سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام به دوستان
من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن
و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن
قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست
گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
برنامه راه ابریشم
-
سلام بچه ها
من امروز رفتم پیش مشاورم
بعد خب گفتم که راه ابریشم گرفتم و اینا و برنامه راه ابریشم هم بهش نشون دادم
گفت اصن با اون برنامه پیش نرو
یه برنامه بهم داد که تعداد فیلم رو فک کنم روزی دوتا اصن گذاشت
خواهش میکنم کمک کنین نمیدونم چیکار کنم
نمیدونم با کدوم برنامه پیش برم
میترسم فیلما رو نرسم ببینم
میشه بچه های پارسال راه ابریشم هم بگن لطفا
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Amin Ali Akbari من پیشنهادم اینه که با برنامه راه ابریشم ادامه بده
-
اگه منظورتون برنامه تابستونه که بصورت pdf منم موافقم برنامه اش خوب نیست ولی خود راه ابریشم عالیه از نظر اموزش
-
سلام ، من هم دقیقا همین مشکل شما رو داشتم وچون مشاورم ضد حال زد بهم و گفت این برنامه الا خیلی خوبه اما نمیرسی من دوهفته اصلا درس نخوندم داغون شدم در حد مرگ ناراحت بودم. ولی با خودم کنار اومدم وهرچی دو دوتا ۴ تا کردم دیدم این مشاور ادمی نیست که بین سود خودش ومن ، من رو انتخاب کنه پس وقتی دیده راهی به این کیفیت از جنس ابریشم هست ترسیده من برم سمتش و بی نیاز بشم به اون مشاور، پس خیلی نرمال و طبیعی هستش که تو سر راه ابریشم بزنه و بخواد روش خودش رو پیش برم .
در اخر خدمتت بگم که حرف مشاورا اول به نفع خودشونه که یعنی منو و شما همیشه به اونا وابسته باشیم و خب راه ابریشم کامل رو ول کنیم بچسبیم به اونا، و این رو هم بگم راه ابریشم خیلی طولانی و سخته باید قوی باشی و پیش بری، اگر بری و جا نزنی وسطش هیچ مسیری از این مسیر بهتر نیست. -
Amin Ali Akbari سلام
برنامه راه ابریشم توسط متخصصین راه ابریشم چیده شده
بنظر من این مشاور راه ابریشم رو نمیشناسه
ولی برنامه راه ابریشم خیلی تخصصی تر هست و پیشنهادم استفاده از برنامه راه ابریشمه -
Amin Ali Akbari در برنامه راه ابریشم گفته است:
سلام بچه ها
من امروز رفتم پیش مشاورم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاچطوری جای 8 تا فیلم در روز 2 تا ببینید؟ از برنامه عقب نمیفتی احیانا؟
و میتونم بپرسم روزی چند ساعت درس خوندن براتون گذاشت؟ و اینکه عمومی ها هم قرار داد؟ -
ابوالفضل ریسی بنظرتون تو این برنامه پیشرفت ریاضی خیلی کم نیست ویا درنظرنگرفتن عمومی ها به دلیل عدم شروع راه ابریشم عمومی همچنین بعد یک ماه ونیم مطالعه چه نیازی به جمع بندی دو هفته ای وجود داره و بعد از اون هم از19 شهریور تا 9 مهر که آزمون تعیین سطح قلمچی هست خالی از مطالعه ؟!
-
سیدآرمان حسینی آره پیشرفت ریاضی یکم کمه ولی مشکلی نداره خود آلا پخش کرده تو برنامه(خود من با روزی ۴ فیلم سه ماهه راه ابریشم ریاضی رو بستم پس زیاد سنگین نیست!)
-
سیدآرمان حسینی در برنامه راه ابریشم گفته است:
ابوالفضل ریسی بنظرتون تو این برنامه پیشرفت ریاضی خیلی کم نیست ویا درنظرنگرفتن عمومی ها به دلیل عدم شروع راه ابریشم عمومی
ت برنامه تایم جبرانی خیلیی هست و خب اگر کسی بخواد میتونه عمومی رو ت این تایمای خالی بخونی
و از طرفی تا جایی ک من شنیدم میگن تابستون رو بزارید برای دروس اختصاصـی ک فرار نیستند و حالا دلایلی مثل گستردگی، ضریب، دشواری و غیره ک باید تابستون توجه بیشتری ب دروس اختصاصی کرد
اما اینم بگم ک از عمومی ها هم نباید غافل شد و باید خودمون ت تایمای جبرانی براشون وقت بزاریم -
Amin Ali Akbari در برنامه راه ابریشم گفته است:
سلام بچه ها
من امروز رفتم پیش مشاورم
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلابرناموشون رو من قبول ندارم
ممکنه دانش آموز بار اول اون فیلم رو نفهمه و حتی اصلا بخواد مرور کنه ،آیا چنین امکانی هست من الان فرسنگ دو رو تموم کردم ،ولی انصافا این برنامه اصلا خوب نیست ،ولی از لحاظ آموزش حرفی نیست واقعایعنی عالیه
-
Amin Ali Akbari برنامه واقعن بدی داره...
