تغییر استاد بهتر از تغییر برنامه
-
سلام مشکل من که رشته ریاضی هستم برنامه استاد کازرانیان نیست که منطبق با برنامه نیست مشکل اصلی من اینکه فیزیک رشته تجربی کمتر از فیزیک ماست و کسی که تجربی رو درس می ده اون ها رو نمی گه. لطفا بجای اینکه برنامه بزارین یک کاری بکنید که بتونیم استادمون رو تغییر بدیم و به همون استاد رشته خودمون برگردونیم.لطفـــــــا
-
-
سلام مشکل من که رشته ریاضی هستم برنامه استاد کازرانیان نیست که منطبق با برنامه نیست مشکل اصلی من اینکه فیزیک رشته تجربی کمتر از فیزیک ماست و کسی که تجربی رو درس می ده اون ها رو نمی گه. لطفا بجای اینکه برنامه بزارین یک کاری بکنید که بتونیم استادمون رو تغییر بدیم و به همون استاد رشته خودمون برگردونیم.لطفـــــــا
@س-فرهنگ-دوست تیکت بزن بهشون بگو اگ میخوای برات عوضش کنن دیگه...
-
@س-فرهنگ-دوست سلام
آقای یزدیان گفتند که به فیزیک استاد کازرانیان مباحث رشته ریاضی اضافه میشه نگران نباشید -
@س-فرهنگ-دوست تیکت بزن بهشون بگو اگ میخوای برات عوضش کنن دیگه...
Amirreza Vafaei Moghadam هیچ دوره ای رو تعویض نمیکنن😊
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد