تابستان دهم به یازدهم
-
سلام ب همه دوستان آلایی
من دهمم و دارم میرم یازدهم شروع کردم دارم دهمم رو برای کنکور میبندم ولی احساس میکنم تا آخر تابستون فقط دهم رو بتونم بخونم و اصلا نرسم یازدهم رو هم یکم بخونم آیا اگه یازدهم رو نتونم بخونم برای کنکور و یا تو سال یازدهم عقب میمونم؟!
ممنون میشم راهنماییم کنین -
سلام برادرجان.
داخل این تابستون اصلا نیازی نیست یازدهم رو بخونی.
فقط دهمت، اونم درسای اختصاصی رو محکم ببند.
ان شاء الله تو طول سال وقت میکنی که یازدهم رو بخونی.
الان فقط دهم -
سلام ب همه دوستان آلایی
من دهمم و دارم میرم یازدهم شروع کردم دارم دهمم رو برای کنکور میبندم ولی احساس میکنم تا آخر تابستون فقط دهم رو بتونم بخونم و اصلا نرسم یازدهم رو هم یکم بخونم آیا اگه یازدهم رو نتونم بخونم برای کنکور و یا تو سال یازدهم عقب میمونم؟!
ممنون میشم راهنماییم کنینMrcool HSH
سلام
دهم رو طوری بخون که هررررر سوالی حتی غیر استاندارد رو بتونی حل کنی. چون هر چیزی ممکنه سر جلسه کنکور ببینی.
نیازی نیست یازدهم بخونی ولی اگر وقت اضافه آوردی، یه نگاه به دو فصل اول زیست و فصل اول شیمی یازدهم بنداز که خیالت راحت باشه -
سلام ب همه دوستان آلایی
ممنون میشم راهنماییم کنینMrcool HSH
سلام به نظرم بهتره بیشتر رو دهم باشید
دهم رو کاملللللل ببندید همه چی رو تا جایی که می تونید کامل ببندید نیازی نیست پیش خوانی
حتی من الان دارم میرم دوازدهم بهم میگن پیش خوانی نکن
مرور و جمع بندی و بستن مهم تره
شما دهم رو الان ببندید یازدهم هم راحت تری برای مرور اینا -
سلام ب همه دوستان آلایی
ممنون میشم راهنماییم کنینMrcool HSH سلام
ببین به نظرم به جای این که بخوای کل دهم رو بخونی
پیش نیازها رو بخون
مثلاً تو فارسی: نکات دستوری و ارایه های ادبی رو خوب کار کن
تو عربی: قواعد رو کار کن
تو زبان: لغات و گرامر
ریاضی: مثلثات- تابع- معادلات-نامعادلات- ترکیبات
فیزیک : خیلی ضرورتی نداره حتی میتونی با یازدهم شروع کنی
شیمی: استوکیومتری- غلظت ها و .....