Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. برنامه های آلاء
  3. راه ابریشم آلاء
  4. مشاوره راه ابریشم (راه ابریشم،همراه با مدرسه)
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

مشاوره راه ابریشم (راه ابریشم،همراه با مدرسه)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده راه ابریشم آلاء
مشاروهراه ابریشم
7 دیدگاه‌ها 7 کاربران 846 بازدیدها 10 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Arshia YazdianA آفلاین
    Arshia YazdianA آفلاین
    Arshia Yazdian
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

به نام خدا

سوالی که خیلی از دانش ­آموز ها میپرسن اینکه، ما مدرسه میریم و قرار هم با برنامه مدرسه جلو بریم و هم از راه ابریشم استفاده کنیم ، حجم فیلم­ها زیاده ، برنامه آموزشی که بهم دادین حجمش زیاده و.... . من نمیرسم مدرسه و راه ابریشم رو هم­زمان جلو ببرم. من باید چیکار کنم که بتونم از هردو این منابع (مدرسه و راه ­ابریشم) به بهترین شکل ممکن استفاده کنم؟

مجموعه راه ابریشم، یک پکیج کامله ، فرض بر اینکه اگر کسی هیچ­ چیزی در اختیار نداشت از جامع خدمات راه ابریشم استفاده کنه و نیازهاش تامین بشه . حالا من وقتی مدرسه میرم علل خصوص مدرسه­ای که تو تابستون برنامه­اش رو شروع کرده و دبیر خوبی داره و در سطح بالایی قرار داره ، پس اینجا من باید راه ابریشم رو مکمل کار خودم ببینم

مثلا اگه دبیر شیمی دهم رو شروع کرده و خوب و کامل داره تدریس میکنه، نیاز نیست که من خیلی خودمو درگیر ویدیو­های راه ابریشم کنم و حتی حدالامکان شروع به زدن تست­ها میکنم و اگر جایی به مشکل برخوردم از ویدیوها و حل تست­ها توسط استاد استفاده میکنم.

نکته اصلیی که وجود داره اینکه، وقتی داریم میبینم که کار مدرسه داره انجام میشه و خوب پیش میره، ما فقط میریم سراغ اون قسمت تست­های آموزشی و تست­های تسلط که کمک میکنه به تسلط برسیم و این دقیقا همون انتظاریه که مدرسه از ما داره . درس رو تو مدرسه که گرفتیم حالا تو خونه تلاش بیشتری کنیم.

و دقیقا راه ابریشم ، نقش اون تلاش بیشتر رو میتونه برای ما داشته باشه.

و توصیه اصلی راه ابریشم اینکه ، هرجایی که احساس کردی تو با کار مدرسه نتونستی نتیجه بگیری، ارتباط بگیری و.... یا به هردلیلی اون کیفیتی که میخواستی بهت ارائه نشده، اینجا درسنامه راه­ابریشم برای تو ضروری میشه و میتونی از تست­ها اموزشی و در اخر از تست­های تسلط در کنارش استفاده کنی.

به عبارتی اگه مرحله یک تو مدرسه داره انجام میشه، شما از مرحله دوم و سوم استفاده کن .

اگه تو مدرسه آموزش انجام میشه نیازی نیست یک بار دیگه وقت برای اموزش فیلم­ها بزاری، بلکه باید از تست­ها شروع کنی و تست زدن رو شروع کنی.

سوال بعدی که وجود داره اینکه، دانش ­آموز میپرسه ، اگه من درسنامه­ های اموزش شیمی و ... نبینم چی میشه؟

ما برنامه جمع­ بندی تابستان رو داریم، که بخش­هایی از نیمسال اول، تو فرسنگ های یک و دو وسه وچهار به علاوه پایه دهم هست

و وقتی ما کار رو از مهرماه شروع میکنیم همه این مطالب یکبار دیگه­ای تو برنامه دانش­آموزها قرار میگیره که تاکید ما در اونجا اینکه،اگه درس رو به خوبی یادگرفتی با سرعت زیاد از رو درسنامه عبور کن و تایم کمتری نسبت به قبل برای درسنامه ها گذاشته بشه و عملا در این زمان فرایند دوره­اس.

