سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام به دوستان
من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن
و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن
قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست
گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش
اسم سایتش هم topcopy هست
با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
توضیحات برنامه مطالعاتی راه ابریشم
-
سلام روز بخیر
دوستان راه ابریشمی برنامه تابستون راه ابریشم شروع شد و کار ما با شما دیگه استارتش خورد.
شما یک برنامه ای در اختیارتون قرار گرفته که زحمتش رو آقای یاری و دوستان و بنده کشیدیم و سعی کردیم تو این برنامه خیلی از آیتم ها رو ببینیم، حواسمون بهش باشه که کار به چه صورت پیش میره و بعد انشالله بتونیم با این برنامه یک جمع بندی خوب تو تابستون داشته باشیم.و کارمون رو به یک نقطه درست انشالله برسونیم .تا بعد، شما وارد مسیر جمع بندی ، جمع بندی بشید. حالا این برنامه رو میبینیم و میگم که جمع¬بندی ، جمع¬بندی چیه.- برنامه درسی ، شکلش ترسناکه اما، ادم وقتی به بازه زمانی کوچیک و کوچیک¬تر تقسیم میکنه ،میتونه از پسش بربیاد.
مثلا من میگم تو یه درس باید پنج هزارتا تست بزنی. پنج هزارتا رو تقسیم کن در روز بشه ده تا دونه تست. خیلی چیز سختی نیست و میشه از پسش براومد.
پس نکته اول:از این ( برنامه درسی) نترسیم .
چون خیلی از بچه¬ها میگن که من این همه ساعت درس بخونم ؟ چه جوری؟
- منکه قرار بود این همه درس بخونم که نمیومدم راه ابریشم بخرم !
اما بچه¬ها شما راه ابریشم رو خریدین که درس بخونید و این نکته مهمیه.
+برنامه از 26 تیر شروع میشه، مثلامن باید روز 26 تیر ، از 7:30 صبح تا 8:45 ، پیلۀ یک درس ریاضی رو ببینم ؟
-بله ، اصولا درس ها با پیله شروع میشن تا اون مقدمات اولیه¬اش رو دیده باشن.
+ما اگر یک نظمی تو برنامه امون داشته باشم، هم تواجرا برنامه¬های درسی¬امون و هم فرایند تغذیه امون، میتونه خیلی کمکمون کنه
و باید همون برنامه نرمال همیشگی رو داشته باشیم.
-کسی که عادت کرده باشه، تایم 7:30 بیدار بشه ، می¬تونه خیلی راحت بیدار بشه و فعالیت ذهنی داشته باشه و برنامه رو شروع کنه .-چرا ما باید دوتا ریاضی پشت سرهم یا دوتا شیمی پشت سرهم ببینیم؟ چرا مثلا نکنیم ریاضی، شیمی، ریاضی، شیمی ؟
- دوتا خاصیت : 1- ارتباط بین این¬ها کمک کنندس و مبحث سریع تر جلو میره. و اصولا تایم ریاضی من سر کنکور بیشتر از تایم دوتا ویدیو ریاضی یا شیمی میشه .و ذهن من باید عادت کنه که یک ساعت درگیر شیمی باشه، یک ساعت درگیر ریاضی باشه و یک ساعت درگیر زیست و ..... و خب نیم¬ساعت زمان کمیه .
-2این طور پیوستگی مطلب هم بیشتر حفظ میشه - تو تایم ظهر ما حدود 90دقیقه زمانی رو گذاشتیم ، که برای بحث ناهار ، نماز و استراحت بچه ¬هاست . استراحت خیلی مهمه . اینکارو نکیند که مثلا از این 90 دقیقه 80 دقیقه اش رو میخوابم ، اگر استراحت شما قرار خواب باشه ، بهتره که یک تایم کوتاه مدت باشه چون باید بعد این تایم احساس سرحالی کنیم ، نه احساس خستگی .
چون خواب ظهر طولانی مدت بیشتر آدم رو خسته میکنه.
