Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. مقابله با اتفاقات ناگهانی و ناراحت کننده
انتخاب استاد
arusak 72A
سلام برای نهایی دوازدهم تجربی الا رایگان یا از دوره شلیک نهایی کدوم استادارو پیشنهاد میکنید؟ ریاضی و فیزیک و شیمی ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره و راه ابریشم
9
سلام خدمت همه دوستان. ببخشید می خواستم دوستانی که کنکورشون رو دادن و نتیجه گرفتن در این تاپیک توصیه های خودشون رو برای کنکوری های ۱۴۰۵ بیان کنند. خدا خیرتون بده 🩵 و اینکه به نظرتون برای همه دروس راه ابریشم رو دیدن مناسبه ؟ اصلا برای همه دروس فیلم دیدن خوبه ؟ آخه من تو تابستون تا الان با راه ابریشم ویدیو دیدم ولی راستش خودم نتونستم تست بزنم از کتاب تست هعی می ترسم که یه نکته ای باشه و تو ویدیو گفته شده باشه و من اگه نبینم اون نکته از دستم بره ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
کنکور مجدد
M
سلام وقتتون بخیر من ۲۷ سالمه و لیسانس بهداشت دارم وقصد کنکور مجدد دادم اولا اگر هستند دوستانی که شرایط مشابه با من دارند ممنون میشم خودتون معرفی کنید که پایه برای درس خوندن پیدا کنم دوما میخواستم با هاتون مشورت کنم حقیقتش من به درس زیست علاقه ندارم زیاد و هدفم هم از کنکور مجدد دندون پزشکی و هدف بعدیم تدریس و فرهنگیان هست( اگر قضیه افزایش سن صحت داشته باشد )هست که عملی هست و دروس تئوری زیادی ندارد و سرو کار. زیادی با درس های زیست محور ندارد عنی به پزشکی علاقه ندارم و اگر بیارم هم نمی‌رم بنظر شما اینکه هدفم رشته یک و بسیار رقابتی و سخت تجربی است و فقط همین یک رشته هم هدف من هست ارزش داره براش کنکور مجدد بدم خودتون تجربه مشابهی داشتید که درسی رو با علاقه نخونید ممنون میشم راهنماییم کنید
سوال مشاوره ای
هندسه 1و2 برای کنکور خذف کنم؟
R
سلام من دوازدهم ریاضیم ،میخواستم بدونم حذف کردن هندسه 1 و 2 کار درستیه؟؟ ، چون مشاورم گفت که سوالات هندسه 1 و 2 توی کنکورمعمولا ابتکاری و کمتر کسی میتونه حلشون کنه
سوال مشاوره ای
کنکور تجربی
hakime fokarieH
سلام وقت بخیر خلاصه میکنم مطلب رو من الان دانشجوی ارشد حسابداری ترم آخر هستم ۳۶ سالمه شاغلم بعد پایان نامه برای آزمون استخدامی میخونم سوالم این بود بخوام کنکور تجربی بدم دیپلم ریاضی دارم ۸۴ گرفتمش از کجا باید شروع کنم ؟ممنون یه راهنمایی جامع و کامل بکنید ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره
I
