امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان
-
Nazanin Rahdar دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to mahan alizadeh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh
فکر کنم آخر سر مجبور شیم خودمون یه برنامه بریزیم برای تابستونو!!! -
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian والا به نظرم این برنامه خیلی جای بحث داره و به نظرم بهتره مشاورین محترم خودشون رفع ابهام کنن
1-این برنامه با تایم 10 ساعت شروع شده که به نظر من و خیلی از مشاورای مطرح دیگه برای فصل تابستون اون هم لزوما برای خوندن تنها یک پایه زیاده حالا اگر 2 پایه بود یک چیزی
2- چرا حتی فیلمای حل تست هم توش گذاشته شده؟مگر گفته نشد که فقط فیلمهای تستهای مشکل دار رو ببینیم ؟
3-قضیه مرور تست اموزشی و تست تسلط و ازمونی توش مطرح نشده
4-برای ریاضی تجربی مگر نیاز به دیدن صفر تا صد یا همون درسنامه ی جدید الضبط نیست ؟ پس چرا قرار داده نشده؟
5- دروس عمومی رو چرا نباید بخونیم ؟ وقتی میشد به راحتی از شر 4 درس یک پایه راحت بشیم چرا این کار رو نکنیم؟
6-مباحثی مثل قرابت فارسی کلوز و ریدینگ زبان و بحث درک متن عربی که هر کدوم پروژه های طویل و درازی هستن چرا به عنوان روتین برنامه قرار داده نشده؟
7-و اینکه مشاورای محترم آلا باید مباحث بیسیک مشاوره ای رو برای ورود به برنامه اعم از انواع تست -روش مرور -خلاصه نویسی-جمع بندی و نحوه خواندن دروس رو توضیح بدن
تشکر از شما - امیدوارم این پیشنهادات رو به تیم مشاوره انتقال بدید -
Sarah Ghanaatiyan کاش ببرنمون اردو
-
سید حسین قربانی 1 در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
Arshia Yazdian والا به نظرم این برنامه خیلی جای بحث داره و به نظرم بهتره مشاورین محترم خودشون رفع ابهام کنن
1-این برنامه با تایم 10 ساعت شروع شده که به نظر من و خیلی از مشاورای مطرح دیگه برای فصل تابستون اون هم لزوما برای خوندن تنها یک پایه زیاده حالا اگر 2 پایه بود یک چیزی
2- چرا حتی فیلمای حل تست هم توش گذاشته شده؟مگر گفته نشد که فقط فیلمهای تستهای مشکل دار رو ببینیم ؟
3-قضیه مرور تست اموزشی و تست تسلط و ازمونی توش مطرح نشده
4-برای ریاضی تجربی مگر نیاز به دیدن صفر تا صد یا همون درسنامه ی جدید الضبط نیست ؟ پس چرا قرار داده نشده؟
5- دروس عمومی رو چرا نباید بخونیم ؟ وقتی میشد به راحتی از شر 4 درس یک پایه راحت بشیم چرا این کار رو نکنیم؟
6-مباحثی مثل قرابت فارسی کلوز و ریدینگ زبان و بحث درک متن عربی که هر کدوم پروژه های طویل و درازی هستن چرا به عنوان روتین برنامه قرار داده نشده؟
7-و اینکه مشاورای محترم آلا باید مباحث بیسیک مشاوره ای رو برای ورود به برنامه اعم از انواع تست -روش مرور -خلاصه نویسی-جمع بندی و نحوه خواندن دروس رو توضیح بدن
تشکر از شما - امیدوارم این پیشنهادات رو به تیم مشاوره انتقال بدیدکاملا موافقم. برنامه داده شده خیلی ایراد داره
-
Sarah Ghanaatiyan
درسته -
شهرام قربانی کدوم شهر بریم شیطون بلا؟
-
Nazanin Rahdar
با این برنامه یحتمل تسمه تایم پاره میکنیم -
ببخشید این دیگه وقتی مهر ماه شروع بشه و مدرسه بریم برنامه جوری میشه که هم به مدرسه رسید هم به راه ابریشم؟
-
بعد ببشخید فیلم ها وجزوات سر اون ساعاتی که نوشتید قرار داده میشه یا نه زود تر هی قرار میدید؟
-
سلام ببخشید من الان برنامه مطالعاتی رو دیدم دیرم فقط برای دهم الان بضیا که آزمون قلمچی ثبت نام کردن مباحث دهم و یازدهم با هم داخل آزمون میاد می خواستم بدونم این برنامه برای دوازدهمی ها هستش یا دهمی ها اگه کل تابستون بزارم رو دهم که فایده ایی نداره
-
آقا اینجوری که معلومه تا قبل مهر تا فرسنگ 7 تموم میشه بعدش قراره چه اتفاقی بیافته؟
چون معلومه که خیلی زود یکی دو ماه تموم بشن ! -
Ali Alii در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
بعد ببشخید فیلم ها وجزوات سر اون ساعاتی که نوشتید قرار داده میشه یا نه زود تر هی قرار میدید؟
کسی نیست جواب بده خیلی مهمه برای من
-
سلام من هم عمومی و هم تخصصی ابریشم رو دریافت کردم چرا برام نمیاد تا برنامه اش رو دانلود کنم
-
Ali Alii فقط قسمت های دهمش تموم میشه یازدهم دوازدهم که تموم نمیشن
-
محمد مودب در برنامه مطالعاتی راه ابریشم ویژه تابستان گفته است:
Arshia Yazdian سلام اقا عرشیا یه نظر اینکه
یه جلسه ای اگه بشه تو اسکای روم بزارین که مشاورین عزیز باشن و رفع اشکال و توضیح برنامه باشه عالیه
قطعا خیلی بازده داره
و کلی از سوالات جواب داده میشهواى من به شدت موافقم
فقط اميدوارم از ذوق سوپرايزاى آلا عزيز غش نكنم -
amirmohammad shakeri چطور؟
من ميخوام خودم انتخاب كنم ولى نمى دونم چطورى