خواب از کی شروع میشه ؟ : از موقعی که دیگه گوشمون نمیشنوه، نه از موقعی که چشممون نمیبینه
اولین اتفاقی که میوفته : به اصطلاح ،مغز شروع میکنه به خاموش شدن یعنی فرایندهایی از مغز میرن تو فرایند استراحت البته بخش¬هایی از مغز یک سری کارها رو شروع میکنن از جمله : دسته¬بندی¬های ذهنی ، ما اینجا (تایم استراحت) نمیخوایم ذهنمون بره تو فرایند دسته بندی و فقط میخواهیم که استراحت کنه .
و وارد استراحت فیزیکی و بدنی هم نمیخوایم بشیم چون پرسه استراحت فیزیکی و بدنی اینکه بریم تو لایه¬های عمیق¬تر خواب ، که بدن شروع به استراحت کنه که ما اون رو نمیخواهیم . و انقدری جلو نرفتیم که بدنمون خسته شده باشه، ذهنمون خسته اس که اون هم با یک خواب حداکثر 20 دقیقه¬ای به¬دست میاد.
+بقیه زمان استراحت رو چیکار کنم؟ به نظر من این تایم استراحت، خیلی تایم استراحت حرفه¬ای .
اگر اهل این هستی که مثلا آهنگی گوش کنی ، تیکه سریالی بیینی و ... باید رویکردت این باشه که این کار تو رو ببره به سمت حال و هوای بهتر نه اینکه ذهن رو بدتر درگیر کنه .
در فرایند ناهار سعی بشه که یک ناهار با ارامش خورده بشه و البته کم حجم و مفید.
چون حجم شیمی دهم زیاده ، شما باید در روز متوسط سه¬تا شیمی داشته باشید . و چیدمان برنامه ما این جوریه که یک روز دوتا شیمی و روز بعد چهارتا شیمی دارید تا این حجم از درس شیمی پایه دهم ،به پایان برسه.
- و این نکته برای بچه¬های تجربی و ریاضی مخصوصا تجربی مهمه چون ضریبش 4هست.
- در مورد استراحت ، سعی بشه خواب در 20 دقیقه و اونم روی زمین باشه چون استراحت توی جای نرم میتونه بیدارشدن رو سخت کنه.
+بعد از فریضه نماز و تایم شام ، تایم جبرانی داریم که روز جمعه و تایم اخر هروز به تایم جبرانی اختصاص داده شده .
تایم جبرانی چیه ؟ موقعی که نرسیدیم برای انجام یک بازه¬ای به هردلیلی در روز ، کار اون بازه رو تو تایم جبرانی انجام میدیم.
و کلا روز جمعه این برنامه مربوط به جبرانی هست و تمام برنامه های این روز رو به جبرانی اختصاص دادیم. این به شما کمک میکنه اگه شما تو برنامه¬اتون هر جایی عقب موندید، برید سراغ جبرانی .- نکته یک : اینکه این باکس های جبرانی نباید گولمون بزنه ، اینکه مثلا تو روز بگیم خسته ایم و بازه ها رو بندازیم تو تایم جبرانی و این ها باهم جمع بشن تو روز جبرانی که خوندن و جبرانشون سخت میشه .
و نکته دو : دروس عمومی چی میشه ؟ اگر شما این درس های داخل برنامه رو خوب خوندی و در همون زمان خوندی ، میتونی دورس عمومیت رو تو تایم های جبرانی اخر هر روز و روز های جمعه پیش ببری .
منابع دورس عمومی؟ : سایت الا پر از همایش هست و تنفتان نیز مختص پایه هست.
-اگه استاد دانش اموز با استاد درس تفتان فرق میکرد چی؟ مطلب که همونه و فرقی نکرده و فرقی نداره که کدوم استاد بگه.
ولی اگه دانش¬اموزی بگه که من فقط با تدریس استادم کنار میام ، میتونه از یک همایش دیگه¬ای¬ استفاده کنه.-ایده¬ال ما اینکه دانش¬اموز تو تایم جبرانی، وارد فاز عمومی خوندن بشه البته به این شرط که کل روز رو طبق برنامه بتونه بخونه.