سلام بنده دارم میرم سال دوازدهم و متاسفانه دو سال قبل اصلا فعالیت درسی نداشتم و نمرات هر سال افتضاح تر از سال قبل برای امسال میخواستم شروع کنم و نمیدونم چه دوره هایی برای من خوبه رشتمم ریاضیه و واقعا ضعیفم تو درسا و با یکم پیگیری فهمیدم که بهتره رو دروس دوازدهم بیشتر تمرکز کنم چون ۵۰ درصد کنکوره و تو امتحانات نهایی هم تاثیر خوبی داره حالا برای امتحانات نهایی دوره های راه ابریشم بدرد من میخورن؟ احتمالا اقدام به خرید دوره های چتر نجاتم برای کنکور کنم پیشنهادی چیزی بود هم لطفا بگین که حسابی نیاز دارم
سوال مشاوره ای
میخوام کنکور بدم بعد ۱۰ سال
E
سلام من فوق لیسانس دارم .دوباره میخوام کنکور بدم رشته مورد علاقمو بخونم . ترمیم معدل باید چه درس هایی بکنم ؟؟چه درس هایی برای ترمیم معدل تاثیر دارن برا رشته تجربی ؟؟کل معدل تاثیر داره یا نه درس به درس ؟؟ آیا دروس عمومی هم تو کنکور تاثیر داره؟
سوال مشاوره ای
کتاب ریاضی جامع ای کیو یا میکرو
ا
سلام وقتتون بخیر بین ریاضی جامع ای کیو و میکرو کدوم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
درسی
0
چطور یه درس و طوری بخونم که مسلط شم وقتی می خوام خودم برا خودم توضیح بدم خیلی سختمه سعی میکنم مثل تدریس کردن بگمش ولی هی نگاه کتاب می کنم و میخونم بدون کتاب تمی تونم توضیح بدم
سوال مشاوره ای
سلام
D
من دهمم و دارم از تابستون میخونم میشه بگین چه کتالب هایی برای درس های تخصصی تجربی و برای عربی و زبان و فارسی و جغرافیا خوب هستن؟ و یک سوال هم راجب کلاس های اموزشی داشتم مثل ماز و قلمچی میشه یه راهنمایی کنید؟
سوال مشاوره ای
کمک
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه . راستی اگر برنامه مطالعاتی هم دارین بگین
سوال مشاوره ای
مشاوره
N
سلام وقت بخیر.من ورودی دوازدهم تجربی هستم نمیدونم دوازدهم رو پیشخوانی کنم یا دهم و یازدهم رو مرور کنم لطفا راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
آبرسان
خرگوشیانو سنپایخ
سلام یه آبرسان خیلی خوب برای پوست خشک معرفی کنید قیمتش اصلا مهم نیست
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
خرگوشیانو سنپایخ
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
ادامه ی تحصیل در دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟
8
با سلام و درود میخواستم بدونم ادامه ی تحصیل در رشته ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟ چون انگار باید دوباره تعهد بدی ولی من در این رابطه اطلاعات کافی ندارم و اگر کمک کنید ممنون میشم همچنین شرایط ادامه تحصیل در خود دانشگاه رجایی به چه صورت؟ با تشکر
سوال مشاوره ای
تدریس کدام معلم بهتر است؟
DabirD
سلام. ببخشید می‌خواستم ازتون بپرسم که استاد سعید تودویی در تدریس ریاضی هشتم بهتر هستند یا استاد قلیچ خانی؟ از لحاظ کیفیت تدریس و سطح تدریس
سوال مشاوره ای
تیزهوشان
خرگوشیانو سنپایخ
