غدد معده
-
سلام
خسته نباشید
یه سوال میکرو دهم فصل دو چاپ۹۸
آورده کمترین تعداد یاخته های غدد معده اونایین که فاکتور داخلی میسازن
منم قبلا دیده بودم که همون شکل کتاب،دوتا یاخته هورمون ساز کف غدد معده هستن
ولی خب شکل کتاب درسی حذفشون کرده
الان ایشون(میکرو)اونارو حساب کرده و گفته اونا کمترینن
چیکار کنیم؟کمترین کدومشونه عاقبت؟
دهم یازدهم تجربیا دریا دریایی -
یه سری سوال دیگه هم هست همینجا میذارم تاپیک جدا نزنیم
۱)لایه ماهیچه ای که طولی و حلقویه،فقط تو ماهیچه صافه یا تو مخطط هم هست؟مثلا تو ابتدای مری اون لایه اسکلتیه،طولی حلقویه؟
۲)مگه نمیگیم تو هر چهار لایه لوله گوارش،رگ های خونی پیدا میشه؟پس یعنی تو هر چهار تا لایه اجزای رگ های خونی هم پیدا میشن
میکرو فرموده که تو لایه مخاطی اعصاب نداریم
خب مگه تو لایه مخاطی،ماهیچه مخاطی،پیوندی سست و پوششی مخاط نداریم؟
مگه تو پیوندی سست و ماهیچه مخاطی،رگ پیدا نمیشه؟مگه تو لایه ماهیچه ای رگ اعصاب نی؟
پ چرا گفته نی؟
دریا دریایی دهم یازدهم تجربیا -
سلام
خسته نباشید
دهم یازدهم تجربیا دریا دریاییسروش قادری سلام نشر الگو اشکال زیاد داره
الان حتما حواسش نبوده که کتاب درسی اون دوتا یاخته های هورمون ساز رو حذف کرده
چون کنکور منطبق بر کتاب درسی و شکلاشه همون یاخته های کناری رو کمترین یاخته های غده ی معده در نظر می گیریم -
سروش قادری سلام نشر الگو اشکال زیاد داره
الان حتما حواسش نبوده که کتاب درسی اون دوتا یاخته های هورمون ساز رو حذف کرده
چون کنکور منطبق بر کتاب درسی و شکلاشه همون یاخته های کناری رو کمترین یاخته های غده ی معده در نظر می گیریمatena abolhasani آهان
مرسی🌻🙏
البته میکرو گاجه -
atena abolhasani آهان
مرسی🌻🙏
البته میکرو گاجهسروش قادری عه اره حواسم نبود😅😂
خواهش میکنم -
سلام
خسته نباشید
دهم یازدهم تجربیا دریا دریاییسروش قادری کتاب درسی جدید راجب تعداد هورمون های غدد معده حرفی نزده و توی شکل هم اونا رو نیاورده
پس سوالی اومد ازش ب ترتیب از بیشتریت تا کمتریت سلولهای غدد معده رو سلولهای اصلی بعد سازنده ماده مخاطی بعد هم کناری بگیر -
سلام
خسته نباشید
دهم یازدهم تجربیا دریا دریاییسروش قادری سلام ببینید اون یاخته هورمون ساز کف غده معده ک کارش ترشح گاسترین و ایناس و از طرفی گاسترین هم باعث افزایش ترشح اسید معده و پیپسینوژن میشه و حالا یاخته کناری هم ک کارش ترشح اسید معده و فاکتور داخلی هسش حالا ببینید به نظر درحالت طبیعی یاخته کناری باید به اندازه اسید معده و فاکتور ترشح کنه ن کم نه زیاد این یاختهای هورمون ساز هم اگ ک گفته کمه شاید به خاطر اینه نباید بیشتر از اون حد طبیعی اسید معده ترشح بشه
بازم نمدونم این به ذهنم اومد -
ببینید بچها از اونا حرف زده تو ص28 فقد جایگاهشونو تو شکل نگفته دلیل نمیشه اگ نکته ای داره نخونین !
