برنامه راه ابریشم
-
سلام دوستان وقتتون بخیر من هم یه سوال دارم ازتون ممنون میشم نظرتون رو بگید
به نظرتون اینکه تابستون خودمون درس بخونیم جدای از برنامه راه ابریشم (چون کتاب تستام خیلی ازشون مونده و کامل نشدن و هم عمومی ها رو بخونم و اینکه دهم رو هم تا نصفه خوندم ) وبعد از مهر با برنامه ابریشم پیش بیاییم یا اینکه از همین الان با راه ابریشم باشم و با همین پیش بیاییم ؟!؟!
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@تجربیا@nazanin-mirzai عمومی ها رو اصلا توصیه نمیکنم الان شروع کنید چون اینقدری که فکر میکنید مثل دروس تخصصی کار نداره
-
r sh عیبی که بچه ها میگن اینه که وقت واسه مرور و جبران نداره
اما واقعا اینطور نیست!
یه جلسه ۷۵ دقیقه ای زیست ۳۰ دقیقه فیلمه و اون ۳۵ دقیقه واسه مرور و... هست
این وقت هایی که اضافه میاد خیلی از برنامه جلوتون میندازه و از نظر من برنامه خوبی شده
من اواسط کار هر ۷۵ دقیقه ۳ فیلم رو میدیدم چون سرعت فیلم رو بالا میبردم شما هم یواش یواش به این سطح میرسید
همون اول گفتم همه چیز مهیا هست ولی اول کار حوصله زیادی میطلبه
ولی باور کنید اصل سختی کار اولش هست
من این مشکل رو دیدم اگر مشکل دیگه ای هست اونم بگید
ابوالفضل ریسی آره دقیقا... من دارم زودتر از شنبه اجراش میکنم همه چیز طبق رواله اصن جای نگرانی نیست و اینقدر زمان اضافه میاد ک قشنگ به عمومی ها هم میرسی تو زمانای جبرانی.
- « لَا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا »
-
ابوالفضل ریسی آره دقیقا... من دارم زودتر از شنبه اجراش میکنم همه چیز طبق رواله اصن جای نگرانی نیست و اینقدر زمان اضافه میاد ک قشنگ به عمومی ها هم میرسی تو زمانای جبرانی.
- « لَا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا »
Amirreza Vafaei Moghadam بچه های جدید کلا نگرانن
البته خودمون هم اول کار همین طور بودیم
بخاطر اینه که هنوز تجربه نکردن -
@nazanin-mirzai عمومی ها رو اصلا توصیه نمیکنم الان شروع کنید چون اینقدری که فکر میکنید مثل دروس تخصصی کار نداره
ابوالفضل ریسی عمومیا کاری نداره بذاره جبرانی خوبه دیگه حداقل دین و زندگی رو بخونه تابستون... روزایی ک عادی هستش تو وقت جبرانی یه درسو بذاره... جمعه ها هم دو درس دین و زندگی بذاره
دین و زندگی انرژیه
اینقد آسونه اصن میری میزنی ۹۶ درصد یک حالی میده ک یه عالمه لواشک هم بخوری هم اندازه اون حال نمیده
اصن دین و زندگی رو ۱۰۰ بزنی هم حال نمیده (حالاااا)۹۰ درصد و خوردیش باحالتره (عجبببب)