بچه ها من خواهرم امسال ازمون تیزهوشان داره ( ششم به هفتم ) و ما هیچ ایده ای نداریم که باید چیکار کنیم ممنون میشم از تجربیاتتون بگید چه کتابی بخریم ؟ چه ویدیو و کلاسی ثبت نام کنه؟ روش مطالعه اش چطوری باشه؟
سوال مشاوره ای
توی برنامه ریزی تابستونم یه سوالات مهمی دارم که جوابشونو پیدا نمیکنم!
P
سلام به همگی، من امسال میرم یازدهم و دهمم رو خیلی خوب جمعبندی نکردمه. دروس غیر از زیست درحد تشریحی اوکی هستم و زیست رو تستی بلدم(درحد ۶۰ ۷۰درصد توی ازمونا) دهم رو آزمون ندادم و امسال توی تابستون ثبت نام کردم برای آزمونای قلم چی یازدهم و ‌میخوام که دهم و جمع‌بندی کنم به صورت کاملاً تستی و در حد کنکور باشه مشکلم اینجاست که اول از همه بودجه‌بندی آزمون‌های قلم چی برای تابستون دهم سوالات ریاضی و فیزیکش خیلی کمه و من فکر نمی‌کنم که عیار واقعیم اونجا مشخص بشه، ۱۰تا تست ریاضی و ۱۰تا تست فیزیک اخه؟چه جوری میشه که مثلاً دو فصل ریاضی مثل مثلثات و توان و اتحادها رو با ۱۰ تا تست جمع کرد توی یه آزمون؟ ممنون میشم که بهم یه مشاوره بدید که چیکار کنم برای این دو تا درس چون واقعاً فکر نمی‌کنم که قلم چی بتونه کافی باشه برام. و سوال دومم اینه که به نظرتون کی شروع کنم درس‌های یازدهم رو؟ اصلاً از کدوم درسا شروع کنم مثلاً زیستش که ۹ فصله رو شروع کنم توی تابستون یا برم سمت فیزیکش چون شنیدم فیزیک یازدهم خیلی سخته و مطالبش زیاده یا....؟؟ باتشکر از ه‍مگی و آلا
سوال مشاوره ای
ترمیم نمره رو باید چی کارکنم؟
S
سلام من سال ۱۴۰۰ دیپلم تجربی گرفتم و امسال به امید خدا میخوام کنکور تجربی بدم تاثیر معدل واسه چه درس هایی هست ؟ عمومی و تخصصی؟ کدوم ها؟ و چه پایه هایی تاثیر داره در کنکور؟ فقط دوازدهم یا هر سه تا پایه ؟ به جز دوازدهم میتونم پایه های دیگه رو هم ترمیم کنم؟ کی باید اقدام کنم واسه ترمیم نمرم ؟ ممنون میشم واسم توضیح بدید باید چیکار کنم ؟
سوال مشاوره ای
برای کنکور ۱۴۰۵ راهنمایی میکنید؟
5
[سلام دوستان با ارزوی موفقیت برای همگیتون میشه منو راهنمایی کنید من حدود ۹سال پیش فارق التحصیل شدم و کنکورمو سال ۱۳۹۴ دادم رشته دانشگاهی که خوندم علاقه ای بهش نداشتم و الان که تموم شده میخوام دوباره کنکور بدم ولی همه چی تغیر کرده و من هیچ نمیدونم چیکار باید بکنم میشه یه راهنمایی بکنید که کنکور ۴۰۵به چه صورته الان همه درسهارو باید بخونم یا اینکه میگن عمومیا حدف شده درسته؟ و فقط باید تخصصیهارو بخونم و اینکه چون فارق التحصیل نظام قدیدم حساب میشم میگن که باید برای ایجاد سابقه تو امتحانات نهایی شرکت کنم برای کنکور ۴۰۵ من باید تو امتحانات خرداد ۴۰۵شرکت کنم؟ و این سابقه برای کنکور ۴۰۵ درنظر گرفته میشه؟ اگر کسی اطلاعاتی داشت به من هم راجب این موضوع کمکی کنه ممنون میشم ~~ *******~~
سوال مشاوره ای

