چیه؟
شما مگه میخوای حسابان رو پایه به پایه بخونی؟
باید مبحثی بخونی دیگه
-
اقای یزدیان...میشه در مثل برنامه ارش یا تفتان
،مشاور مجموعه راه ابریشم در مورد برنامه تابستون توضیح بدن تا سوالات بسیاری بچه جواب داده بشه
@مدیر-محصول-ابریشم
@M-an -
چرا پیله ها در هر هفته 5 بار تکرار شده اند ؟؟!!! و بعضی جاها هم 2 بار پشت سر هم یعنی اینقدر وقت نیازه برای خوندن یک پیله ؟!؟!؟
-
بچه ها بنظر من اگ میتونید وقت بزارید یکم برنامه رو شخصی سازیش کنید چون ی برنامه عمومی ممکنه با عادت های شمت جور درنیاد و ی سری مشکلات خودش رو داره مث بالا بودن تایم و....
یکم وقت بزارید بنظر من میتونید شخصی سازیش کنید@dr-aryan
آخه هرجوریم بچینیم باز از برنامه آلا عقب میفتیم:( -
-
-
Ali Mokhtari 0 اصلاحیه : هر پیله 4 بار تکرار شده
-
با سلام
احتراما یکی از انتقاداتی که به این برنامه کامل و جامع وارده اینه که بعضی از راه ابریشمی ها در طول تابستون مدرسه دارن و خب برنامه با مدرسه تداخل پیدا میکنه.
پیشنهادتون برای اون افراد چیه ممنون میشم پاسخ بدید -
@dr-aryan
آخه هرجوریم بچینیم باز از برنامه آلا عقب میفتیم:(Nazanin Rahdar ببینید هرطور باشه باید باید باید برنامه رو شخصی سازی کنین باتوجه ب چیزی ک از خدتون میشناسید مثلا شاید یکی زودتر بیدار شه یکی دیرتر
بازم تاکید میکنم حتمن حتمن برنامتون رو شخصی سازی کنین اگ میخواین موفق بشین@دوازدهم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
-
سلام.زیست دهم،بخش هایی از فیزیک و درسنامه ریاضی از اول ضبط میشه
گفتم اگه کسی نمیدونه در جریان باشه -
سلام.زیست دهم،بخش هایی از فیزیک و درسنامه ریاضی از اول ضبط میشه
گفتم اگه کسی نمیدونه در جریان باشه -
SJY من تجربیشو خبر دارم
-
Ali Mokhtari 0 چون که بعضی از پیله ها دو قسمتین
مثلا پیله هشت قسمت اول
پیله هشت قسمت دوم -
برنامه ایراد زیاد داره مثلا تو ریاضی رشته ریاضی گفته که قسمت 10 و 11 فرسنگ 1 رو ببین در صورتی که اینا مربوط به حسابان 1 هستن
علی سامی خب ریاضیو باید مبحثی بخونی دیگه
وقتی بسم الله یه مبحثو میگی باید درست حسابی جمعش کنی