امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
پیله ریاضی راه ابریشم
-
سلام وقت بخیر من ریاضی تجربی رو گرفتم اما دوتا پیله داره کدوم رو ببینم کامل تره یا فرقی نداره ؟پیله ها بین ریاضی وتجربی مشترکه یا فرق داره
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم -
فاطمه حشمتی سلام
پیله ای که جزوه داره رو ببینید
هم کامل تره و هم جدید تر -
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to فاطمه حشمتی on آخرین ویرایش توسط انجام شده
فاطمه حشمتی
سلام
من هم تجربی هم ام اما پیله های ریاضی رو دیدم وتوصیه می کنم اونا رو ببینید چون هم جزوه داره وهم چیز هایی رو یاد می گیرید که خیلی به فهم بهتر ریاضیاتتون کمک می کنه -
Mohammad Hossein Kazemi خیلی ممنون
-
ابوالفضل ریسی ممنونم
-
ابوالفضل ریسی ببخشد من پک تجربی رو خریدم اما تو گروههاش عضو نیستم نمی تونم به ادمین پیام بدم چون میگه اعتبار کافی نیست
امکانش هست شما لطف کنید وبهشون پیام بدید که منو عضو کنن؟ -
-
فاطمه حشمتی در پیله ریاضی راه ابریشم گفته است:
ابوالفضل ریسی ببخشد من پک تجربی رو خریدم اما تو گروههاش عضو نیستم نمی تونم به ادمین پیام بدم چون میگه اعتبار کافی نیست
امکانش هست شما لطف کنید وبهشون پیام بدید که منو عضو کنن؟تگشون کنید پیامتون رو میبینن
M.an -
فاطمه حشمتی خواهش میکنم
-
فاطمه حشمتی مدیر رو تگ کنید پاسخ میدن که دوستمون زحمتش رو کشیدن
منتظر باشید تا پاسختون رو بدن -
فاطمه حشمتی سلام پیله دوم رو ببینین کامل ترهه فیلمای زیادیی دارهه
-
سلام وقت بخیر من ریاضی تجربی رو گرفتم اما دوتا پیله داره کدوم رو ببینم کامل تره یا فرقی نداره ؟پیله ها بین ریاضی وتجربی مشترکه یا فرق داره
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @تجربیا @ریاضیا @دوازدهمپیله دوممخصوص رشته ریاضی است و پیله اول مخصوص تجربی . موفق باشید
-
Abolfazl Mousavi در پیله ریاضی راه ابریشم گفته است:
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @تجربیا @ریاضیا @دوازدهمپیله دوممخصوص رشته ریاضی است و پیله اول مخصوص تجربی . موفق باشید
درسته ولی چون مباحث اکثرا مشترکه و پیله رشته ریاضی کامل تره گفته شده که پیله رشته ریاضی رو ببینیم(خود استاد تو لایو گفتند)
-
فاطمه حشمتی سلام من هم دقیقا همینطور هستم-پک تجربی را خریدم-اما تو گروه هاس عضو نیستم
-
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to فاطمه حشمتی on آخرین ویرایش توسط انجام شده
فاطمه حشمتی
خواهش میکنم -
Hanane Kaaj در پیله ریاضی راه ابریشم گفته است:
فاطمه حشمتی سلام من هم دقیقا همینطور هستم-پک تجربی را خریدم-اما تو گروه هاس عضو نیستم
-
ابوالفضل ریسی متوجه شدم ممنون
-
-
ابوالفضل ریسی در پیله ریاضی راه ابریشم گفته است:
Abolfazl Mousavi در پیله ریاضی راه ابریشم گفته است:
درسته ولی چون مباحث اکثرا مشترکه و پیله رشته ریاضی کامل تره گفته شده که پیله رشته ریاضی رو ببینیم(خود استاد تو لایو گفتند)
من كه اينستا ندارم ، چطور از مطالب لايو هاى استاد مطلع بشم؟
-
فاطمه حشمتی خواهش میکنم