فیزیک اقای طلوعی
-
سلام دوستان در رابطه با فیزیک اقای طلوعی یه سوال داشتم، من پیله هارا نگاه میکنم و یه سری قسمت هاش که نکته میگه رو اصلا متوجه نمیشم که این نکته چی هست یا برای چیه چون معمولا برای فصل های دیگست که اصلا مثلا من هنوز نخوندم و مال دوازدهمه. حالا این ها برای ریاضی هاست فقط ک باعث شده من گیج بشم؟ باید ردش کنم؟ یا اینکه اگر به فصل مورد نظر برسه باز توضیح میدن؟ چون توی پیله نکات اون فصل هارو میگن من اصلا نمیدونم چی هستن و اشنایی ندارم.
-
سلام دوستان در رابطه با فیزیک اقای طلوعی یه سوال داشتم، من پیله هارا نگاه میکنم و یه سری قسمت هاش که نکته میگه رو اصلا متوجه نمیشم که این نکته چی هست یا برای چیه چون معمولا برای فصل های دیگست که اصلا مثلا من هنوز نخوندم و مال دوازدهمه. حالا این ها برای ریاضی هاست فقط ک باعث شده من گیج بشم؟ باید ردش کنم؟ یا اینکه اگر به فصل مورد نظر برسه باز توضیح میدن؟ چون توی پیله نکات اون فصل هارو میگن من اصلا نمیدونم چی هستن و اشنایی ندارم.
سروین روزبیانی
سلام
احیانا شما دهمید ؟
برای دوازدهم فقط یک مثال از موج زد اگر دهمید متوجه نشدید طبیعیه واگر کنکوری هستید باید اونا رو متوجه بشید. -
سروین روزبیانی
سلام
احیانا شما دهمید ؟
برای دوازدهم فقط یک مثال از موج زد اگر دهمید متوجه نشدید طبیعیه واگر کنکوری هستید باید اونا رو متوجه بشید.Mohammad Hossein Kazemi
من یازدهمم امسال تازه میرم دوازدهم.
سال یازدهمم که انلاین بود درست حسابی ادم چیزی متوجه نشده،راستش بعضی نکته هارو اصلا متوجه نمیشم بخصوص توی پیله ی ۲ ، حالا در اینده اینها توی بخش های مربوطه تدریس میشه و رفع اشکال میشه؟ -
Mohammad Hossein Kazemi
من یازدهمم امسال تازه میرم دوازدهم.
سال یازدهمم که انلاین بود درست حسابی ادم چیزی متوجه نشده،راستش بعضی نکته هارو اصلا متوجه نمیشم بخصوص توی پیله ی ۲ ، حالا در اینده اینها توی بخش های مربوطه تدریس میشه و رفع اشکال میشه؟سروین روزبیانی
اگه این شرایط رو دارید نگران نباشید در خود درس استاد اونقد توضیح میدن وتست میزنن که مشکلتون حل میشه -
سروین روزبیانی
سلام
احیانا شما دهمید ؟
برای دوازدهم فقط یک مثال از موج زد اگر دهمید متوجه نشدید طبیعیه واگر کنکوری هستید باید اونا رو متوجه بشید.Mohammad Hossein Kazemi نه اینکه اصلا نفهمم نه خیلی هاش یه فرمول سادست متوجه میشم،ولی برخی نکته هاش رو متوجه نمیشم و بعدشم میگن که تستشو توی بخش مربوطه حل میکنن یکم نصفه کاره برام رها میشه گیج میشم. که کاربرد نکته چیه،از کجا اومده و قاعدش چیه
-
سروین روزبیانی
اگه این شرایط رو دارید نگران نباشید در خود درس استاد اونقد توضیح میدن وتست میزنن که مشکلتون حل میشهMohammad Hossein Kazemi درسته،پس بنظرتون من این نکته هارو یادداشت کنم و زمانش ک رسید استفاده کنم و زمانی ک رسیدم باز پیله رو ببینم؟
-
Mohammad Hossein Kazemi درسته،پس بنظرتون من این نکته هارو یادداشت کنم و زمانش ک رسید استفاده کنم و زمانی ک رسیدم باز پیله رو ببینم؟
سروین روزبیانی
بله نکته ها رو یادداشت کنید و بعد دوباره مرور کنید.اما باید بگم اینا چیز های بیسیک فیزیک و ریاضیاته مثلاً بردار ها چیزایی که تو هشتم خوندیم داره یادآوری می کنند یا مثلاً رسم نمودار درجه دو رو تو فصل ۱ ریاضیات یازدهم خوندید
فقط مثالش رو از دوازدهم زدند اما مفهوم همون مفهومه -
Mohammad Hossein Kazemi درسته،پس بنظرتون من این نکته هارو یادداشت کنم و زمانش ک رسید استفاده کنم و زمانی ک رسیدم باز پیله رو ببینم؟
سروین روزبیانی
اگه بازم مشکل داشتید با حل مثال ها مطلب براتون جا می افته بعد می بینید اصلأ اینا چقدر آسون بودند.موفق باشید. -
سروین روزبیانی
سلام . مباحث مربوط به پیله دوم در رابطه با مثلثات است.
اگر در روابط مثلثاتی که ابتدای فیلم استاد نوشتند مشکل دارید، بخشی از آن مربوط به مثلثات ریاضی دهم و بخشی مربوط به مثلثات ریاضی یازدهم هست. -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد