برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان
-
سلام من هم عمومی و هم تخصصی ابریشم رو دریافت کردم چرا برام نمیاد تا برنامه اش رو دانلود کنم
-
Ali Alii در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
بعد ببشخید فیلم ها وجزوات سر اون ساعاتی که نوشتید قرار داده میشه یا نه زود تر هی قرار میدید؟
کسی نیست جواب بده خیلی مهمه برای من
-
بچه ها بنظر من اگ میتونید وقت بزارید یکم برنامه رو شخصی سازیش کنید چون ی برنامه عمومی ممکنه با عادت های شمت جور درنیاد و ی سری مشکلات خودش رو داره مث بالا بودن تایم و....
یکم وقت بزارید بنظر من میتونید شخصی سازیش کنید -
آقا اینجوری که معلومه تا قبل مهر تا فرسنگ 7 تموم میشه بعدش قراره چه اتفاقی بیافته؟
چون معلومه که خیلی زود یکی دو ماه تموم بشن ! -
سلام ببخشید من الان برنامه مطالعاتی رو دیدم دیرم فقط برای دهم الان بضیا که آزمون قلمچی ثبت نام کردن مباحث دهم و یازدهم با هم داخل آزمون میاد می خواستم بدونم این برنامه برای دوازدهمی ها هستش یا دهمی ها اگه کل تابستون بزارم رو دهم که فایده ایی نداره
-
بعد ببشخید فیلم ها وجزوات سر اون ساعاتی که نوشتید قرار داده میشه یا نه زود تر هی قرار میدید؟
-
ببخشید این دیگه وقتی مهر ماه شروع بشه و مدرسه بریم برنامه جوری میشه که هم به مدرسه رسید هم به راه ابریشم؟
-
Nazanin Rahdar
با این برنامه یحتمل تسمه تایم پاره میکنیم -
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to شهرام قربانی on ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شهرام قربانی کدوم شهر بریم شیطون بلا؟
-
Sarah Ghanaatiyan
درسته -
amirmohammad shakerireplied to سید حسین قربانی 1 on ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سید حسین قربانی 1 در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
Arshia Yazdian والا به نظرم این برنامه خیلی جای بحث داره و به نظرم بهتره مشاورین محترم خودشون رفع ابهام کنن
1-این برنامه با تایم 10 ساعت شروع شده که به نظر من و خیلی از مشاورای مطرح دیگه برای فصل تابستون اون هم لزوما برای خوندن تنها یک پایه زیاده حالا اگر 2 پایه بود یک چیزی
2- چرا حتی فیلمای حل تست هم توش گذاشته شده؟مگر گفته نشد که فقط فیلمهای تستهای مشکل دار رو ببینیم ؟
3-قضیه مرور تست اموزشی و تست تسلط و ازمونی توش مطرح نشده
4-برای ریاضی تجربی مگر نیاز به دیدن صفر تا صد یا همون درسنامه ی جدید الضبط نیست ؟ پس چرا قرار داده نشده؟
5- دروس عمومی رو چرا نباید بخونیم ؟ وقتی میشد به راحتی از شر 4 درس یک پایه راحت بشیم چرا این کار رو نکنیم؟
6-مباحثی مثل قرابت فارسی کلوز و ریدینگ زبان و بحث درک متن عربی که هر کدوم پروژه های طویل و درازی هستن چرا به عنوان روتین برنامه قرار داده نشده؟
7-و اینکه مشاورای محترم آلا باید مباحث بیسیک مشاوره ای رو برای ورود به برنامه اعم از انواع تست -روش مرور -خلاصه نویسی-جمع بندی و نحوه خواندن دروس رو توضیح بدن
تشکر از شما - امیدوارم این پیشنهادات رو به تیم مشاوره انتقال بدیدکاملا موافقم. برنامه داده شده خیلی ایراد داره
-
شهرام قربانی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Sarah Ghanaatiyan on ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sarah Ghanaatiyan کاش ببرنمون اردو
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Arshia Yazdian on ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian والا به نظرم این برنامه خیلی جای بحث داره و به نظرم بهتره مشاورین محترم خودشون رفع ابهام کنن
1-این برنامه با تایم 10 ساعت شروع شده که به نظر من و خیلی از مشاورای مطرح دیگه برای فصل تابستون اون هم لزوما برای خوندن تنها یک پایه زیاده حالا اگر 2 پایه بود یک چیزی
2- چرا حتی فیلمای حل تست هم توش گذاشته شده؟مگر گفته نشد که فقط فیلمهای تستهای مشکل دار رو ببینیم ؟
3-قضیه مرور تست اموزشی و تست تسلط و ازمونی توش مطرح نشده
4-برای ریاضی تجربی مگر نیاز به دیدن صفر تا صد یا همون درسنامه ی جدید الضبط نیست ؟ پس چرا قرار داده نشده؟
5- دروس عمومی رو چرا نباید بخونیم ؟ وقتی میشد به راحتی از شر 4 درس یک پایه راحت بشیم چرا این کار رو نکنیم؟
6-مباحثی مثل قرابت فارسی کلوز و ریدینگ زبان و بحث درک متن عربی که هر کدوم پروژه های طویل و درازی هستن چرا به عنوان روتین برنامه قرار داده نشده؟
7-و اینکه مشاورای محترم آلا باید مباحث بیسیک مشاوره ای رو برای ورود به برنامه اعم از انواع تست -روش مرور -خلاصه نویسی-جمع بندی و نحوه خواندن دروس رو توضیح بدن
تشکر از شما - امیدوارم این پیشنهادات رو به تیم مشاوره انتقال بدید -
Nazanin Rahdar دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to mahan alizadeh on ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh
فکر کنم آخر سر مجبور شیم خودمون یه برنامه بریزیم برای تابستونو!!! -
Parsa Amini تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Sarah Ghanaatiyan on ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sarah Ghanaatiyan شاید جمع بندی هست شاید استراحته (دومی محتملتر هست)
-
Sarah Ghanaatiyanreplied to Arshia Yazdian on ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian جسارتا قضیه اون دو هفته اردو تابستونه چیه؟ میشه یه مقدار توضیح بدید؟
-
Hhh Hh در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
mahan alizadeh
براتون امکانش نیست که کانون رو نرید؟
کلان بیشتر مشاور ها میگن که سال کنکور بهتره کلاس های متفرقه رفته نشهدرسته ولی خب ماهایی ک ترمای آخریم نمیشه ول کرد و از طرفی یجورایی کنکوری و برای افزایش دایره لغات و تسلط بیشتر ت گرامر و ریدینگ بهره میبریم
همینجور ک اشاره کردن تایمشو میزاریم جای زبان مدرسه و این داستانا -
Sarah Ghanaatiyanreplied to mahan alizadeh on ۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
@zahra-hamrang
اصلا اون به کنار
ولله برای منی که کلاس زبان کانون دارم و مدرسمون هم کلاس میذاره اصلا این برنامه عین بولدوزر افتاده روم
نه میتونم مدرسه رو کاری کنم
نه کانون رو
نه راه ابریشم رو
یعنی بنده تو تابستون قشنگ فسیلم
حتی زنگای جبرانی هم کفاف نمیدهاره دقیقا منم زبان دارم
کاش آلا ی فکری هم برای این موضوع بکنه
چون بهرحال هم 1.5 2 ساعت کلاسه هم قبلش باید بخونیم آماده باشیم -
Hhh Hh در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
Mohammad mahdi ahmadi
درسای عمومی از مهر شروع میشهیعنی به هیچ وجه عمومی نخونیم تابستون؟
پست 123 از 214