مقابله با اتفاقات ناگهانی و ناراحت کننده

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده سوال مشاوره ای
57 دیدگاه‌ها 16 کاربران 1.0k بازدیدها 14 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Maryam NateqiM Maryam Nateqi

z Gheibi
    سلام بله ورودی یازدهمم
    هنوز ادامه داره متاسفانه نمیدونم کی تموم میشه
    مسبب بی تربیتش هم جلو چشممه

z GheibiZ آفلاین
    z GheibiZ آفلاین
    z Gheibi
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Maryam Nateqi
    نگاه کن تجربه من اینو میگه که تو سختی ها همیشه بیشتر و بهتر و قوی تر و زیبا تر میشه عمل کرد
    اصلا وقتی سختی باشه آدم انگیزه داره برا بهتر شدن
    الان شاید بگی دلش خوشه اینجوری میگه😅 اما خیلی برام جالب بود وقتی تو این تاپیک تگم کردین چون چند روزه دارم به این موضوع فکر می کنم یه طوری که واقعا به این نتیجه رسیدم اگر پارسال این موقع ( هنوز کنکوری بودم 😁) این همه سختی نمیکشیدم اینی بودم که الان هستم؟

دیدمتون چند بار که خیلی قشنگ از خدا تشکر می‌کنی یه جاهایی ازت یاد گرفتم ، این روزا یه تشکر جدید پیدا کردم خدایا شکرت که سختی هایی بهم دادی تا درک و فهم من بیشتر بشه تا رشد کنم خودتم مواظبم باش از پسش بر بیام

سختی جزء جدایی ناپذیر زندگیه اول بپذیرش بعد هر کاری از دستت برمیاد انجام بده و بعد بشین سراغ درست
    وقتی میبینی کاری از دستت برنمیاد اصلا دخالت نکن اصلااااااابهش فکر نکن از موقعیت تنش زا هم دوری کن مخصوصا از مسبب ماجرا

شما الان یازدهم میرین تو تابستون برنامه سنگین نداری چون میگید ماجرا ادامه داره ممکنه تمرکز تونو به مرور زمان کاهش بده و این اصلا خوب نیست یه حداقل ساعت مطالعه بذار و تحت هر شرایطی بهش عمل کن تو زمان استراحت هم اصلا به موقعیت تنش زا که کاری از دستت برنمیاد نرو
    https://forum.alaatv.com/post/1792216
    بازم کمکی از دستم بر میاد بگو
    موفق باشی امیدوارم به زودی حل بشه

بای ذنب قتلت🖤
    به کدامین گناه کشته شد؟؟
    #آرمان_علی_وردی

Alireza AyoubifarA 1 پاسخ آخرین پاسخ
    7
    • maryam111M آفلاین
      maryam111M آفلاین
      maryam111
      فارغ التحصیلان آلاء
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده

Maryam Nateqi سلام عزیزم من خودمم با خودم به هیچ نتیجه ای نرسیدم تو این مورد
      و کلا با اتفاقای بد و ناگهانی دیر کنار میام
      بنابراین منم پستای بچه ها رو میخونم که ببینم باید چیکار کنم😅🌹

ما را دگر حوصله شرح حال نیست...🤞

Maryam NateqiM Abolfazl MousaviA 2 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • z GheibiZ z Gheibi

Maryam Nateqi
        نگاه کن تجربه من اینو میگه که تو سختی ها همیشه بیشتر و بهتر و قوی تر و زیبا تر میشه عمل کرد
        اصلا وقتی سختی باشه آدم انگیزه داره برا بهتر شدن
        الان شاید بگی دلش خوشه اینجوری میگه😅 اما خیلی برام جالب بود وقتی تو این تاپیک تگم کردین چون چند روزه دارم به این موضوع فکر می کنم یه طوری که واقعا به این نتیجه رسیدم اگر پارسال این موقع ( هنوز کنکوری بودم 😁) این همه سختی نمیکشیدم اینی بودم که الان هستم؟

دیدمتون چند بار که خیلی قشنگ از خدا تشکر می‌کنی یه جاهایی ازت یاد گرفتم ، این روزا یه تشکر جدید پیدا کردم خدایا شکرت که سختی هایی بهم دادی تا درک و فهم من بیشتر بشه تا رشد کنم خودتم مواظبم باش از پسش بر بیام

سختی جزء جدایی ناپذیر زندگیه اول بپذیرش بعد هر کاری از دستت برمیاد انجام بده و بعد بشین سراغ درست
        وقتی میبینی کاری از دستت برنمیاد اصلا دخالت نکن اصلااااااابهش فکر نکن از موقعیت تنش زا هم دوری کن مخصوصا از مسبب ماجرا