+بعد از 6 هفته، روز 5 شهریور ، اخرین روز این برنامه اتفاقی که میوفته اینکه، ما دهم رو توی چهار درس اختصاصی برای بچه های ریاضی و تجربی جمع میکنیم و خیالشون از پایه دهم جمع میشه.
نکته : فیزیک - فرسنگ چهار – تست جلسه 24 : به این معنی که جلسه 24 باید تستش زده¬بشه.
سوال: دانش¬اموز میپرسه که ایرادی داره که مثلا من هفته اول بیام شیمی رو بخونم و ببندم ، هفته دوم فیزیک و هفته سوم زیست و .... ؟
+فرایند یادگیری یک فرایند مستمر هست و یکسال درگیری بودن با مطلبه که آموزش، یادگیری ، مهارت و تسلط اتفاق میوفته
و اگر تو بازه فشرده مطلب رو بخونیم و یادگیری اتفاق بیوفته، فقط رئوس مطالب تو گوشه هایی از ذهنمون نقش میبنده و همه مطلب تو ذهن ما نمیشینه و کامل یادنمی¬گیریم.
و برنامه هروز به یک شکل نیست .مثلا هر روز با فیزیک شروع نمیشه و یک تنوع تو درسا هم تو شروع روزها و هم در پایان برنامه وجود داره. پس خیلی ریتم برنامه رو بهم نریزید و با همین برنامه کار رو جلو ببرید .- سرطانی درس خوندن ( یعنی یک دفعه بشینم کل زیست رو تو یه هفته بخونم ) اصلا خوب نیست چون :
- باعث میشه که تا انتها که رفتی اوایل یادت بره
- و مطلب نیاز داره که به اصطلاح جا بیوفته و سرطانی خوندن باعث میشه که هرگز این اتفاق نیوفته.
دوهفته پایانی : از شنبه 6- شهریور تا 19 شهریور ( اردوی جمع بندی تابستان)
+برنامه ما تو این دوهفته اینکه ، آنچه که تو این شش هفته مطالعه کردیم به اضافه دروس عمومی پایه دهم رو در اختیار شما بزاریم تو این برنامه دو هفته¬ای .
(برنامه این دوهفته به شما داده نمیشه فعلا به دو دلیل :دلیل اول گفته نمیشه فعلا و دلیل دوم اینکه اگه شما این برنامه دو هفته رو داشته باشید ، شش هفته رو خوب نمیخونید و خوب جلو نمیاید )(از 19 شهریور بعد اتمام اردو جمع بندی، یک بازه کوچیک استراحت تو برنامه وجود داره )
-دانش اموزی که قاعدتا نرسیده باشه دروس عمومی رو تو باکس¬های جبرانی شش ماه بخونه ، باید حتما فکری برای دروس عمومی تو این دوهفته پایانی داشته باشه.
تو اردوی جمع¬بندی باید از :1- خلاصه نویسی¬های انجام شده، 2- تست هایی که علامت زده شده استفاده کرد .
سوال : چه جوری خلاصه نویسی کنم که تو این دوهفته اردوی جمع بندی ، بتونم ازش استفاده کنم و کل مطلب رو برام پوشش بده ؟
کلیتی که راجب مبحث خلاصه نویسی وجود داره اینکه، خلاصه نویسی فرمول نیست، نکته هم نیست، خلاصه نویسی چیزیه که تو فکر میکنی یادت میره . (ممکنه فرمول باشه ، ممکنه نکته باشه ، راه¬حل یک تست و یا ارتباط هایی باشه که تو یک مسئله، تو بین مفاهیم اولیه و بین داده¬های سوال برقرار میکنی باشه) . جمله هایی که فهم خودتوئه، میشه خلاصه تو .
و خلاصه نویسی هرکسی به درد خودش میخوره .لینک فیلم توضیحات توسط مشاورین
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم - برنامه درسی ، شکلش ترسناکه اما، ادم وقتی به بازه زمانی کوچیک و کوچیک¬تر تقسیم میکنه ،میتونه از پسش بربیاد.
