برنامه راه ابریشم
-
Sarah Ghanaatiyan عمومی کم قرار داد
روزی چهار ساعت اما گفت کم کم زیادش میکنیم
میگم تعداد فیلما بالاسمیگه میرسی
مشاور خوبیه ها ولی خیلی نگرانم
نمیدونم برنامه آلا رو ببرم جلو یا اونو
یه بدی هم اینه تکلیف جزوه های راه ابریشم مشخص نیس
کاشکی میتونستن همین چند روز بفرستن نه اول مهر
هزینش خیلی زیاد میشه بخوایم خودمون پرینیت بگیریمAmin Ali Akbari اره واقعا الا باید یه فکری برامون بکنه خیلی از موسسات دیگه کل جزوه سالو برات پرینت میزنن یکجا میفرستن کاش الا این خدمات بسیار مهم رو داشت
-
Amirreza Vafaei Moghadam مگه کنکور 20 سال پیشه که دینی 100 بزنی به اسونی الان هرکی بالای 90 بزنه جزو رشته های تاپ میاره یا خیلی خوب خوندی یا هیچی ازین درس نمیدونی
محمد الیاسی 2 خوب بخون.
-
Amin Ali Akbari سلام دوست عزیز من..برای پرینت گرفتن من یک موسسه پرینتی میشناسم که با یک سوم قیمت و ارسال به صرفه برای شما سریعا پرینت بکنه..البته اگه الا اجازه بده ادرس سایت این پرینتی رو بدم..و اینکه واقعا کیفیتش عالیه.
Amir Re در برنامه راه ابریشم گفته است:
Amin Ali Akbari سلام دوست عزیز من..برای پرینت گرفتن من یک موسسه پرینتی میشناسم که با یک سوم قیمت و ارسال به صرفه برای شما سریعا پرینت بکنه..البته اگه الا اجازه بده ادرس سایت این پرینتی رو بدم..و اینکه واقعا کیفیتش عالیه.
منظورتون max copy هست؟ ت یکی از تاپیکا دیده بودم بچه ها گفتن
-
ابوالفضل ریسی درسته حق با شماست
با اين اوصاف عمومى ها رو هم ميشه بستr sh نه
تو تابستون عمومی ها رو شروع نکنید مگر یه موارد خاصی مثل ریدینگ و کلوز و لغات(اینم اگر دوست داشتید)
من یه ماه قبل از عید عمومی ها رو شروع کردم و اون موقع هم یک سوم برنامم بود ولی درصدای عمومیم بهتر شد
اینقدری سنگین نیست بخواید تابستون شروع کنید
از مهر کم کم جلو بیارید و این وقت تابستون رو به تخصصی ها بپردازید -
ابوالفضل ریسی يه سوال
از مهر قسمتاى دهم كه در فرسنگ ها پخش است رو اصلا نمى خونيم؟؟؟اون موقع چطوريه اوضاع؟r sh واسه این مورد باید برنامه ریزی آلا رو ببینیم که برنامه مهر چطوره
ولی احتمالا یه مرور دهم داره و یازدهم و دوازدهم رو جلو میبرید ولی تا انتشار برنامه باید صبر کرد -
این پست پاک شده! -
r sh نه
تو تابستون عمومی ها رو شروع نکنید مگر یه موارد خاصی مثل ریدینگ و کلوز و لغات(اینم اگر دوست داشتید)
من یه ماه قبل از عید عمومی ها رو شروع کردم و اون موقع هم یک سوم برنامم بود ولی درصدای عمومیم بهتر شد
اینقدری سنگین نیست بخواید تابستون شروع کنید
از مهر کم کم جلو بیارید و این وقت تابستون رو به تخصصی ها بپردازیدابوالفضل ریسی آخه من عمومى هام حدود٥٠٪ هستم و درسى مثل زبان و عربى كمى كمتر
اگرم كار نكنم ميترسم يادم بره كلا -
ابوالفضل ریسی آخه من عمومى هام حدود٥٠٪ هستم و درسى مثل زبان و عربى كمى كمتر
اگرم كار نكنم ميترسم يادم بره كلاr sh الان تو این سطح هستید و استرس دارید
اگر وقت شد یه مرور کنید ولی بخواید مثل تخصصی ها الان وقت بذارید بنظر من اصلا درست نیست -
Sarah Ghanaatiyan ببخشید شما چطوری توی گروه راه ابریشم عضو شدین؟
-
Amin Ali Akbari در برنامه راه ابریشم گفته است:
مدیر رو تگ کنید
@M-an -
ببخشید الا یکی به من بگه شروع کنم چاپ کردن ؟!!!!! بخدا هیچکه جواب نمیده!
-
جان من بگید الا چه غلطی بکنم
-
-
جان من بگید الا چه غلطی بکنم
این پست پاک شده! -
Amoo Sepi در برنامه راه ابریشم گفته است:
پستات پاک شدن بخدا مدیر راه ابریشمم جواب نمیده هیچ کس جواب نمیدهههههههه
-
-
Ali Alii
سلام.