شما الان یازدهم میرین تو تابستون برنامه سنگین نداری چون میگید ماجرا ادامه داره ممکنه تمرکز تونو به مرور زمان کاهش بده و این اصلا خوب نیست یه حداقل ساعت مطالعه بذار و تحت هر شرایطی بهش عمل کن تو زمان استراحت هم اصلا به موقعیت تنش زا که کاری از دستت برنمیاد نرو
        https://forum.alaatv.com/post/1792216
        بازم کمکی از دستم بر میاد بگو
        موفق باشی امیدوارم به زودی حل بشه

Alireza AyoubifarA آفلاین
        Alireza Ayoubifar

z Gheibi مرسی عالی بود

حالا برای بچه هایی ک میگفتن روش حال خوب چیه

یکیش همین شکرگزرای کردنه

یکی دیگه هم هست که بر اساس نظر شخصی منه
        ایه ان مع العسر یسری تو سوره انشراح

میگه همراه با هر سختی آسانی هست . من از این آیه برداشت رو دارم که وقتی سختی پیش وقت رشد کردنه .وقتی بلایی میاد مثل این می مونه ک بخوری زمین

الان دو انتخاب داری بلند شی یا رو زمین بمونی . این همون سختی همراه با آسونیه

و هر بار که ی بلا یا شرایط سخت یا هر اسم دیگه ای براش میزارین پیش میاد ما قوی تر میشیم
        مثل بدن سازی که سلول هاش رو با اون وزنه های سنگین خراب میکنه و بدن برای اینکه اون درد و خرابی سلول پیش نیاد یا سلول مقاول تر و بزرگتر می سازه

1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • maryam111M maryam111

Maryam NateqiM آفلاین
          Maryam NateqiM آفلاین
          Maryam Nateqi

maryam111
          سلام ناظم جون چه خوب شما هم میتونین استفاده کنین 😁🌺

الهی تا جهان باشد به شادی در جهان باشی...

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • Maryam NateqiM آفلاین
            Maryam NateqiM آفلاین
            Maryam Nateqi
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده

سلام بچه‌ها من از موقعی که هر کدوم تون پست گذاشتین آنلاین بودم داشتم میخوندم و فکر میکردم درباره پست تون
            نه گریه کردم
            نه رفتم سرکوب کنم
            نه نوشتم
            فقط داشتم فکر میکردم درباره پست هاتون
            تا بتونم راه حل خودمو پیدا کنم
            پیدا نکردم به تنهایی دوستم یگانه
            که پی وی شو دارم این تاپیک رو دید
            و باعث شد از همین الان درس بخونم یعنی بعد اینکه این پست رو میذارم
            @danial-hosseiny درست گفتی باید روشمو پیدا کنم که یکی از دوستام بهم نشون داد اون روش رو💙🌹💐
            z Gheibi درست گفتین همیار جونم خیلی ممنونم خیلی ممنونم 💐💗
            @Masoumeh-Shokrollahi خیلی ممنونم معصومه انشالله تو شادی هات کنارت باشم 💗🌺
            r sh خیلی ممنونم دوست من به حرفات خیلی فکر کردم وسعی کردم به خودم برسم 💗🌹
            mj323 ممنونم دوست من به حرف های توام فکر کردم💗🌹
            Alireza Ayoubifar از توام ممنونم دوست من مخصوصا ممنونم بخاطر پست یکی مونده به آخرت 💙🌹
            @Elham650
            arthur morgan
            Roshan Gh
            Elham Hamed
            Parsa Amini
            از شما دوستای خوبم هم ممنونم 💙🌹

S.daniyal hosseinyS Alireza AyoubifarA 2 پاسخ آخرین پاسخ
            6
            • Abolfazl MousaviA آفلاین
              Abolfazl MousaviA آفلاین
              Abolfazl Mousavi
              خیرین کوچک دریا دل
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Abolfazl Mousavi انجام شده

سلام💐

مشکلات این چنینی در طی سال های تحصیلی به شدت روی فرد تاثیر میزاره ،از جمله لحظه هایی که فرد در سن جوانی هست🙂