-
سلام روز بخیر ببخشید امروز باید پیله صفر زیست رو ببینیم اما توضیحات برای کنکور 99هستن مهمون 99رو ببینم یا آپدیت میشه؟؟
-
Mohammad Hossein Kazemi دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Arshia Yazdian on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Arshia Yazdian
دروس عمومی توی اردوی جمع بندی با ابریشمه یا همایش ها دیگه؟ -
Arshia Yazdian سال
توی برنامه مثلا نوشته تست جلسه ۲۴ فیزیک فرسنگ 1
ما باید فقط تست اون قسمت رو بزنیم یا اینکه همزمان که فیلم رو میبینیم بینش استپ کنیم و تست و بزنیم و ادامه فیلم رو ببینیم؟ -
Arshia Yazdian
سلام آقای یزدیان خوبی ؟میگم اگر استارت خورده خب چرا هنوز فیلم ها آپدیت نشدن
کسی هم بهمون نمیگه کی آپدیت میشنشایدم جواب دادین ولی اینقد پراکندس ک پیدا نمیشه
چن تا سوال می پرسم که دیگه خیال خودم و بقیه راحت بشه1 آیا همه فیلم ها آپدیت میخوان بشن ؟
2 آیا زمانی که داشبورد جدید اومد همراهش فیلم ها و جزوه ها آپدیت میشن
3 الان اگر فیلم ها نیاز به آپدیت ندارن یا جزوه ها از کجا بفهمیم
4 آیا جزوه ها به صورت چاپی قرار ارسال بشه و اگر ارسال میشه هزینه ش رو باید بدیم یا
رو پک بوده ؟ و کی ارسال میشه برامون5 اگر میشه دقیق بگید کی داشبورد آپدیت میشه !
6 نمیشه دروس عمومی راه ابریشم رو زوتر منتشر کنید تا تو جمعبندی جمعش کنیم ؟
ببخشید اگر زیاد پرسیدم آخه یکم استرسی هستم و وقتی وضعیتم مشخص نباشه اصلن تمرکز ندارم
-
Arshia Yazdian سلام اگه بشه یه ویدیو راهنمایی برای اونایی از راه ابریشم پارسال موندن (بخاطر شرایطشون)بزارید ودرمورد برنامه و فیلمای امسال راهنمایی کنید وتوضیح بدید خیلی عالی میشه چون خیلی استرس دارم و یخورده درمورد برنامه مطالعاتی عالی که گزاشتید گیج شدم.ممنون.
-
Alireza Ayoubifar
سلام علیرضا جان ممنونم که منو توی اون یکی تاپیک منشن کردی
تقریبا همهی سوال های تو
سوال های منم هست و اگه جواب داده بشه خیلی راحت میشم
Arshia Yazdian
آقای یزدیان یه مورد هم من اضافه کنم
میشه خودتون یا به مشاورا بگید اونایی که کلاس متفرقه و مدرسه هم تو تابستون دارن باید چیکار کنن؟ چون این برنامه برا مایی که ۳ روز مدرسه میریم
۳ ساعت هم کلاس متفرقه داریم واقعا سنگینه اگه بخوایم به هر ۳ تاش برسیم از ۵ صبح تا ۱ شب باید درس بخونیم و زنگ های جبرانی برنامه کفاف نمیده ، در کنار این مدرسه هم خودش تکلیف داره و باید بهشون برسیم درسته که شما میگید با راه ابریشم پیش بیاید ولی ما باید پاسخگوی مدرسمون هم باشیم و این برنامه باعث میشه ما خیلی وقت کمی رو در اختیار مدرسمون باشیم
شما بگید ما چیکار کنیم؟؟؟ -
mahan alizadeh میپرسم حتما از مشاور
-
-
-
گفتین هر ویدیو قبل اینکه برسیم اپدیت میشن
جزوات رو چیکار کنیم
الان جزوات فرسنگای اول اپدیتن ؟ -
-
بچه ها سلام
یه اشتباه تایپی کوچیک تو برنامه هستش
هندسه های 2 مرداد زنگ سوم و چهارم باید بشه شیمی@دانش-آموزان-آلاء