در واقع هدف اصلی برنامه تابستان، پیش افتادن تلاش برای اینکه بار مجموعه سه­ سالی که میخواد تو یک سال قرار بگیره ، کم بکنیم و بیاریم تو تابستون و ببریمش جلو .

حلا در اینجا دانش­ آموزایی هستن ، مدرسه­ای که میرن قرار نیست تابستون کاری انجام بده، و تایم تابستونشون باز تره شروع میکنن ویدیو ها رو دیدن و میبیبنن که تایم ویدیو دیدنشون خوبه پس میتونن که شروع به دیدن ویدیو­های یازدهم کنن.

پس یک انعطاف پذیری وجود داره ، اون دانش­ آموزی که درگیر اموزش­های مدرسه اس و با اموزش و برنامه مدرسه جلو میاد ،از منابع راه­ابریشم باید کم کنه.

و دانش ­آموزی هم که برنامه مدرسه رو نداره، برنامه راه ابریشم رو باید بزرگتر کنه.

انتظاری که ما از شما داریم انجام این برنامه اس ، اگر میبینید که تو ساعت کاری و برنامه­اتون نمیگنجه ،ساعتشو جابه­جا کنید و متناسب با برنامه خوتون قرار بدین .

و نکته اخر اینکه اگه دانش ­آموزی مدرسه خوبی داره و اموزش ­های کاملی میبینه، نباید به خاطر راه ابریشم مدرسه رو بزاره کنار .

الویت ما اموزش و کارهای مدرسه است و راه ­ابریشم باید مکمل با مدرسه باشه.

پس قدم اول ما کار مدرسه­ و قدم دوم ما تکمیل کار مدرسه به کمک راه ابریشم هست.

موفق باشید

لینک فیلم مشاوره

دانش-آموزان-آلاء
    دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
    بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
    بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم

از جفا تا او چهار انگشت بود

از وفا تا عهد صد فرسنگ داشت

Ali ZahiriA 1 پاسخ آخرین پاسخ
    9
    • mohammad amin esmaeliM آفلاین
      mohammad amin esmaeliM آفلاین
      mohammad amin esmaeli

سلام جزوه ها قرار نیست اصلاح بشه؟ بریم چاپ بگیریم همه فرسنگ هارو؟

Raziyeh M.GR 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • mohammad amin esmaeliM mohammad amin esmaeli

سلام جزوه ها قرار نیست اصلاح بشه؟ بریم چاپ بگیریم همه فرسنگ هارو؟

Raziyeh M.GR آفلاین
        Raziyeh M.GR آفلاین
        Raziyeh M.G
        دانش آموزان آلاء

mohammad amin esmaeli سلام من هم سوالم همینه ک کسی ک سال قبل شیمی رو خریده اصلاح میشه یا باید مجدد خریداری کنه؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • Arshia YazdianA Arshia Yazdian

به نام خدا

سوالی که خیلی از دانش ­آموز ها میپرسن اینکه، ما مدرسه میریم و قرار هم با برنامه مدرسه جلو بریم و هم از راه ابریشم استفاده کنیم ، حجم فیلم­ها زیاده ، برنامه آموزشی که بهم دادین حجمش زیاده و.... . من نمیرسم مدرسه و راه ابریشم رو هم­زمان جلو ببرم. من باید چیکار کنم که بتونم از هردو این منابع (مدرسه و راه ­ابریشم) به بهترین شکل ممکن استفاده کنم؟

مجموعه راه ابریشم، یک پکیج کامله ، فرض بر اینکه اگر کسی هیچ­ چیزی در اختیار نداشت از جامع خدمات راه ابریشم استفاده کنه و نیازهاش تامین بشه . حالا من وقتی مدرسه میرم علل خصوص مدرسه­ای که تو تابستون برنامه­اش رو شروع کرده و دبیر خوبی داره و در سطح بالایی قرار داره ، پس اینجا من باید راه ابریشم رو مکمل کار خودم ببینم

مثلا اگه دبیر شیمی دهم رو شروع کرده و خوب و کامل داره تدریس میکنه، نیاز نیست که من خیلی خودمو درگیر ویدیو­های راه ابریشم کنم و حتی حدالامکان شروع به زدن تست­ها میکنم و اگر جایی به مشکل برخوردم از ویدیوها و حل تست­ها توسط استاد استفاده میکنم.