بیخیال منم خلم شوخی میکنم ولی بخونید بخونید منم میرم ادامه درسامو بخونم خوب بخونید
زمان تست زدن خودتونو یاد بگیرید مدیریت کنید مخصوصا تو عمومی ها... ک سر جلسه کنکور زمان کم نیارید مث من کچل نشید... البته من یخیلی مو دارما اصن اینقد بلنده موهام ک تا زیر چونه هام هستش اون یه اصطلاحه ( الان فردا نشده کله تاس میشم )
راستی فوتبال و استقلال پرسپولیس رو ول کنید فلن... فوتبال چیه بشینید درستونو بخونید از حواشی فاصله بگیرید ( اخ اگ دروازبان میگرفت... اوخ کیسه کش ها رو ضایع کردیم خخخ ببخشید )🥲
من اینقد فارغ از جهان هستم ک تا چن ساعت پیش فک میکردم جمعس فردا برنامه آلا شروع میشه
بریم بخونید فعلا
-
Amirreza Vafaei Moghadam بچه های جدید کلا نگرانن
البته خودمون هم اول کار همین طور بودیم
بخاطر اینه که هنوز تجربه نکردنابوالفضل ریسی آره خیلی نوب هستن
بچه ها امسال در راه ابریشم قراره پرو پلیر بشید اصن نترسید من به شما تضمین لجند شدنو میدم اگ تلاش کنید
-
سلام دوستان وقتتون بخیر من هم یه سوال دارم ازتون ممنون میشم نظرتون رو بگید
به نظرتون اینکه تابستون خودمون درس بخونیم جدای از برنامه راه ابریشم (چون کتاب تستام خیلی ازشون مونده و کامل نشدن و هم عمومی ها رو بخونم و اینکه دهم رو هم تا نصفه خوندم ) وبعد از مهر با برنامه ابریشم پیش بیاییم یا اینکه از همین الان با راه ابریشم باشم و با همین پیش بیاییم ؟!؟!
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@تجربیا@nazanin-mirzai من با برنامه آزمون قلمچی پیش میرم و به نظرم برنامه آلا ضعف های فراوانی داره که مهم ترین هاش شخصی سازی شده نبودن،عدم توجه به عمومی ها،عدم در نظر گرفتن بازه های مروری،پیشروی به شدت سریع و نبودِ تست آزمونی هستش!
به نظرم به شدت اشتباهه این برنامه و ابتدایی ترین اصول مشاوره هم توش رعایت نشده! -
@nazanin-mirzai من با برنامه آزمون قلمچی پیش میرم و به نظرم برنامه آلا ضعف های فراوانی داره که مهم ترین هاش شخصی سازی شده نبودن،عدم توجه به عمومی ها،عدم در نظر گرفتن بازه های مروری،پیشروی به شدت سریع و نبودِ تست آزمونی هستش!
به نظرم به شدت اشتباهه این برنامه و ابتدایی ترین اصول مشاوره هم توش رعایت نشده!Amoo Sepi توی فرسنگ ها بعد از تست های آموزشی تست های تسلط و مرور های بسیار هستش
بعد از این چند هفته مرور مجدد همه مطالب هستش
اول مهر ماه هم یک مرور خیلی سریع از مطالب هستش دوباره
این از مرور های تابستون.
از اول مهر ماه هم ک کار راه ابریشم مشخصه هر فرسنگ آموزش تست های آموزشی تست های تسلط کنکورچه پیش آزمون و آزمون و پس ازمون و مرور...