و خب من درکتون میکنم ،چون در طی سال تحصیلی عموی خودم رو از دست دادم🙂و مشکل اعظمی بود و من باید یک کاری میکردم ، من نظر ها رو نخوندم ، ولی خودم یک روش رو پیشنهاد میکنم تا کمتر تاثیر بزاره💨

صبح بعد از نماز صبح این رو گوش کنید

410475_465.mp3

و یا شب ها این رو در مکان آرام گوش کنید

15-yoosof-kalo-ali(www.rasekhoon.net)036.mp3

یاد خدا آرام بخش دلهاست🙂

یا علی💐

Abolfazl MousaviA Maryam NateqiM 2 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • maryam111M maryam111

Abolfazl MousaviA آفلاین
                Abolfazl MousaviA آفلاین
                Abolfazl Mousavi
                خیرین کوچک دریا دل

maryam111 در مقابله با اتفاقات ناگهانی و ناراحت کننده گفته است:

👌احسنت

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • Abolfazl MousaviA Abolfazl Mousavi

سلام💐

مشکلات این چنینی در طی سال های تحصیلی به شدت روی فرد تاثیر میزاره ،از جمله لحظه هایی که فرد در سن جوانی هست🙂

و خب من درکتون میکنم ،چون در طی سال تحصیلی عموی خودم رو از دست دادم🙂و مشکل اعظمی بود و من باید یک کاری میکردم ، من نظر ها رو نخوندم ، ولی خودم یک روش رو پیشنهاد میکنم تا کمتر تاثیر بزاره💨

410475_465.mp3

یاد خدا آرام بخش دلهاست🙂

یا علی💐

Abolfazl MousaviA آفلاین
                  Abolfazl MousaviA آفلاین
                  Abolfazl Mousavi
                  خیرین کوچک دریا دل

Abolfazl Mousavi در مقابله با اتفاقات ناگهانی و ناراحت کننده گفته است:

سلام💐

410475_465.mp3

یاد خدا آرام بخش دلهاست🙂

یا علی💐

اولی دعای عهد هست و دومی سوره یس

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • Abolfazl MousaviA Abolfazl Mousavi

سلام💐

410475_465.mp3

یاد خدا آرام بخش دلهاست🙂

یا علی💐

Maryam NateqiM آفلاین
                    Maryam NateqiM آفلاین
                    Maryam Nateqi
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده

Abolfazl Mousavi
                    خیلی ممنونم💙💐 حتما میخونم 😍

بله عموی منم کلاس نهم بودم فوت کردن منم از این لحاظ شما رو درک میکنم

Abolfazl MousaviA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0

Abolfazl Mousavi

Abolfazl MousaviA آفلاین
                      Abolfazl MousaviA آفلاین
                      Abolfazl Mousavi
                      خیرین کوچک دریا دل

Maryam Nateqi در مقابله با اتفاقات ناگهانی و ناراحت کننده گفته است:

Abolfazl Mousavi

👌احسنت

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1

سلام بچه‌ها من از موقعی که هر کدوم تون پست گذاشتین آنلاین بودم داشتم میخوندم و فکر میکردم درباره پست تون
                        نه گریه کردم
                        نه رفتم سرکوب کنم
                        نه نوشتم
                        @danial-hosseiny درست گفتی باید روشمو پیدا کنم که یکی از دوستام بهم نشون داد اون روش رو💙🌹💐
                        Alireza Ayoubifar از توام ممنونم دوست من مخصوصا ممنونم بخاطر پست یکی مونده به آخرت 💙🌹
                        @Elham650
                        arthur morgan
                        Roshan Gh
                        Elham Hamed
                        Parsa Amini

S.daniyal hosseinyS آفلاین
                        S.daniyal hosseinyS آفلاین
                        S.daniyal hosseiny