نکته اصلیی که وجود داره اینکه، وقتی داریم میبینم که کار مدرسه داره انجام میشه و خوب پیش میره، ما فقط میریم سراغ اون قسمت تست­های آموزشی و تست­های تسلط که کمک میکنه به تسلط برسیم و این دقیقا همون انتظاریه که مدرسه از ما داره . درس رو تو مدرسه که گرفتیم حالا تو خونه تلاش بیشتری کنیم.

و دقیقا راه ابریشم ، نقش اون تلاش بیشتر رو میتونه برای ما داشته باشه.

و توصیه اصلی راه ابریشم اینکه ، هرجایی که احساس کردی تو با کار مدرسه نتونستی نتیجه بگیری، ارتباط بگیری و.... یا به هردلیلی اون کیفیتی که میخواستی بهت ارائه نشده، اینجا درسنامه راه­ابریشم برای تو ضروری میشه و میتونی از تست­ها اموزشی و در اخر از تست­های تسلط در کنارش استفاده کنی.

به عبارتی اگه مرحله یک تو مدرسه داره انجام میشه، شما از مرحله دوم و سوم استفاده کن .

اگه تو مدرسه آموزش انجام میشه نیازی نیست یک بار دیگه وقت برای اموزش فیلم­ها بزاری، بلکه باید از تست­ها شروع کنی و تست زدن رو شروع کنی.

سوال بعدی که وجود داره اینکه، دانش ­آموز میپرسه ، اگه من درسنامه­ های اموزش شیمی و ... نبینم چی میشه؟

ما برنامه جمع­ بندی تابستان رو داریم، که بخش­هایی از نیمسال اول، تو فرسنگ های یک و دو وسه وچهار به علاوه پایه دهم هست

و وقتی ما کار رو از مهرماه شروع میکنیم همه این مطالب یکبار دیگه­ای تو برنامه دانش­آموزها قرار میگیره که تاکید ما در اونجا اینکه،اگه درس رو به خوبی یادگرفتی با سرعت زیاد از رو درسنامه عبور کن و تایم کمتری نسبت به قبل برای درسنامه ها گذاشته بشه و عملا در این زمان فرایند دوره­اس.

در واقع هدف اصلی برنامه تابستان، پیش افتادن تلاش برای اینکه بار مجموعه سه­ سالی که میخواد تو یک سال قرار بگیره ، کم بکنیم و بیاریم تو تابستون و ببریمش جلو .

حلا در اینجا دانش­ آموزایی هستن ، مدرسه­ای که میرن قرار نیست تابستون کاری انجام بده، و تایم تابستونشون باز تره شروع میکنن ویدیو ها رو دیدن و میبیبنن که تایم ویدیو دیدنشون خوبه پس میتونن که شروع به دیدن ویدیو­های یازدهم کنن.

پس یک انعطاف پذیری وجود داره ، اون دانش­ آموزی که درگیر اموزش­های مدرسه اس و با اموزش و برنامه مدرسه جلو میاد ،از منابع راه­ابریشم باید کم کنه.

و دانش ­آموزی هم که برنامه مدرسه رو نداره، برنامه راه ابریشم رو باید بزرگتر کنه.

انتظاری که ما از شما داریم انجام این برنامه اس ، اگر میبینید که تو ساعت کاری و برنامه­اتون نمیگنجه ،ساعتشو جابه­جا کنید و متناسب با برنامه خوتون قرار بدین .

و نکته اخر اینکه اگه دانش ­آموزی مدرسه خوبی داره و اموزش ­های کاملی میبینه، نباید به خاطر راه ابریشم مدرسه رو بزاره کنار .

الویت ما اموزش و کارهای مدرسه است و راه ­ابریشم باید مکمل با مدرسه باشه.

پس قدم اول ما کار مدرسه­ و قدم دوم ما تکمیل کار مدرسه به کمک راه ابریشم هست.

موفق باشید

لینک فیلم مشاوره

دانش-آموزان-آلاء
          دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
          بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
          بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم

Ali ZahiriA آفلاین
          Ali ZahiriA آفلاین
          Ali Zahiri
          دوازدهم

Arshia Yazdian ممنون از کادر راه ابریشم