یاخته های غدد بزاقی
-
سلام بچه ها متن کتاب گفته ک س جفت غده بزاقی بزرگ و غده های بزاقی کوچک بزاق ترشح میکنن
بزاق هم مخلوطی از اب یون ها آنزیم ها و موسینه
اب ک از طریق انتشاربدون صرف انرژی به مجرا میریزه
اینجا یون ها با انتقال فعاله یا انتشار تسهیل شده؟؟ اول اینکه براش انرژی مصرف میشه و برخلاف شیب غلظت هست یا نه ؟
در مورد آنزیم و گلیکو پروتئین هم با صرف انرژی با اگزوسیتوز هست درسته؟؟
به طور کلی میشه گفت سلولهای غدد بزاقی میتوکندری نسبت ب سلول های حفره دهان زیاد دارن ؟؟هرجا ک تحلیلم اشتباهه بگید لطفا
-
انزیم ها و گلیکوپروتیین بله با اگزوسیتوزه. در مورد یون ها، مثلا بی کربنات با کلر به شکل غیر فعال تبادل میشن جوری که کلر جذب میشه بی کربنات ترشح میشه به مجرای غده بزاقی. جذب فعال یون سدیم و ترشح فعال پتاسیم به مجرا رو هم داریم. کلا توی کنکور از این مبحث سوال نمیدن چون تخصصیه.
یه قاعده کلی: هر جا سلول با فعالیت ترشحی بالا داشته باشیم، شبکه اندوپلاسمی گسترده و تعداد بالای میتوکندری ها رو داریم -
انزیم ها و گلیکوپروتیین بله با اگزوسیتوزه. در مورد یون ها، مثلا بی کربنات با کلر به شکل غیر فعال تبادل میشن جوری که کلر جذب میشه بی کربنات ترشح میشه به مجرای غده بزاقی. جذب فعال یون سدیم و ترشح فعال پتاسیم به مجرا رو هم داریم. کلا توی کنکور از این مبحث سوال نمیدن چون تخصصیه.
یه قاعده کلی: هر جا سلول با فعالیت ترشحی بالا داشته باشیم، شبکه اندوپلاسمی گسترده و تعداد بالای میتوکندری ها رو داریمنیک آیین سعادت پور متوجه شدم ممنونم
-
سلام.
اینها که میگی مال نظام قدیمهو توی کتاب هیچ اشاره ای به آن ها نشده -
امید کرمی چرا توی کتابه
فصل ۲
-
امید کرمی چرا توی کتابه
فصل ۲
Elham Hamed
من طبق کنکور ۱۴۰۰ گفتم. چونکه من امسال کنکور دادم.
ولی برای کتاب جدید نمی دونم -
Elham Hamed
من طبق کنکور ۱۴۰۰ گفتم. چونکه من امسال کنکور دادم.
ولی برای کتاب جدید نمی دونمامید کرمی تو کنکور ۱۴۰۰ هم تو کتاب بود