Maryam Nateqi
                        موفق باشی دوست من🙂♥

«لَقَد شَدَدتَ عَلَینا؟ إِلامَ تَعقِدُ؟ فَاحْلُل»

Maryam NateqiM سروش قادریس 2 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • S.daniyal hosseinyS S.daniyal hosseiny

Maryam Nateqi
                          موفق باشی دوست من🙂♥

Maryam NateqiM آفلاین
                          Maryam NateqiM آفلاین
                          Maryam Nateqi

@danial-hosseiny
                          مرسی دانیال جان لطف کردی 💙💐💐

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1

به نام خدا
                            سلام بچه‌ها وقت تون بخیر
                            عزیزان کنکوری و بقیه دوستان میشه بگید توی دوران کنکور وقتی یه اتفاق خیلی خیلییییی ناراحت کننده میوفتاد (امیدوارم نیوفتاده باشه)
                            چیکار میکردین؟
                            من خودم در این حالت هستم
                            به طوری که حال بد روحیم روی حال جسمانیم هم تاثیر بدی گذاشته
                            خیلی وقته درس نخوندم رفتم سراغ درس نیم ساعت خوندم داشت گریه ام می‌گرفت چون اصلا تمرکز نداشتم و فکرم مشغول بود
                            الان هم در ظاهر حالم خوبه ولی اینطور نیست
                            چیکار کنم بنظرتون عذاب وجدان دارم که درس نمیخونم
                            میشه راهنمایی کنید لطفا 🌷💙
                            دانش-آموزان-آلاء

سروش قادریس آفلاین
                            سروش قادریس آفلاین
                            سروش قادری

Maryam Nateqi
                            سلام
                            باید چشم رو خیلی چیزا بست تو دوران کنکور
                            فقط یه مدت کوتاه
                            زمان همه چیو حل می‌کنه
                            مهم اینه که کار خودتو انجام بدی و حاشیه رو ول کنی
                            حالا حاشیه هر چیزی باشه
                            موفق باشید

Maryam NateqiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • S.daniyal hosseinyS S.daniyal hosseiny

Maryam Nateqi
                              موفق باشی دوست من🙂♥

سروش قادریس آفلاین
                              سروش قادریس آفلاین
                              سروش قادری

@danial-hosseiny در مقابله با اتفاقات ناگهانی و ناراحت کننده گفته است:

Maryam Nateqi
                              موفق باشی دوست من🙂♥

عه سلام مشتی چه خبر؟😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • سروش قادریس سروش قادری

Maryam Nateqi
                                سلام
                                باید چشم رو خیلی چیزا بست تو دوران کنکور
                                فقط یه مدت کوتاه
                                زمان همه چیو حل می‌کنه
                                مهم اینه که کار خودتو انجام بدی و حاشیه رو ول کنی
                                حالا حاشیه هر چیزی باشه
                                موفق باشید

Maryam NateqiM آفلاین
                                Maryam NateqiM آفلاین
                                Maryam Nateqi

سروش قادری
                                بله درسته ممنونم 💐

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1

نه گریه کردم
                                  نه رفتم سرکوب کنم
                                  نه نوشتم
                                  @Elham650
                                  arthur morgan
                                  Roshan Gh
                                  Elham Hamed
                                  Parsa Amini

Alireza Ayoubifar

Maryam Nateqi
                                  خیلی ممنون
                                  وظیفه بود

Maryam NateqiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • Alireza AyoubifarA Alireza Ayoubifar

Maryam Nateqi
                                    خیلی ممنون
                                    وظیفه بود

Maryam NateqiM آفلاین
                                    Maryam NateqiM آفلاین
                                    Maryam Nateqi

Alireza Ayoubifar
                                    لطف کردین 💐

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    پاسخ
                                    • پاسخ به عنوان موضوع
                                    وارد شوید تا پست بفرستید
                                    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                    • بیشترین رای ها

• 1
                                    • 2
                                    • 3
                                    • درون آمدن