آیا گمان میکنید ک بیهوده د راه ابریشم رها شده اید؟
گدار مرور ترم اول
آرش جمع بندی کلیآزمون جامع و خیلی مرور مرور مرور مرور مرور و تست تست تست تست تست و آزمون های فراوان
-
Amin Ali Akbari در برنامه راه ابریشم گفته است:
سلام بچه ها
من امروز رفتم پیش مشاورم
بعد خب گفتم که راه ابریشم گرفتم و اینا و برنامه راه ابریشم هم بهش نشون دادم
گفت اصن با اون برنامه پیش نرو
یه برنامه بهم داد که تعداد فیلم رو فک کنم روزی دوتا اصن گذاشت
خواهش میکنم کمک کنین نمیدونم چیکار کنم
نمیدونم با کدوم برنامه پیش برم
میترسم فیلما رو نرسم ببینم
میشه بچه های پارسال راه ابریشم هم بگن لطفا
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاچطوری جای 8 تا فیلم در روز 2 تا ببینید؟ از برنامه عقب نمیفتی احیانا؟
و میتونم بپرسم روزی چند ساعت درس خوندن براتون گذاشت؟ و اینکه عمومی ها هم قرار داد؟Sarah Ghanaatiyan عمومی کم قرار داد
روزی چهار ساعت اما گفت کم کم زیادش میکنیم
میگم تعداد فیلما بالاسمیگه میرسی
مشاور خوبیه ها ولی خیلی نگرانم
نمیدونم برنامه آلا رو ببرم جلو یا اونو
یه بدی هم اینه تکلیف جزوه های راه ابریشم مشخص نیس
کاشکی میتونستن همین چند روز بفرستن نه اول مهر
هزینش خیلی زیاد میشه بخوایم خودمون پرینیت بگیریم -
Sarah Ghanaatiyan عمومی کم قرار داد
هزینش خیلی زیاد میشه بخوایم خودمون پرینیت بگیریمAmin Ali Akbari سلام دوست عزیز من..برای پرینت گرفتن من یک موسسه پرینتی میشناسم که با یک سوم قیمت و ارسال به صرفه برای شما سریعا پرینت بکنه..البته اگه الا اجازه بده ادرس سایت این پرینتی رو بدم..و اینکه واقعا کیفیتش عالیه.
-
Amin Ali Akbari سلام دوست عزیز من..برای پرینت گرفتن من یک موسسه پرینتی میشناسم که با یک سوم قیمت و ارسال به صرفه برای شما سریعا پرینت بکنه..البته اگه الا اجازه بده ادرس سایت این پرینتی رو بدم..و اینکه واقعا کیفیتش عالیه.
Amir Re نمیدونم خلاف قوانینه یا نه
@M-an آیا خلاف قوانینه ؟ -
Amir Re نمیدونم خلاف قوانینه یا نه
@M-an آیا خلاف قوانینه ؟Amin Ali Akbari اگه خلاف قوانین نباشه حتما حتما بهتون میگم تا انشالله با این اوضاع اقتصادی با بهترین قیمت ممکن پرینت بگیریم و با کمترین هزینه بیشترین بهره رو ببریم...
-
r sh عیبی که بچه ها میگن اینه که وقت واسه مرور و جبران نداره
اما واقعا اینطور نیست!
یه جلسه ۷۵ دقیقه ای زیست ۳۰ دقیقه فیلمه و اون ۳۵ دقیقه واسه مرور و... هست
این وقت هایی که اضافه میاد خیلی از برنامه جلوتون میندازه و از نظر من برنامه خوبی شده
من اواسط کار هر ۷۵ دقیقه ۳ فیلم رو میدیدم چون سرعت فیلم رو بالا میبردم شما هم یواش یواش به این سطح میرسید
همون اول گفتم همه چیز مهیا هست ولی اول کار حوصله زیادی میطلبه
ولی باور کنید اصل سختی کار اولش هست
من این مشکل رو دیدم اگر مشکل دیگه ای هست اونم بگید
ابوالفضل ریسی درسته حق با شماست
با اين اوصاف عمومى ها رو هم ميشه بست -
@nazanin-mirzai از نظر من همین الان با راه ابریشم پیش بیاید هرچند از مهر میشه شروع کرد اما از الان کارتون راحت تره
کتاب تستتون مونده درست
ولی راه ابریشم خودش به اندازه ای تست داره که به اون نرسیدابوالفضل ریسی يه سوال
