روش حل مسائل
-
سلام دوستان
میخواستم راجب روش حل هایی که توی مسائل شیمی استفاده میکنین و نتیجه ای که گرفتین بدونم.
راستش بین روش های معمولی و کسرهای تناسب و روش های دیگه مثل مول بر ضریب یا a-x (روش مخصوص استاد شیروانی حرف آخر) موندم و نمیدونم کدوم یکی رو یادبگیرم.خیلی ممنون میشم کمکم کنید
دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان
میخواستم راجب روش حل هایی که توی مسائل شیمی استفاده میکنین و نتیجه ای که گرفتین بدونم.
راستش بین روش های معمولی و کسرهای تناسب و روش های دیگه مثل مول بر ضریب یا a-x (روش مخصوص استاد شیروانی حرف آخر) موندم و نمیدونم کدوم یکی رو یادبگیرم.خیلی ممنون میشم کمکم کنید
دانش-آموزان-آلاءمحمد مودب اگه کنکوری هستی مطمئنا روش تناسب
-
سلام دوستان
دانش-آموزان-آلاءمحمد مودب استاد صنیعی اگه اشتباه نکنم روش تدریس مسائل شمیشون فوقالعاده بود
-
سلام دوستان
دانش-آموزان-آلاءمحمد مودب سلام کارهای پیش ساخته سریع ترین روشه از نظر من، پیچیدگی خاصی هم نداره
با یکم تمرین، میتونید متوجه روشش بشید
روش سنتی کتاب روش خوب و مفهومی هست ولی یه ذره طولانیه
کسر تناسب هم بد نیست، ولی اینکه بخوایم هردفعه تناسب بگیریم ممکنه یه ذره طول بکشه
کارهای پیش ساخته خیلی بهتره چون درجا شمارو به جواب میرسونه توی همه کتب درسی ام تا اونجا که من دیدم، هست -
محمد مودب سلام کارهای پیش ساخته سریع ترین روشه از نظر من، پیچیدگی خاصی هم نداره
با یکم تمرین، میتونید متوجه روشش بشید
روش سنتی کتاب روش خوب و مفهومی هست ولی یه ذره طولانیه
کسر تناسب هم بد نیست، ولی اینکه بخوایم هردفعه تناسب بگیریم ممکنه یه ذره طول بکشه
کارهای پیش ساخته خیلی بهتره چون درجا شمارو به جواب میرسونه توی همه کتب درسی ام تا اونجا که من دیدم، هست@infinitie-a استاد پویان نظر تو راه ابریشم ازین راه میرن؟؟
-
سلام دوستان
دانش-آموزان-آلاءمحمد مودب سلام
اگر راه ابریشم دارید که استاد روش کسرهای پیش ساخته و a_x رو تدریس کردند و همین هم کافیه -
محمد مودب بنده از راه ابریشم شیمی استفاده نکردم
راه-ابریشمی-ها-شیمی لطفا جواب دوستمون رو بدید -
محمد مودب سلام
اگر راه ابریشم دارید که استاد روش کسرهای پیش ساخته و a_x رو تدریس کردند و همین هم کافیهابوالفضل ریسی آهان
خیلی هم عالی -
محمد مودب بنده از راه ابریشم شیمی استفاده نکردم
راه-ابریشمی-ها-شیمی لطفا جواب دوستمون رو بدید@infinitie-a ممنون
-
محمد مودب خواهش میکنم