دوست من ، من چندین بار تو چندین تاپیک به این موضوع اشاره کردم !
من اینجام که حرفهای شما رو بشنوم و همه سعیمو بکنم تا بتونم اگه مشکلی هست برطرف کنم
از همه دوستان میخوام که کنار هم باشیم تو این مسیر
اگه مشکلی هست باهم حلش کنیم
تک تک پیامای شما رو من تا جایی که بتونم میخونم
من دوست ندارم فقط حرف بزنم و هیچ عملی نکنم
در نتیجه همه سعیمو میکنم مشکل شما رو برطرف کنم جای این که بیام فقط الکی بگم که رسیدگی میشه
منم مثل شما هستم ، منم کنکور دادم ، منم استرس داشتم ، ولی ازتون میخوام درگیر حواشی نشید، حاشیه بزرگترین لطمه رو به درس و مسیر موفقیت شما میزنه
اگه به مشکلی خوردید و ایرادی دیدید حتما حتما بیاید و اطلاع بدین، من اینجام که حرفای شما رو بشنوم.
شک نکنید ما بی تفاوت از کنار این حرفا رد نمیشیم و همه سعی و توانمون رو میزاریم که اگه مشکلی باشه برطرف کنیمش
خیلی از دوستان لطف دارن و هوای این کاروان رو دارن ، بالاخره کاروان خودمونه ! مسیریه که خودمون باهم شروعش کردیم، مشکلیم باشه با کمک هم برطرفش میکنیم
ولی بعضی وقتا یه سری حرفا واقعا دل آدمو میشکنه... -
Ali Alii
سلام.
دوست من ، من چندین بار تو چندین تاپیک به این موضوع اشاره کردم !
من اینجام که حرفهای شما رو بشنوم و همه سعیمو بکنم تا بتونم اگه مشکلی هست برطرف کنم
از همه دوستان میخوام که کنار هم باشیم تو این مسیر
اگه مشکلی هست باهم حلش کنیم
تک تک پیامای شما رو من تا جایی که بتونم میخونم
من دوست ندارم فقط حرف بزنم و هیچ عملی نکنم
در نتیجه همه سعیمو میکنم مشکل شما رو برطرف کنم جای این که بیام فقط الکی بگم که رسیدگی میشه
منم مثل شما هستم ، منم کنکور دادم ، منم استرس داشتم ، ولی ازتون میخوام درگیر حواشی نشید، حاشیه بزرگترین لطمه رو به درس و مسیر موفقیت شما میزنه
اگه به مشکلی خوردید و ایرادی دیدید حتما حتما بیاید و اطلاع بدین، من اینجام که حرفای شما رو بشنوم.
شک نکنید ما بی تفاوت از کنار این حرفا رد نمیشیم و همه سعی و توانمون رو میزاریم که اگه مشکلی باشه برطرف کنیمش
خیلی از دوستان لطف دارن و هوای این کاروان رو دارن ، بالاخره کاروان خودمونه ! مسیریه که خودمون باهم شروعش کردیم، مشکلیم باشه با کمک هم برطرفش میکنیم
ولی بعضی وقتا یه سری حرفا واقعا دل آدمو میشکنه...Arshia Yazdian آقای یزدیان عزیز
اگر حرفی زدم که ناراحت کننده بود،صمیمانه معذرت میخوام.آخه به شخصه سال آینده رو غیر حضوری کردم و تماماً خودم رو به آلا سپردم و با توجه به اینکه به شددددت استرسی هستم،تصور اینکه یه سری بی نظمی ها طی سال هم پیش بیاد برام خیلی سخته...
باز هم معذرت میخوام آقا عرشیا،امیدوارم حلال کنید -
Arshia Yazdian آقای یزدیان عزیز
اگر حرفی زدم که ناراحت کننده بود،صمیمانه معذرت میخوام.آخه به شخصه سال آینده رو غیر حضوری کردم و تماماً خودم رو به آلا سپردم و با توجه به اینکه به شددددت استرسی هستم،تصور اینکه یه سری بی نظمی ها طی سال هم پیش بیاد برام خیلی سخته...
باز هم معذرت میخوام آقا عرشیا،امیدوارم حلال کنیدAmoo Sepi
نگران نباش ما کنارتیم، هیچ استرسی نداشته باش
منو هیچ چیزی اندازه این که کسی مانع برای رشد و موفقیا شما بشه عصبی نمیکنه
قطعا تنها هدف و دلخوشی من موفقیت شماهاست و دوست ندارم کسی شمارو از هدفتون دور کنه
من خودم پشتتون هستم️
-
Amoo Sepi
نگران نباش ما کنارتیم، هیچ استرسی نداشته باش
منو هیچ چیزی اندازه این که کسی مانع برای رشد و موفقیا شما بشه عصبی نمیکنه
قطعا تنها هدف و دلخوشی من موفقیت شماهاست و دوست ندارم کسی شمارو از هدفتون دور کنه
من خودم پشتتون هستم️
Arshia Yazdian همیشه لطف داشتین و دارین