-
ابوالفضل ریسی در برنامه راه ابریشم گفته است:
سیدآرمان حسینی آره پیشرفت ریاضی یکم کمه ولی مشکلی نداره خود آلا پخش کرده تو برنامه(خود من با روزی ۴ فیلم سه ماهه راه ابریشم ریاضی رو بستم پس زیاد سنگین نیست!)
به نظرم آقای رئیسی مشکل اصلی ما متکی شرن به فیلمه ،شاید درسی مثل ریاضی فقط یک درسنامه براش کافی باشه و قدم بعدی حل تست توسط دانش آموز هست و پاسخنامه باید حاضر باشد نه اینکه فیلم باشه ،پس به نظر من کتابی مثل ریاضی اصلا نیازی به فیلم نیست و صفر تا صد استاد امینی راد کافیه
-
ابوالفضل ریسی حتى با اشكالات زيادى كه بچه ها ازش گرفتن؟
من خودم هنوز نتونستم كامل اين برنامه رو مطالعه كنم ولى مطمئنم با شخصى سازى حتما ميشه از پسش بر اومد -
r sh در برنامه راه ابریشم گفته است:
ابوالفضل ریسی حتى با اشكالات زيادى كه بچه ها ازش گرفتن؟
من خودم هنوز نتونستم كامل اين برنامه رو مطالعه كنم ولى مطمئنم با شخصى سازى حتما ميشه از پسش بر اومدببخشید ریپ میزنم ولی خب برای بعضیا هم از لحاظی شاید خوب باشه و ممکنه این برنامه برای افرادی هم بخوره
-
Abolfazl Mousavi خب بستگی به آموزشی که فرد قبلا دیده هم وابسته هست
من سطح آموزشی که دیده بودم به قدری بود که خود تست که هیچ حتی پاسخ تست رو هم نمی فهمیدم که اصلا چی میگه
به همین دلیل حل تمام تستها رو دیدم و الحق که پیشرفتم تو ریاضی بهتر از هر درسی شد
ولی اگر کسی یه درجه وضعیتش بهتر از من باشه کارش خیلی راحت تره
در مورد اینکه حل ویدویی خوب نیست هم بگم که حل ویدیویی به فهم تست خیلی کمک میکنه و از نظر من خیلی بهتر از حلی هست که طراح مثل بلبل نوشته و رفته
تو حل ویدیویی دست استاد بازه و تمام جوانب تست بررسی میشه
خب ولی اگر با حل تشریحی نوشته شده راحت ترید میتونید با هزینه خیلی کمتر بهش دسترسی پیدا کنید -
سلام دوستان وقتتون بخیر من هم یه سوال دارم ازتون ممنون میشم نظرتون رو بگید
به نظرتون اینکه تابستون خودمون درس بخونیم جدای از برنامه راه ابریشم (چون کتاب تستام خیلی ازشون مونده و کامل نشدن و هم عمومی ها رو بخونم و اینکه دهم رو هم تا نصفه خوندم ) وبعد از مهر با برنامه ابریشم پیش بیاییم یا اینکه از همین الان با راه ابریشم باشم و با همین پیش بیاییم ؟!؟!
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@تجربیا -
r sh عیبی که بچه ها میگن اینه که وقت واسه مرور و جبران نداره
اما واقعا اینطور نیست!
یه جلسه ۷۵ دقیقه ای زیست ۳۰ دقیقه فیلمه و اون ۳۵ دقیقه واسه مرور و... هست
این وقت هایی که اضافه میاد خیلی از برنامه جلوتون میندازه و از نظر من برنامه خوبی شده
من اواسط کار هر ۷۵ دقیقه ۳ فیلم رو میدیدم چون سرعت فیلم رو بالا میبردم شما هم یواش یواش به این سطح میرسید
همون اول گفتم همه چیز مهیا هست ولی اول کار حوصله زیادی میطلبه
ولی باور کنید اصل سختی کار اولش هست
من این مشکل رو دیدم اگر مشکل دیگه ای هست اونم بگید
-
nazanin.mirzai از همین الان با راه ابریشم بیا اشتباه پارسال منو انجام نده و هیییچ وقت از بقیه عقب نیوفت و سعی کن قوی قوی قوی بخونی درساتو... من پارسال بخاطر مسائل مالی خودم راه ابریشم رو دیر تهیه کردم و چون خیلی هم منفی باف هستم همش میگفتم عقبم عقبم و هیچی دیگه روحیه خودمو باختم... عقب نیوفت از همین الان بیا و بزن جلو... موفق باشید
-
nazanin.mirzai از نظر من همین الان با راه ابریشم پیش بیاید هرچند از مهر میشه شروع کرد اما از الان کارتون راحت تره
کتاب تستتون مونده درست
ولی راه ابریشم خودش به اندازه ای تست داره که به اون نرسید