کمک فوری واسه شیمی
-
سلام دوستان.من شیمی کل 3سال رو تموم کردم اما وقتی مسائلش رو میبینم انگار هیچی بلد نیستم مثلا وقتی محلول ها رو میخونم فقط میتونم حفظیاتش رو بزنم مسائلش رو اصلا بلد نیستم در حالی که محلول ها پیش نیاز اسید و باز هستن میشه گفت که نقطه قوتم تو شیمی فقط حفظیاتش و فصل 1و2 دهم هستش من خودم مطمئن هستم که توی بخش های دیگه شیمی مثل اسید و باز الکتروشیمی و شیمی آلی و.....وقتی مسائلش رو ببینم کلا هنگ میکنم بنظرتون من چیکار کنم؟
-
سلام
اینکه توحفظیات قوی هستین خیلی خوبه
و برای مسائل،یا آموزش درستی نداشتین یا تمرین خوب.
مهارت و سرعت توحل مسائل شیمی با تست زدن زیادبدست میاد.
اگه آموزش درستی نداشتین که توهمین آلا استادای خوب برای شیمی هستن،آقای پویان نظر وآقای گودرزی
اما اگه تمرین خوبی نداشتین یا مثله من میترسین ازش ،که بنظرم از مسائلی که پیش نیازای کمتری میخوان و ساده تر هستن شروع کنین.منم مسئلرو میخوندم قفل میکردمهرچی طولانی تر بود بیشتر ازش میترسیدم
با مسائل سرعت شروع کردم.
بدون گرفتن زمان ،گام به گام داده و خواسته رو بنویسین وحل کنین.
تستهایی که براتون سخت بودن رو مارک کنین وفردادوباره بزنیدشون مطمعن باشین این بارراحتتر به جوابشون میرسین
مهم اینکه ول نکنین ومستمر ادامه بدین تا مهارت درک وپاسخگویی سوال رو پیداکنین.
تجربه من بود امیدوارم مفید باشه -
سلام دوستان.من شیمی کل 3سال رو تموم کردم اما وقتی مسائلش رو میبینم انگار هیچی بلد نیستم مثلا وقتی محلول ها رو میخونم فقط میتونم حفظیاتش رو بزنم مسائلش رو اصلا بلد نیستم در حالی که محلول ها پیش نیاز اسید و باز هستن میشه گفت که نقطه قوتم تو شیمی فقط حفظیاتش و فصل 1و2 دهم هستش من خودم مطمئن هستم که توی بخش های دیگه شیمی مثل اسید و باز الکتروشیمی و شیمی آلی و.....وقتی مسائلش رو ببینم کلا هنگ میکنم بنظرتون من چیکار کنم؟
ایلشاد احمدیان حالا اینکه میگین مطمئن هستم رو بیخیال شین
خودتونو از پیش باخته نکنین
همه اینا به تکرار و تمرین پیوسته و مداوم نیاز داره
حالا بستگی به منبعی که استفاده میکنینم داره
اول درسنامتونو ببندین،بعد یه دور خودتون مبحث رو به خودتون درس بدین و جاهایی که فرمولش یادتون نمیاد یا یادتون رفته رو دوباره بخونین
بعدش برید سراغ تست زدن، اوایلشم خودتونو نبازین که نتونستم درست بزنم،اصل اینه که یاد بگیرین چرا نتونستین بزنین
برا شیمی الی هم حفظیات اصله
https://forum.alaatv.com/post/1480357
اینجا حفظیاتشو اووردم همراه با رمز گذاری و اینا
شاید به دردتون بخوره