-
۱)لایه ماهیچه ای که طولی و حلقویه،فقط تو ماهیچه صافه یا تو مخطط هم هست؟مثلا تو ابتدای مری اون لایه اسکلتیه،طولی حلقویه؟
۲)مگه نمیگیم تو هر چهار لایه لوله گوارش،رگ های خونی پیدا میشه؟پس یعنی تو هر چهار تا لایه اجزای رگ های خونی هم پیدا میشن
مگه تو پیوندی سست و ماهیچه مخاطی،رگ پیدا نمیشه؟مگه تو لایه ماهیچه ای رگ اعصاب نی؟
پ چرا گفته نی؟
دریا دریایی دهم یازدهم تجربیا- فقد صاف اونایی ک مخطط خودش گفته مری هم ابتداش مخططه بقیش نه
2)تو مخاطی ک قطعا اعصاب نداریم اینو استاد موقاری هم گف تو مخاطی هر 4 بافت و داریم جز اعصاب
چرا تو مخاطی اینایی ک گفتی داریم
باید بافتش باشه اینک میگین رگ اصن نمیفهمم ینی چی اگ اینط ک شما میگی باشه پس تو سرخرگا و سیااهرگا باید رگ اعصابم باشه :/
- فقد صاف اونایی ک مخطط خودش گفته مری هم ابتداش مخططه بقیش نه
-
واییییییییییییی :neutral_face: :neutral_face:
سه بار ادیت زدم -
ببینید بچها از اونا حرف زده تو ص28 فقد جایگاهشونو تو شکل نگفته دلیل نمیشه اگ نکته ای داره نخونین !
@dr-mahh اره ولی تعداد یاخته هاشو نگفته که🤕
فقط گفته معده گاسترین رو ترشح میکنه -
پ چرا گفته نی؟
دریا دریایی دهم یازدهم تجربیاسروش قادری در رابطه با سوال اول اره در کل لوله ی گوارش چه مخطط باشه چه صاف ما دو لایه طولی و حلقوی رو حتما داریم
-
@dr-mahh اره ولی تعداد یاخته هاشو نگفته که🤕
فقط گفته معده گاسترین رو ترشح میکنهatena abolhasani اره تعدا نگفته فق گفته یاخته هایی وجود دارند ک هورمون میسازند ...
-
سروش قادری در رابطه با سوال اول اره در کل لوله ی گوارش چه مخطط باشه چه صاف ما دو لایه طولی و حلقوی رو حتما داریم
atena abolhasani اگ اینطوریاس چرا تو ص 19 اسم چند بخش و گفته ک اینا مخططن؟!
-
atena abolhasani اگ اینطوریاس چرا تو ص 19 اسم چند بخش و گفته ک اینا مخططن؟!
@dr-mahh من طولی یا حلقوی بودن رو گفتم
نه مخطط! -
نه مخطط!atena abolhasani اخه اگ مخطط باشه ما اون دولایه رو داریم ینی؟!
-
نه مخطط!atena abolhasani خب میدونم ایشونم گفتن طولی و حلقوی تو صافه فق یا تو مخطط هم هس؟!
-
پ چرا گفته نی؟
دریا دریایی دهم یازدهم تجربیاسوال یک رو دقیق نمیدونم ولی ازونجایی ک حرکت کرمی توی حلق داریم و حلق هم ماهیچه اسکلتی داره باید ماهیچه حلقوی باشه و از طرفی چون برای حرکت کرمی ماهیچه طولی هم نقش داره باید لایه ماهیچه ای طولی هم باشه
توی بنداره ها فقط لایه ماهیچه ای ب شکل حلقوی نقش داره اما نمیدونم این قسمت لایه ماهیچه ای طولی وجود داره و مثلا نقشی نداشته باشه یا کلا فقط حلقویه
توی بخش های دیگه ی لوله هم ک خود کتاب گفته یاخته های ماهیچه ای صاف ب دو شکل حلقوی و طولی قرار دارن
اگه اشتباس بگید بهم واسه منم سواله این موضوع تجربیا
-
atena abolhasani اخه اگ مخطط باشه ما اون دولایه رو داریم ینی؟!
@dr-mahh در غدد معده گفته است:
atena abolhasani اخه اگ مخطط باشه ما اون دولایه رو داریم ینی؟!
@dr-mahh در غدد معده گفته است:
atena abolhasani خب میدونم ایشونم گفتن طولی و حلقوی تو صافه فق یا تو مخطط هم هس؟!
اره داریم چه مخطط باشه چه صاف
-
آقا یه سوال دیگه
شیره معده کلا شامل چی و چی میشه؟
میشه لیستی بنویسیدش؟🌻🙏