تست حرکت
-
سلام وقتتون بخیر
عاقا میشه یکی اینو واسه من توضیح بده؟!
-
عععع من یادم رفت تگ کنم
️
@دانش-آموزان-آلاء -
عععع من یادم رفت تگ کنم
️
@دانش-آموزان-آلاء@miss-joker خسته نباشید
🪁
-
سلام وقتتون بخیر
@miss-joker گزینه ۱ میشه... روش حل من ممکنه بد باشه ها بفرستم؟ من یکمی به سوالات حرکت شناسی با دید بد نگاه میکنم ینی یکمی گیج حلشون میکنم نمیدونم همیشه از بچگی معلم هام میگفتن تو چرا از روش های عجیب غریب استفاده میکنی و این حرفا... همیشه با بقیه فرق داشتم 🥲
برا حلش من یه مرحله مشتق گرفتم ک از معادله مکان زمان برسم به معادله سرعت زمانش، برا همین فک کنم چون مشتق رو شاید هنو نخوندین روشم بدردت نخوره براتون یا شایدم بدردتون بخوره اما خیلی آسونه... ینی نمیدونم شاید آسون ترین روش باشه برا حلش
مشتق جزئی بلدی بگیری؟
-
سلام وقتتون بخیر
@miss-joker
اینم پاسخش... چون من همه مراحل رو نوشتم اینقد طولانی در اومد یکمی خب... سر آزمون باید اکثر این مراحل رو ذهنی بری جلو و فقط چیزای ضروری ک لازم داری رو برا خودت رو کاغذ بنویسی... اون جابجایی هم مساحت سطح زیر نمودار سرعت زمان هستش دیگه ک بهت جابجایی رو میده... ازونجا... -
@miss-joker
اینم پاسخش... چون من همه مراحل رو نوشتم اینقد طولانی در اومد یکمی خب... سر آزمون باید اکثر این مراحل رو ذهنی بری جلو و فقط چیزای ضروری ک لازم داری رو برا خودت رو کاغذ بنویسی... اون جابجایی هم مساحت سطح زیر نمودار سرعت زمان هستش دیگه ک بهت جابجایی رو میده... ازونجا...اون پایین پایین نوشتم جابجایی مساوی ۲۰.۵ منظورم مسافت طی شده هستش معذرت میخوام اشتباهی نوشتم «جابجایی»... منظورم «مسافت طی شده» هستش ک تندی متوسط رو میده... جابجایی اون ۲۰ هستش ک توی اون مربع کنار دورش خط کشیدم... با عرض پوزش بابت غلط نگارشیم و دست خط ناجورم وقتی ک تند تند مینویسم
-
@miss-joker
اینم پاسخش... چون من همه مراحل رو نوشتم اینقد طولانی در اومد یکمی خب... سر آزمون باید اکثر این مراحل رو ذهنی بری جلو و فقط چیزای ضروری ک لازم داری رو برا خودت رو کاغذ بنویسی... اون جابجایی هم مساحت سطح زیر نمودار سرعت زمان هستش دیگه ک بهت جابجایی رو میده... ازونجا...Amirreza Vafaei Moghadam
اهاااا بعله متوجه شدمممم
مرسییی -
اون پایین پایین نوشتم جابجایی مساوی ۲۰.۵ منظورم مسافت طی شده هستش معذرت میخوام اشتباهی نوشتم «جابجایی»... منظورم «مسافت طی شده» هستش ک تندی متوسط رو میده... جابجایی اون ۲۰ هستش ک توی اون مربع کنار دورش خط کشیدم... با عرض پوزش بابت غلط نگارشیم و دست خط ناجورم وقتی ک تند تند مینویسم
Amirreza Vafaei Moghadam در تست حرکت گفته است:
اون پایین پایین نوشتم جابجایی مساوی ۲۰.۵ منظورم مسافت طی شده هستش معذرت میخوام اشتباهی نوشتم «جابجایی»... منظورم «مسافت طی شده» هستش ک تندی متوسط رو میده... جابجایی اون ۲۰ هستش ک توی اون مربع کنار دورش خط کشیدم... با عرض پوزش بابت غلط نگارشیم و دست خط ناجورم وقتی ک تند تند مینویسم
بله خودم متوجه شدم
نه بابا چه حرفیه اشکال نداره پیش میاد
نه اتفاقا خیلیم خوب بود ، بازم ممنون -
سلام وقتتون بخیر
این پست پاک شده!