پیله ریاضی
-

سلام خدمت همه الایی های عزیز سوالی از پیله چهاردهم ریاضیات ریاضی ممنون میشم شما هن راه حلتون رو درائه کنید -
دقیقا مشکل منه از صبح گیج شدم
-
سلام
اگر اشتباه نکنم میشه ۱۴۰راه حل:
زاویه خارجی مساوی ۳۶۰ تقسیم بر تعداد اضلاع که برابر میشه با ۲۰،،،
زاویه داخلی هم میشه ۱۸۰-زاویه خارجی که میشه ۱۶۰
حالا زاویه داخلی رو داریم ۱۶۰
و خارجی رو داریم ۲۰از هم کم کنیم میشه ۱۴۰
-
سلام
اگر اشتباه نکنم میشه ۱۴۰راه حل:
زاویه خارجی مساوی ۳۶۰ تقسیم بر تعداد اضلاع که برابر میشه با ۲۰،،،
زاویه داخلی هم میشه ۱۸۰-زاویه خارجی که میشه ۱۶۰
حالا زاویه داخلی رو داریم ۱۶۰
و خارجی رو داریم ۲۰از هم کم کنیم میشه ۱۴۰
vccc ممنونم از رهنماییتون از صبح درگیر همینم 😂😂
-
vccc ممنونم از رهنماییتون از صبح درگیر همینم 😂😂
mahdi shokry خواهش میکنم😅
-
سلام دوباره
آقا کسایی که کامل پیله ۱۴ رو دیدن سوال آخر: -
آقا سلام دوباره
کسایی که پیله ۱۴ رو دیدن، سوال آخرهمون ستاره (سوال ۱۰)
من از یه روش دیگه حل کردم، میخواستم شما قضاوت کنید بگید این روش من راحت تر و سریعتره یا روش آقای صادقی
،،،
من گفتم که وسط شکل یه پنج ضلعی منتظم داریم، و اگر به زاویه خارجی هر ضلع پنج ضلعی دقت کنید متوجه میشوید که برابر هست با اندازه زاویه پایه های اون مثلث های متساوی الساقین که هر کدوم برابر میشد با ۷۲حالا تو اون مثلث ها دو تا ۷۲ داشتیم و یدونه از اون ضلع هایی که میخواستیم، پس اندازه هر ضلع دلخواه برابر ۱۸۰-۱۴۴ برابر ۳۶ میشه
حالا پنج تا ازش داریم پس پنج ضرب در ۳۶ مساوی ۱۸۰
https://www.instagram.com/p/CRasPvDl_MmQwAUj7giyPqhS2rLt6nfkF6fF2k0/?utm_medium=copy_link
عکس راه حل رو نتونستم آپلود کنم
(اینجوری که نوشتم و توضیح دادم به ذره سخت بنظر اومد واسه همین گفتم عکس بذارم)
حالا آپلود هم نمیشه واسه همین تو اینستا پست کردم، اگر میشه اون رو ببینیدیه مقایسه ای با روش آقای صادقی کنید
-
آقا سلام دوباره
من از یه روش دیگه حل کردم، میخواستم شما قضاوت کنید بگید این روش من راحت تر و سریعتره یا روش آقای صادقی
،،،
من گفتم که وسط شکل یه پنج ضلعی منتظم داریم، و اگر به زاویه خارجی هر ضلع پنج ضلعی دقت کنید متوجه میشوید که برابر هست با اندازه زاویه پایه های اون مثلث های متساوی الساقین که هر کدوم برابر میشد با ۷۲حالا تو اون مثلث ها دو تا ۷۲ داشتیم و یدونه از اون ضلع هایی که میخواستیم، پس اندازه هر ضلع دلخواه برابر ۱۸۰-۱۴۴ برابر ۳۶ میشه
https://www.instagram.com/p/CRasPvDl_MmQwAUj7giyPqhS2rLt6nfkF6fF2k0/?utm_medium=copy_link
حالا آپلود هم نمیشه واسه همین تو اینستا پست کردم، اگر میشه اون رو ببینیدیه مقایسه ای با روش آقای صادقی کنید
-
آقا سلام دوباره
،،،
-

سلام خدمت همه الایی های عزیز سوالی از پیله چهاردهم ریاضیات ریاضی ممنون میشم شما هن راه حلتون رو درائه کنیدmahdi shokry در پیله ریاضی گفته است:

سلام خدمت همه الایی های عزیز سوالی از پیله چهاردهم ریاضیات ریاضی ممنون میشم شما هن راه حلتون رو درائه کنیدسلام صبحتون بخیر
اول از همه ممنونم از سوالتون، اشتباهی رفته بودم جلسه 13 و 14 رو دیده بودم😂😂 بعد ک پیامتونو دیدم رفتم پیله 13 و 14 رو دیدم🌸
و در رابطه با سوالتون اگر با این ساده کاریا و یکی کردن این دوتا کسر اذیت میشید اول زاویه داخلی رو حساب کنید (ک میشه 160) بعدشم زاویه خارجی (ک اونم میشه 20) و بعد اختلافشون رو بدست بیارید ک میشه 140
همون چیزی ک آقای ثابتی بدست اوردن -
mahdi shokry در پیله ریاضی گفته است:

سلام خدمت همه الایی های عزیز سوالی از پیله چهاردهم ریاضیات ریاضی ممنون میشم شما هن راه حلتون رو درائه کنیدسلام صبحتون بخیر
اول از همه ممنونم از سوالتون، اشتباهی رفته بودم جلسه 13 و 14 رو دیده بودم😂😂 بعد ک پیامتونو دیدم رفتم پیله 13 و 14 رو دیدم🌸
و در رابطه با سوالتون اگر با این ساده کاریا و یکی کردن این دوتا کسر اذیت میشید اول زاویه داخلی رو حساب کنید (ک میشه 160) بعدشم زاویه خارجی (ک اونم میشه 20) و بعد اختلافشون رو بدست بیارید ک میشه 140
همون چیزی ک آقای ثابتی بدست اوردنهمچنین! 😂
ولی من زودتر به خودم اومدم. 😂 -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد