دورس افتاده دوازدهم
-
سلام دوستان
بچه ها من خیلی وقته از درس عقب افتادم شاید ۶ یا ۷ ماهه من الان تمام دروس افتاده برای شهریور و وقت کمی دارم میخواستم بپرسم اگه من شهریور درسی رو قبول نشم باید برم بزرگسالان یا دی ماه همین امسال میتونم امتحان بدم دوباره؟
ریاضی فیزیک ریاضیا تجربیا دوازدهم -
-
Masih shirdel مگه از راه ابریشم استفاده نمیکردی؟
-
Masih shirdel مگه از راه ابریشم استفاده نمیکردی؟
Parsa Amini چرا ولی نتونستم برسونم خودمو
-
Parsa Amini چرا ولی نتونستم برسونم خودمو
Masih shirdel 😐دارم میترسم
سرعت ویدعو هارو بالام میبردی؟ -
سلام دوستان
بچه ها من خیلی وقته از درس عقب افتادم شاید ۶ یا ۷ ماهه من الان تمام دروس افتاده برای شهریور و وقت کمی دارم میخواستم بپرسم اگه من شهریور درسی رو قبول نشم باید برم بزرگسالان یا دی ماه همین امسال میتونم امتحان بدم دوباره؟
ریاضی فیزیک ریاضیا تجربیا دوازدهمMasih shirdel سلام، وقتتون بخیر، ان شاء الله شهریور رو با موفقیت امتحان بدید.
ولی اگر نشد تا جایی که من میدونم میشه دی دوباره امتحان بدید. -
Masih shirdel 😐دارم میترسم
سرعت ویدعو هارو بالام میبردی؟Parsa Amini داداش نترس من عقب افتادم سره مشکلات لای کتابارم باز نکردم تو اون مدت
-
Masih shirdel سلام، وقتتون بخیر، ان شاء الله شهریور رو با موفقیت امتحان بدید.
ولی اگر نشد تا جایی که من میدونم میشه دی دوباره امتحان بدید.@kosar-mortazavi ممنون از لطفتون
-
@kosar-mortazavi ممنون از لطفتون
Masih shirdel موفق باشید.
-
سلام دوستان
ریاضی فیزیک ریاضیا تجربیا دوازدهمMasih shirdel
سلامفیلم های شب امتحان و گام به گام الا رو خوب ببین مطمئنم باش به امید خدا شهریور قبول میشی.