از مهر قسمتاى دهم كه در فرسنگ ها پخش است رو اصلا نمى خونيم؟؟؟اون موقع چطوريه اوضاع؟ -
ابوالفضل ریسی عمومیا کاری نداره بذاره جبرانی خوبه دیگه حداقل دین و زندگی رو بخونه تابستون... روزایی ک عادی هستش تو وقت جبرانی یه درسو بذاره... جمعه ها هم دو درس دین و زندگی بذاره
دین و زندگی انرژیه
اینقد آسونه اصن میری میزنی ۹۶ درصد یک حالی میده ک یه عالمه لواشک هم بخوری هم اندازه اون حال نمیده
اصن دین و زندگی رو ۱۰۰ بزنی هم حال نمیده (حالاااا)۹۰ درصد و خوردیش باحالتره (عجبببب)
بیخیال منم خلم شوخی میکنم ولی بخونید بخونید منم میرم ادامه درسامو بخونم خوب بخونید
زمان تست زدن خودتونو یاد بگیرید مدیریت کنید مخصوصا تو عمومی ها... ک سر جلسه کنکور زمان کم نیارید مث من کچل نشید... البته من یخیلی مو دارما اصن اینقد بلنده موهام ک تا زیر چونه هام هستش اون یه اصطلاحه ( الان فردا نشده کله تاس میشم )
راستی فوتبال و استقلال پرسپولیس رو ول کنید فلن... فوتبال چیه بشینید درستونو بخونید از حواشی فاصله بگیرید ( اخ اگ دروازبان میگرفت... اوخ کیسه کش ها رو ضایع کردیم خخخ ببخشید )🥲
من اینقد فارغ از جهان هستم ک تا چن ساعت پیش فک میکردم جمعس فردا برنامه آلا شروع میشه
بریم بخونید فعلا
Amirreza Vafaei Moghadam مگه کنکور 20 سال پیشه که دینی 100 بزنی به اسونی الان هرکی بالای 90 بزنه جزو رشته های تاپ میاره یا خیلی خوب خوندی یا هیچی ازین درس نمیدونی
-
Sarah Ghanaatiyan عمومی کم قرار داد
هزینش خیلی زیاد میشه بخوایم خودمون پرینیت بگیریمAmin Ali Akbari اره واقعا الا باید یه فکری برامون بکنه خیلی از موسسات دیگه کل جزوه سالو برات پرینت میزنن یکجا میفرستن کاش الا این خدمات بسیار مهم رو داشت
-
Amirreza Vafaei Moghadam مگه کنکور 20 سال پیشه که دینی 100 بزنی به اسونی الان هرکی بالای 90 بزنه جزو رشته های تاپ میاره یا خیلی خوب خوندی یا هیچی ازین درس نمیدونی
محمد الیاسی 2 خوب بخون.
-
Amin Ali Akbari سلام دوست عزیز من..برای پرینت گرفتن من یک موسسه پرینتی میشناسم که با یک سوم قیمت و ارسال به صرفه برای شما سریعا پرینت بکنه..البته اگه الا اجازه بده ادرس سایت این پرینتی رو بدم..و اینکه واقعا کیفیتش عالیه.
Amir Re در برنامه راه ابریشم گفته است:
منظورتون max copy هست؟ ت یکی از تاپیکا دیده بودم بچه ها گفتن
-
ابوالفضل ریسی درسته حق با شماست
با اين اوصاف عمومى ها رو هم ميشه بستr sh نه
تو تابستون عمومی ها رو شروع نکنید مگر یه موارد خاصی مثل ریدینگ و کلوز و لغات(اینم اگر دوست داشتید)
من یه ماه قبل از عید عمومی ها رو شروع کردم و اون موقع هم یک سوم برنامم بود ولی درصدای عمومیم بهتر شد
اینقدری سنگین نیست بخواید تابستون شروع کنید
از مهر کم کم جلو بیارید و این وقت تابستون رو به تخصصی ها بپردازید -
ابوالفضل ریسی يه سوال
از مهر قسمتاى دهم كه در فرسنگ ها پخش است رو اصلا نمى خونيم؟؟؟اون موقع چطوريه اوضاع؟r sh واسه این مورد باید برنامه ریزی آلا رو ببینیم که برنامه مهر چطوره
ولی احتمالا یه مرور دهم داره و یازدهم و دوازدهم رو جلو میبرید ولی تا انتشار برنامه باید صبر کرد -
Amir Re در برنامه راه ابریشم گفته است:
منظورتون max copy هست؟ ت یکی از تاپیکا دیده بودم بچه ها گفتن
این پست پاک شده!