شروعی جدید برای 1401
-
سلام رفقا خوبید؟
ازتون میخام راهنماییم کنید که برای اینکه دوباره بخام شروع کنم برای کنکور خوندن ینی برای 1401 چجور برنامه ریزی کنم؟چجور درسا رو بخونم و حجم هر روز چقدر باشه؟
لطفا راهنمایی کنید میخام سال دیگه اخرین باری باشه که کنکور میدم
ممنون
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام رفقا خوبید؟
ازتون میخام راهنماییم کنید که برای اینکه دوباره بخام شروع کنم برای کنکور خوندن ینی برای 1401 چجور برنامه ریزی کنم؟چجور درسا رو بخونم و حجم هر روز چقدر باشه؟
ممنون
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاءFAT_ P چرا با راه ابریشم پیش نمیای
-
FAT_ P چرا با راه ابریشم پیش نمیای
Parsa Amini خب لابد نمیخام دیگه
اگه قرار بود با پکیجا موفق شم ک امسال همچی تموم میشد
نه اینکه راه ابریشم بده ها نه -
سلام خوبی ؟
سوال اول اینه که ایا شروع کردی یا نه ؟
اگر شروع کردی حتی دست و پا شکسته خیلی خوبه
اگر داری خودتو با گذشته مقایسه می کنیدرس خوندن شرط لازم هست ولی شرط کافی نیست
خوابت رو تنظیم کن . از خواب طولانی تو ظهر پرهیز کن
سعی کن شب بخوابی صبح بخونی چون کنکورت صبحه و اون موقع باید ذهنت شرطی شده باشه که اون موقع فعال باشهبا شیش ساعت مطالعه در روز استارت زدن خوبه و هفته ای یک ساعت به این ساعت اضافه کن
داشتن مشاور کار بلد خیلی کارت رو راحت میکنه
ولی مبنای تصمیم گیری و اعتمادت به خودت باشه نه مشاور و کتاب کمک درسی . بهتره بگم انگیزه درونی داشته باش حتمن
-
سلام خوبی ؟
سوال اول اینه که ایا شروع کردی یا نه ؟
اگر شروع کردی حتی دست و پا شکسته خیلی خوبه
اگر داری خودتو با گذشته مقایسه می کنیدرس خوندن شرط لازم هست ولی شرط کافی نیست
خوابت رو تنظیم کن . از خواب طولانی تو ظهر پرهیز کن
سعی کن شب بخوابی صبح بخونی چون کنکورت صبحه و اون موقع باید ذهنت شرطی شده باشه که اون موقع فعال باشهبا شیش ساعت مطالعه در روز استارت زدن خوبه و هفته ای یک ساعت به این ساعت اضافه کن
داشتن مشاور کار بلد خیلی کارت رو راحت میکنه
ولی مبنای تصمیم گیری و اعتمادت به خودت باشه نه مشاور و کتاب کمک درسی . بهتره بگم انگیزه درونی داشته باش حتمن
Alireza Ayoubifar سلام قراره از فردا شروع کنم ولی خب نمیدونم چجور باید برنامه بریزم
مثلانمیدونم چجور درسا رو قرار بدم و چجور باید بخونمشون
درمورد مشاوره هم داشتم ولی خب با بعضی از بی اعتنایی هایی که میکردن تصمیم گرفتم خودم مشاور خودم باشم و از تجربیات بقیه استفاده کنم -
سلام رفقا خوبید؟
ممنون
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاءFAT_ P
تو این تاپیک یه پیام گذاشتم بخونش
https://forum.alaatv.com/post/2089945 -
Alireza Ayoubifar سلام قراره از فردا شروع کنم ولی خب نمیدونم چجور باید برنامه بریزم
درمورد مشاوره هم داشتم ولی خب با بعضی از بی اعتنایی هایی که میکردن تصمیم گرفتم خودم مشاور خودم باشم و از تجربیات بقیه استفاده کنمFAT_ P
درسای هر روزی که میخونی سعی کن که ترکیبی از دروس عمومی و اختصاصی باشه
مشاور من سه تا تخصصی و یه عمومی برام میزارهمشاور کاربلد گفتم اینا که الکی هستن
اگر گیر بیاری خوبه -
FAT_ P
درسای هر روزی که میخونی سعی کن که ترکیبی از دروس عمومی و اختصاصی باشه
مشاور من سه تا تخصصی و یه عمومی برام میزارهمشاور کاربلد گفتم اینا که الکی هستن
اگر گیر بیاری خوبهAlireza Ayoubifar شما کنکوری هستید؟ینی سال اولتون میخاین کنکور بدید؟
-
Alireza Ayoubifar شما کنکوری هستید؟ینی سال اولتون میخاین کنکور بدید؟
FAT_ P آره
-
FAT_ P آره
Alireza Ayoubifar اها موفق باشید
-
درمورد مشاوره هم داشتم ولی خب با بعضی از بی اعتنایی هایی که میکردن تصمیم گرفتم خودم مشاور خودم باشم و از تجربیات بقیه استفاده کنم -
FAT_ P فردا ن. اگ از همین امروز از همین الان شروع کنی موفق میشی. فردا ن همین الان...
Amirreza Vafaei Moghadam واای بچه ها میگم برنامه ندارم چجور شروع کنم
-
FAT_ P شروع کن برای خودت برنامه ریزی کن از سال دهم سریع و نگران نباش ( از امروز برای چند روز آیندت تو ذهنت بگو مثلن اینقد ابنو میخونم اونقد اونو میخونم و فلان مثلن تا اینجا پیش میرم... )
از سال دهم بخون بیا تا بالا همشو تموم کن با سرعت و البته مرور های پی در پی... خیلی قشنگ میشینه به ذهنت... درس ها رو ک خوندی شروع کن تستاشو هم حل کن کاری نداره
-
-
FAT_ P برنامه بريز
همين الان
كارى نداره
يادمه يه تايپيكى بود نمونه برنامه ريزى ها رو بچه ها گذاشتن ، اگه پيدا كردم لينكشو ميفرستم -
همین الان یه برنامه بریز
قلم و کاغذ بگیر دست بگو من می خوام هر روز فلان مقدار ساعت درس بخونماین که چی بخونی و چ سالی رو بخونی نمی دونم
ولی من که یه دور مرور سریع رو کتابای دهم و یازدهم داشتم ( هر کدوم چهار روز بیشتر نشد )
بعد شروع کردن درسنامه خوندن از کتاب تست و حل تست سال دهمهر روز سه تا درس تخصصی و یه درس عمومی
برنامه ریزی منو مشاورم انجام داد . حالا اگر شما با مشاور راحت نیستی میتونی از سایت های مشاوره ای کنکور استفاده کنی
-
FAT_ P هروز زیست سه سال رو بخون
هروز شیمی
فیزیک و ریاضی ی روز در میون
دینی و زبان روزای زوج
ادبیات و عربی روزای فرد -
FAT_ P هروز زیست سه سال رو بخون
هروز شیمی
فیزیک و ریاضی ی روز در میون
دینی و زبان روزای زوج
ادبیات و عربی روزای فردElham Hamed مرسی
-