سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام به دوستان
من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن
و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن
قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست
گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
برنامه راه ابریشم
-
nazanin.mirzai عمومی ها رو اصلا توصیه نمیکنم الان شروع کنید چون اینقدری که فکر میکنید مثل دروس تخصصی کار نداره
-
ابوالفضل ریسی آره دقیقا... من دارم زودتر از شنبه اجراش میکنم همه چیز طبق رواله اصن جای نگرانی نیست و اینقدر زمان اضافه میاد ک قشنگ به عمومی ها هم میرسی تو زمانای جبرانی.
- « لَا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا »
-
Amirreza Vafaei Moghadam بچه های جدید کلا نگرانن
البته خودمون هم اول کار همین طور بودیم
بخاطر اینه که هنوز تجربه نکردن -
ابوالفضل ریسی عمومیا کاری نداره بذاره جبرانی خوبه دیگه حداقل دین و زندگی رو بخونه تابستون... روزایی ک عادی هستش تو وقت جبرانی یه درسو بذاره... جمعه ها هم دو درس دین و زندگی بذاره
دین و زندگی انرژیه
اینقد آسونه اصن میری میزنی ۹۶ درصد یک حالی میده ک یه عالمه لواشک هم بخوری هم اندازه اون حال نمیده
اصن دین و زندگی رو ۱۰۰ بزنی هم حال نمیده (حالاااا) ۹۰ درصد و خوردیش باحالتره (عجبببب)بیخیال منم خلم شوخی میکنم ولی بخونید بخونید منم میرم ادامه درسامو بخونم خوب بخونید
زمان تست زدن خودتونو یاد بگیرید مدیریت کنید مخصوصا تو عمومی ها... ک سر جلسه کنکور زمان کم نیارید مث من کچل نشید... البته من یخیلی مو دارما اصن اینقد بلنده موهام ک تا زیر چونه هام هستش اون یه اصطلاحه ( الان فردا نشده کله تاس میشم )
راستی فوتبال و استقلال پرسپولیس رو ول کنید فلن... فوتبال چیه بشینید درستونو بخونید از حواشی فاصله بگیرید ( اخ اگ دروازبان میگرفت... اوخ کیسه کش ها رو ضایع کردیم خخخ ببخشید )🥲
من اینقد فارغ از جهان هستم ک تا چن ساعت پیش فک میکردم جمعس فردا برنامه آلا شروع میشه
بریم بخونید فعلا
-
ابوالفضل ریسی آره خیلی نوب هستن بچه ها امسال در راه ابریشم قراره پرو پلیر بشید اصن نترسید من به شما تضمین لجند شدنو میدم اگ تلاش کنید
-
nazanin.mirzai من با برنامه آزمون قلمچی پیش میرم و به نظرم برنامه آلا ضعف های فراوانی داره که مهم ترین هاش شخصی سازی شده نبودن،عدم توجه به عمومی ها،عدم در نظر گرفتن بازه های مروری،پیشروی به شدت سریع و نبودِ تست آزمونی هستش!
به نظرم به شدت اشتباهه این برنامه و ابتدایی ترین اصول مشاوره هم توش رعایت نشده! -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Amoo Sepi on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Amoo Sepi توی فرسنگ ها بعد از تست های آموزشی تست های تسلط و مرور های بسیار هستش
بعد از این چند هفته مرور مجدد همه مطالب هستش
اول مهر ماه هم یک مرور خیلی سریع از مطالب هستش دوباره
این از مرور های تابستون.
از اول مهر ماه هم ک کار راه ابریشم مشخصه هر فرسنگ آموزش تست های آموزشی تست های تسلط کنکورچه پیش آزمون و آزمون و پس ازمون و مرور...
آیا گمان میکنید ک بیهوده د راه ابریشم رها شده اید؟
گدار مرور ترم اول
آرش جمع بندی کلیآزمون جامع و خیلی مرور مرور مرور مرور مرور و تست تست تست تست تست و آزمون های فراوان
-
Sarah Ghanaatiyan عمومی کم قرار داد
روزی چهار ساعت اما گفت کم کم زیادش میکنیم
میگم تعداد فیلما بالاس میگه میرسی
مشاور خوبیه ها ولی خیلی نگرانم
نمیدونم برنامه آلا رو ببرم جلو یا اونو
یه بدی هم اینه تکلیف جزوه های راه ابریشم مشخص نیس
کاشکی میتونستن همین چند روز بفرستن نه اول مهر
هزینش خیلی زیاد میشه بخوایم خودمون پرینیت بگیریم -
Amin Ali Akbari سلام دوست عزیز من..برای پرینت گرفتن من یک موسسه پرینتی میشناسم که با یک سوم قیمت و ارسال به صرفه برای شما سریعا پرینت بکنه..البته اگه الا اجازه بده ادرس سایت این پرینتی رو بدم..و اینکه واقعا کیفیتش عالیه.
-
Amin Ali Akbari اگه خلاف قوانین نباشه حتما حتما بهتون میگم تا انشالله با این اوضاع اقتصادی با بهترین قیمت ممکن پرینت بگیریم و با کمترین هزینه بیشترین بهره رو ببریم...
-
ابوالفضل ریسی درسته حق با شماست
با اين اوصاف عمومى ها رو هم ميشه بست -
ابوالفضل ریسی يه سوال
از مهر قسمتاى دهم كه در فرسنگ ها پخش است رو اصلا نمى خونيم؟؟؟اون موقع چطوريه اوضاع؟ -
Amirreza Vafaei Moghadam مگه کنکور 20 سال پیشه که دینی 100 بزنی به اسونی الان هرکی بالای 90 بزنه جزو رشته های تاپ میاره یا خیلی خوب خوندی یا هیچی ازین درس نمیدونی
-
Amin Ali Akbari اره واقعا الا باید یه فکری برامون بکنه خیلی از موسسات دیگه کل جزوه سالو برات پرینت میزنن یکجا میفرستن کاش الا این خدمات بسیار مهم رو داشت
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to محمد الیاسی 2 on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
محمد الیاسی 2 خوب بخون.
-
Amir Re در برنامه راه ابریشم گفته است:
Amin Ali Akbari سلام دوست عزیز من..برای پرینت گرفتن من یک موسسه پرینتی میشناسم که با یک سوم قیمت و ارسال به صرفه برای شما سریعا پرینت بکنه..البته اگه الا اجازه بده ادرس سایت این پرینتی رو بدم..و اینکه واقعا کیفیتش عالیه.
منظورتون max copy هست؟ ت یکی از تاپیکا دیده بودم بچه ها گفتن
-
r sh نه
تو تابستون عمومی ها رو شروع نکنید مگر یه موارد خاصی مثل ریدینگ و کلوز و لغات(اینم اگر دوست داشتید)
من یه ماه قبل از عید عمومی ها رو شروع کردم و اون موقع هم یک سوم برنامم بود ولی درصدای عمومیم بهتر شد
اینقدری سنگین نیست بخواید تابستون شروع کنید
از مهر کم کم جلو بیارید و این وقت تابستون رو به تخصصی ها بپردازید -
این پست پاک شده!